En liten smisknovell

Efter att ha fått min berättelse om egna smiskerfarenheter antagna till den spännande smisksidan fick jag lust att skriva mer.
Samtidigt känns det lite utelämnande att skriva om mig och den man jag levde med som gav mig smisk i uppfostrande syfte under en tid då vi var tillsammans.

Så då tänkte jag att skriva om mina erfarenheter genom att fantisera om någon ung kvinna jag sett på stan. Hur det går till när hon straffas med smisk av sin man.

Det är en form av dagdrömmande ibland när jag ser unga vackra kvinnor och försöker se framför mig dom tillsammans med auktoritära män/pojkvänner. Fantiserar hur det ser ut när männen smäller dom på stjärten och dom ligger och sprattlar över deras knän precis som jag själv gjorde i 25 - 26 årsåldern då Frank fått nog av min nonchighet eller bitchighet och ansvarslöshet.

så egentligen berättar jag här om mig själv omvandlad till en ung kvinna idag som jag sett och iakttagit och fantiserat om.
Jag vill bara säga till alla kvinnor som läser denna sida och som ALDRIG fått smisk på stjärten på fullaste allvar och som bestraffning. Smisk som enbart fantasi är EN sak. men att få det på riktigt, antingen av sin mamma i sena tonåren eller av sin man, gör ONT! Det SVIDER NÄSTAN OUTHÄRDLIGT EFTER ETT TAG och det är förstås FRUKTANSVÄRT GENANT OCH PINSAMT att behöva dra ner byxor och trosor inför mamma/pojkvän och tvingas ge upp allt trots och motstånd och lägga sig över deras knä! Och det är PINSAMT och GENANT långt tid efter agan, till och med långt efter att det slutat svida och det inte är alltför ömt att sitta ned på rumpan igen.

Sonya var en ung söt ryska. hon var 25 år och hade kommit till Sverige och Skåne för några år sedan då hon gift sig med en svensk man, Harry, som arbetade i det militära. Han var nästan tio år äldre än hon men hon hade redan från början tyckt att han var stilig. De hade dessutom en liten son på tre år. Sonyas och Harry var traditionellt gammaldags i den meningen att hon skötte de " kvinnliga göromålen" och han tjänade pengar. Sonya var dessutom ganska utelämnad till sin man då hon inte ännu behärskade svenska språket helt och fullt. utåt sett var hon representativ och vacker i sitt blonda hår tillsammans med sin stiliga och charmiga man. bara om man umgicks mycket med dom mkunde man förstås märka hans självklara auktoritet över henne, och hennes undergivenhet och lyhördhet över hans beslut även när det gällde hennes privata angelägenheter. som tillexempel när hon skulle få umgås med vänner ute på kvällarna, klädköp semesterplaner etc. Harry hämtade henne alltid i bil då hon fått lov att vara ute på fester där han inte direkt var inbjuden typ tjejträffar o.s.v. Man kunde se en man som tog ansvar för sin kvinna, skyddade henne mot mörkrets fasor och försörjde henne. Han var dessutom snygg och hennes väninnor gav honom ibland lite FÖR långa blicka tyckte hon.

Vad inte ens den innersta kretsen visste var att i de gammaldags könsrollerna de hade i sitt förhållande också ingick gammeldags bestraffningar. Sonya hade ännu inte vant sig vid dessa pinsamma och smärtsamma stunder. det hände inte ofta, kanske nån gång varannan månad då hon gått för långt mot honom eller varit ansvarslös, men hon upplevde det lika upprivande som långt upp i sena tonåren då hennes mor tog itu med henne under mycket barnsliga former över sitt knä. Men Sonya tog ändå emot smisket hennes man ansåg hon behövde och det var ju lättast att innerst inne hålla med. Att tycka att han gjorde rätt som smällde henne och att det var hans plikt och ansvar som man att bestraffa sin kvinna när hon bar sig så naughtie åt. Hon ville alltid slippa men älskade Harry tillräckligt för att vara kvar hos honom och motstridigt följsamt ta emot smisk såväl som kärleken och erotiken som flödade mellan dom.

