Min bonusdotter BAD om smisk!

Jag är en kvinna boendes i delstaten Texas i USA. Flyttade dit då jag var 20 och hade även varit där som ettårsstudent under gymnasiet. Blev så småningom blixtkär i en femton år äldre man som arbetade som pastor och skilde sig för min skull. "På köpet" fick jag en fjortonnårig dotter (Jen) som bodde hos oss mesta tiden p.g.a. hennes skola även om hon även tillbringade perioder hos sin mamma. Hon var en söt men rätt allvarlig och hemlighetsfull tjej som var rätt tidig för sin ålder och hade börjat utmana de traditionella tonårsgränserna och både äldre och yngre män som "kollade in henne" med sin anslående skönhet. Eftersom jag bara var elva år äldre än henne hade det varit naturligast att bli mer som en äldre storasyster, men John gav mig mycket ansvar för flickans uppfostran, precis som jag fick ansvar för hemmet då han ofta var borta flera dagar på jobb och möten. Blev en klassisk hemmafru men i förälskelsen var det helt O.K. dessutom hade jag ju inget jobb.

I traditionell amerikansk uppfostran är spanking ett både tillåtet och inte helt ovanligt inslag i uppfostran. Det blev jag liksom varse om då John då och då hotade Jen med smisk om hon inte lydde och dom hade ett bråk. John anförtrodde mig att Jens mamma brukade ge Jen spanking och fortfarande brukade lägga henne över knät för a bare spanking, men att han när flickor blivit tonåringar tyckte att det var "kvinnogöra" att ge snart fullvuxna flickor spanking. Med tanke på att blotta stjärten och så. Helt enkelt en mammas uppgift i de flesta hem, och ville att jag skulle göra det när Jen gick för långt.

Jag var väldigt motvillig till tanken men hade inga principfasta åsikter i frågan om spanking i uppfostran som debatteras och fortfarande debatteras föräldrar emellan i tidningar och insändare i USA. De flesta kvinnor jag umgicks med och som var äldre och hade tonårsdöttrar trodde på spanking som en sista utväg när inte förmaningarna hjälpte.
Men jag ska erkänna att jag många gånger irriterade mig på Jen och att hon tydligt visade avstånd till mig på flera sätt.

Efter ett tag började jag finna mig i min roll som "bonusmamma" och började med tillsägningar och gav henne tider när hon skulle vara hemma etc. som Jen lite trotsigt tog emot.

Vid flera tillfällen när inte John var hemma var hon medvetet olydig och kom försent. en dag hörde jag hur orden plötsligt kom ur mina läppar: ”If you are late I will give you a spanking!!” Hon blev nog lika förvånad som jag. Ingen av oss hade väntat sig att jag skulle bli en sån mamma för henne. En som straffade med smisk på stjärten. Jag märkte hur Jen blev generad och ännu mer upprorisk över mitt hot och jag själv försökte bara visa att det fanns auktoritet bakom mitt hot.

Hur som helst blev situationen mellan mig och Jen till slut ohållbar om jag inte visade vem som bestämde och att det låg allvar med mina hot som kom vid ytterligare några tillfällen. Precis som jag hade hört John hota.

Vid två tillfällen då Jen var 15 år gav jag henne till slut faktiskt smisk! Jag tyckte inte på något sätt att det var en angenäm uppgift och kände mig obekväm med hela proceduren. Vilket jag gjorde allt för att dölja förstås. Jen var desto mer van vid själva bestraffningsproceduren efter många besök över sin biologiska mammas knän. efter min utskällning och dom över Jens nonchalanta attityd till mina helt naturliga krav att passa tider la hon sig trotsigt och segdraget över mitt knä. Båda gångerna drog jag upp hennes kjol men lät trosorna vara kvar eftersom jag inte ville genera henne i onödan. Så gav jag väl henne ungefär ett trettiotal snabba daskar på stjärten så hårt jag hade samvete till. För Jen var det trots allt mycket genant naturligtvis och även om hon inte grät efter smisket var hon påfallande skamsen och ångerfull och även om mina spankings var rätt lindriga så tror jag det kändes i baken då hon högdraget och fortfarande trotsigt efteråt skickades in på sitt rum utan att någon gång vidröra sin svidande bakdel...

