Ur "läsarbrev" i Penthouse


Hej, här kommer den där vältummade insändaren som jag tog med mig från en tidning med läsarbrev om sex och spanking. översatt av mig.


Ur "läsarbrev" i tidningen Penthouse på 70-talet.

"När jag inte ens var fyllda 20 år stod jag inför min blivande man Bill och brölloppsplaneringen var i full gång. Jag och Bill diskuterade allt som kan tänkas röra äktenskapet och så kom vi in på "marital punishment" (övers. Äktenskaplig bestraffning", d.v.s. på vilket sätt mannen kan bestraffa sin hustru om det skulle bli nödvändigt)

Vi var båda överens om att smisk var både barnsligt och förödmjukande och jag berättade för honom att jag aldrig fått smisk av mina föräldrar. Detta var förstås en grov lögn men jag ville inte att Bill skulle fortsätta den smärtsamma och pinsamma uppfostringsmetoden som mina föräldrar hade börjat med.
Jag hade ännu i färskt minne, bara ungefär två månader tidigare, den stingande sensationen i stjärten och den upprivande kränkande upplevelsen då min mor hade gett mig smäll på min bara stjärt över sitt knä, efter att jag lånat bilen utan lov.

När jag några dagar senare kom var Bill och pappa hemma. Pappa sa - " Honey, kom in i sovrummet ett slag".
Jag kom in i mina föräldrars sovrum till pappa och Bill och så fortsatte pappa:
- "Jag diskuterade just med Bill och rekommenderade honom att fortsätta bestraffa dig med smisk efter bröllopet. Men Bill säger att du sagt till honom att du aldrig fått smisk förut??"

Jag rodnade högröd i ansiktet av att blivit påkommen med den grova lögnen och till slut lyckades jag mumla fram;
- " Jag sa så bara för att jag inte vill att Bill ska smälla mig, du vet hur jag avskyr det pappa"
Det blev tyst en evighet kändes det som. Sen tog Bill till orda;
”En sådan medveten lögn kallar på smisk med detsamma eller vad tycker du?"

Han vände sig till pappa som höll med. Pappa ställde sig tillochmed i vägen för dörren när jag försökte ta mig ut. Bill fångade upp mig i armen och vips var jag över hans knä där han satte sig på en stol.
Bara efter en första dask på stjärten började pappa protestera;
-"Nej, nej. det måste vara på BARA stjärten! Över alla dessa kläder kommer det inte ens att kännas!"

Jag kände hur min kjol lyftes upp och hur Bill med ett säkert grepp drog ner mina trosor.
Sen fick jag smisk.
Så långt var det det bästa smisk jag fått. Visst gjorde det ont och jag skrek och bönade och bad, men det faktum att det var Bill som smällde mig och inte pappa eller mamma gav nya lustkänslor till bestraffningen.
Sen har jag fått smisk många gånger av Bill.
Först nu, tre år efter bröllopet, är smisket inte BARA en bestraffning, utan också kan det vara en del av vårt förspel."

Peggy

NyareÄldre