Den enda jämlikhet hon hoppades på var att ALLA unga kvinnor fick smisk av sina män när dom gick för långt och var olydiga.. i allafall så många som möjligt, så att hon inte var ensam om det och på något sätt mer gemensamt med sina väninnor och medsystrar. men hon visste ju inte hur det gick till i andra hem. att kvinnor fick smisk av män hände väl men hur ovanligt var det? men hon skulle aldrig våga fråga, ens sin bästa väninna om den saken, än mindre berätta om den disciplin som gällde i hennes eget hem med sin egen man och alla gånger hon fått ångra dumheter hon gjort över Harrys knä .

Denna varma sommarkväll är Sonya ute i lekparken med sin höggravida väninna och deras barn. väninnan har arabiskt ursprung och de finner nog mycket gemenskap i sina språkproblem.
Sonya har sitt blonda hår uppsatt i tofs. hon har ett mycket sött ansikte och hon bär ett kortärmat linne som går ner strak under naveln. Hon är en kvinna som är sådär perfekt rund på dom " rätta ställena" som tjejer kan bli avundsjuka på och som män tränger in i med blicken, förutom de som fått tillgång att tränga in i hennes kvinnliga kropp i älskog. Hennes midja är smal och hon bär mörkblå tjej-jeans som sitter högt upp på magen. De sitter åtsittande som ett denimtygfodral som ett andra skinn tight över hennes runda perfekta rumpa och är helt i avsaknad av fickor och sömmar sånär som den nästan osynliga sömmen mellan hennes skinkor. Jeansen framhäver hennes vackra stjärt och hon verkar inte vara blyg att exponera den då hon gång på gång böjer sig ned för att hjälpa sin son. Men varför skulle hon? Hon älskade att få blickar av män och lapade i sig kåta blickar som en törstig katt lapar mjölk. Harry dyrkade hennes bakdel och det blev ofta bakifrån stående, när hon egentligen skulle syssla med annat som han tog henne i besittning som sitt hon-djur. På stan fick hon flirta fritt då hon var ensam. hemma fick hon vad hon behövde i form av sex med Harry. Hon hade inget att klaga på därvidlag.

Sonya och hennes väninna pratar och babblar på, då och då sätter sig Sonya i rutschkanan med sin son och åker ner. Hon känner sig som en liten flicka och hon blir lätt smutsig om baken som hon försöker damma bort. Timmarna går och till slut hör hon ringsignalerna på sin mobil som legat längst ner i väskan.

Harry låter arg på rösten. Har hon glömt?
Sonya inser plötsligt och rodnar över sin försummelse. det är Sonyas och Harrys bröllopsdag och planerna hade varit att träffas ute för en mysig restaurangkväll efter jobbet. Barnvakten skulle hon ordna med hjälp av Harrys syster.
Hur kunde hon ta fel så på dag. Sonya hade intalats sig att det var I MORGON!
Nu blir det bråttom. Harry är sur och arg och har stått och väntat utanför mötesplatsen medans Sonya har babblat med en väninna i lekparken.
Det som följer är .. Sonya får tag i sin svägerska. Sonen hämtas efter 45 minuter och Sonya väntar på sin man i hemmet för att se vad de ändrade planerna innebär.
När Harry kommer hem ser Sonya omedelbart hur arg han är under sitt lugna yttre. Han bär vit skjorta och slips och ser sådär manlig ut som män gjorde förr i gamla amerikanska filmer.
Förlåt Harry!! jag vet inte hur jag kunde ta så fel !!°! Sonya börjar ursäkta sig innan Harry hunnit öppna minnen. Hon känner sig som en tonårsflicka som var på väg att fåfängt undkomma ett oundvikligt straff och det var ju faktiskt så det var i denna stund.