Även om dessa två tillfällen tydligt markerade min auktoritet och var ganska effektivt med tanke på det så ville jag inte fortsätta med dessa pinsamma situationer för både mig och Jen så i fortsättningen körde jag med att ge henne utegångsförbud. Efter några år blev min roll som "Extramamma" rätt självklar och Jen var 17 år när jag kom på henne med att ha Marijuana hemma. Jag blev mycket upprörd och tyckte det var så jobbigt att John var borta just då, då jag hade velat att han tog i den situationen.

Som vanligt gav jag henne utegångsförbud och husarresten fick sträcka sig till två veckor för denna allvarliga dumhet. När John kom hem bestämde jag att vi skulle ta ett allvarligt drogsnack. Jag hade märkt hur dessa utegångsförbud hade tagit Jen mycket hårt. Hennes liv kretsade ju helt kring kompisar och pojkvänner och festande fredags- och lördagskvällar till Johns stora oro.

Men jag blev ändå väldigt överrumplad och förvånad när Jen som alltså snart skulle fylla 18 efter protesterna och vädjandet och skuldbeläggandet på mig som den "onda styvmodern" som vägrade låta mig bevekas plötsligt föreslog något som jag ändå trodde att varje 17- 18 årig flicka hatade över allt annat:
Spanking!! Jen föreslog att jag skulle ge henne smisk istället för utegångsförbud! Hon tyckte för det första att två veckors utegångsförbud var alldeles för hårt för förseelsen hon gjort och att " a spanking" skulle vara mer effektivt och få henne att verkligen tänka över vad hon gjort.
"- Och att mamma hade gett mig det istället för utegångsförbud." -
(även här skulle hon jämföra mig med sin biologiska mamma som hade henne långa perioder fortfarande).

Herregud! jag trodde aldrig att jag skulle få höra en nästan 18 årig flicka diskutera ett lämpligt straff åt sig själv och dessutom föreslå smisk på stjärten!! Något som normala flickor i den åldern gör allt för att undvika. Men samtidigt förstod jag hur mycket hennes pojkvän och vänner betydde för henne och att utegångsförbudet i två veckor var betydligt mer outhärdligt än lite smisk av mig, som hon naturligtvis mindes som en trots allt lindrig sak som var över på några minuter och som gick över ganska fort. Överrumplad av hennes förslag och vädjande skickade jag upp henne på rummet och sa att jag skulle "consider the spanking" - fundera på saken.

Jag kände mig väldigt osäker på situationen och var arg på att John inte var hemma. Ringde upp några väninnor och bad om råd. Skulle jag överhuvudtaget överväga flickans förslag eller stå på mig. Hon hade ju trots allt gjort något väldigt allvarligt!

Trots olika råd från olika väninnor med tonårsdöttrar hade jag inte bestämt mig när jag gick upp för trappan till Jen. Tyckte själv att två veckors utegångsförbud var lite väl hårt - men smisk!? Det kändes ju bara ännu hårdare straff och dessutom obekvämt att tänka sig. När jag kom in i Jens rum satt hon på sängkanten med sin handväskas innehåll utslängt på sängen. Hon tycktes obekymrad av frågan som ältat i min hjärna de senaste timmarna och då jag såg i hennes ögon som inte kunde dölja hennes karakteristiska trots kände jag mig manipulerad.
- OK låt gå for a spanking" sa jag. jag hoppas att du förstår att du har valt det själv" frågade jag.
Jen nickade.

Sen stålsatte jag mig. Jag bad henne att ta av sig hennes åtsmitande jeans och hon lydde förstås ovanligt snabbt och undergivet. Båda ville vi ha det överstökat så fort som möjligt. När Jen lagt tillrätta sina jeans över en stolkant blossande röd i kinderna av skam och stod i bara trosor och top barfota med bar mage, satte jag mig själv på sängkanten. på min uppmaning att lägga sig över mitt knä var hon också snabb och så låg hon lydigt och mycket generad över mitt knä och väntade på den spanking hon själv föreslagit. Jag undrade om hon ångrade sig i denna stund. Jag hade bestämt mig för att inte helt låta mig styras av hennes beräkning utan för första gången tog jag tag i kanten på hennes trosor och ryckte ned dom till knävecket på flickan. Jag märkte att Jen blev överrumplad över att jag ämnade ge henne smäll - "on the bare" och ville protestera men snabbt ändrade sig, förstod att hon bara hade att bita ihop.

Jag smiskade henne hårdare än det tidigare två tillfällena två år tidigare och min handflata träffade hennes vita runda skinkor med all kraft jag förmådde. Jag ville verkligen få Jen att förstå att hon aldrig mer skulle be mig om a spanking. Vet inte hur länge jag smällde henne men kanske närmare hundra klatschar träffade hennes rumpa som jag såg fick kraftigare och kraftigare röda rodnader. Den här gången hade Jen inga skäl att hålla igen på sitt jämmer och skrik, efter halva bestraffningen grät hon högljutt.

När det var över höll jag den typiska mammauppläxningen och sa att hon skulle vara hemma klockan ett men kunde inte låta bli att tycka lite synd om Jen som rödgråten lyssnade lydigt som aldrig förr med händerna intensivt gnidande om baken som hon blixtsnabbt hade skylt med att dra upp trosorna så fort hon kom på benen.

Detta var sista gången jag gav Jen smisk.
När jag märkte att Jen bara nån timme efter smisket klädde upp sig och laddade inför kvällen samtidigt som hon fortfarande kanske var röd i rumpan så kände jag mig väldigt manipulerad.
D et var ju liksom HON som styrde bestraffningen, inte jag.
Och som mina väninnor sagt. "Din dotter vet precis vad hon vill. A spanking går över fort men att inte få festa med killar och kompisar är värre. "
Andra mammor tyckte jag skulle hålla mig till utegångsförbud - andra till både spanking och utegångsförbud - då är saken klar.
Frågan fanns kvar i mitt huvud. John tyckte också att det kanske var lämpligast med både och. Jag tog ett snack med John om saken. Vad som skulle hända nästa gång hon gjorde något allvarligt dumt.

Jen var inte glad att höra mitt beslut om både spanking och utegångsförbud. Det var väldigt tydligt. Hon tog emot beskedet generat och buttert. Det gick bara en vecka tills Jen tog upp frågan igen vid frukostbordet bara hon och jag. Nu sa hon att hon tänkt på "det där med spanking och utegångsförbud". Jaha svarade jag intresserad.

Så försökte hon generad få fram att hon nog tyckte det skulle räcka med utegångsförbud. Som vi hade det förut. Och att hon undrade om hon kunde slippa spankings i fortsättningen. Jag sa även denna gång att jag skulle tänka på saken och lät saken bero tills det var aktuellt med ett straff för Jen.

Först då nästa gång då jag fick höra att Jen varit ljugit om var hon tillbringat natten. Och då det var dags for a punishment- som hon fick mitt svar. Bara utegångsförbud. Och så blev det även i fortsättningen och därmed slapp jag något som jag inte trivdes med att utföra.

Mitt intresse för spanking har jag snarare som vuxen kvinna - inför en man. Ibland har John klappat mig i baken och lekfullt hotat med spanking när han tyckt att jag varit uppstudsig.
Jag tror att det är den där spänningen som kvinna - och även här är USA ett spankingland tror jag. För här kan man läsa en del insändare ibland om kvinnor som får smisk av sina män. Det är väl en blandning mellan straff och sex då. Och bara tanken och osäkerheten om John verkligen kommer ge mig smisk nån gång är spännande. Jag tror att bara möjligheten för en man att smiska sin kvinna kan ge något extra spännande till relationen man-kvinna. det är nog en betydligt mer förbjuden åsikt i Sverige än den är i USA.

NyareÄldre