Harry satte sig på stolen i vardagsrummet så fort han fått av sig kavajen och satte henne i sitt knä som en liten flicka. Sonya skulle fortsätta med sina ursäkter men Harry la bara fingret på hennes mun och tystade henne med lugn röst. " det här var otroligt nonchalant och slarvigt av dig unga dam. Jag har faktiskt fått vänta i två timmar, och uppehållit ett bord som gäster blängt på som gamar" Jag har haft ett helsicke med det fattar du? Sonya nickar, väl medveten om att hon inte har rätt att prata förrän Harry är färdig.
Jag hoppas du förstår att jag kommer ge dig smisk för det här. Det isade i Sonyas bröst. Hon kunde aldrig komma över fasan att höra denna pinsamma slutsats hennes man kommit fram till - eller när hon var yngre hennes mor samlat sig till att säga. Hon blev omedelbart blossande röd om kinderna och ville absolut inte ha smisk nu. " men snälla Harry . . jag lovar . . . hon hade nästan gråten i rösten och vädjade nu, men Harry satte åter fingret på hennes mun och tystnade henne. Harry hade aldrig burit hand över henne på någon annan kroppsdel än stjärten och Sonya kunde nästan tycka att det kändes barnsligt samtidigt som hon var trygg med detta. att bestraffningen utfördes under så ordnade trygga former, gammeldags som hon var van vid i sin uppväxt och som kvinnor fått utstå i århundraden.

Harry reste henne och stående tog han ett grepp runt midjan på henne bakifrån så att hon lutade fram några grader. Sonya snyftade till och vädjade en sista gång " Snälla Harry låt mig slippa . . .
Samtidigt upplevde hon lättnaden att han inte bad henne knäppa upp byxorna. Han brukade föredra att ge henne smäll med byxorna på ibland för lindrigare förseelser och det här räknades väl som det. det var ju inte med mening hon glömt bort det. Dessutom hade hon förstått att han gillade att smiska henne med byxorna på när hon bar just dessa mjuka denimjeans som var alldeles släta om hennes stjärt.
Så stod hon och väntade medan hon lutade händerna mot fåtöljens rygg.
SMÄLL SMÄLL SMÄLL SMÄLL Harrys manliga kraftiga handflata började plikttroget att göra vad en man var tvungen att göra ibland med sin unga hustru. SMÄLL AAAJ SMÄLL AJ SMÄLLL SMÄLL SMÄLL AOOO AJJJJJ AJJJ SMÄLL AJ SMÄLL AJ SMÄLL Daskarna träffade med full kraft Sonyas jeansklädda förföriskt vackra rumpa och Sonya gnällde och jämrade sina aaaj AAJ AAAAJ AOOJ. SMÄLL AJ SMÄLL SMÄLL SMÄLL SMÄLL
Hon höll hårt i fåtöljkantan och bet ihop så gott hon kunde medan hon tog emot sin välförtjänta aga.

Tänk om hennes väninna såg henne nu . när hon fick smäll på stjärten av sin man? Kanske hon fick det själv ibland av SIN man?
Skuren av daskar smällde mot hennes stjärt och rummet fylldes av ljudet av hans manliga hand som gång på gång skoningslöst träffade hennes mottagande kvinnliga stjärt. Det tunna mjuka denimtyget och hennes stringtrosor skyddade knappast mycket och tårarna rann snart ur Sonyas ögon samtidigt som hon bad hon bönade hon vädjade om nåd. Men hon vågade inte röra sig ur fläcken eller skydda sin bak med händerna. Det hade hon gjort en gång och det gjorde hon inte om igen.

Efter 6 - 7 minuters smisk. 7 minuter där en ung kvinna fått ta emot en mycket gammeldags välförtjänt bestraffning av sin man ståendes lite lutad fram med den jeansklädda stjärten vänd mot honom för att ta emot smisket hennes man ansåg hon behövde, och lydigt stått ut med smällandet mot hennes bakdel om än med gråt och kvävda skrik.
Efteråt kom trösten i hans knä. Han torkade hennes tårar kysste bort dom strök henne över håret och sa att hon skulle få en stund i skamvrån. " vad hårt du smällde mig, snyftade hon"

Han reste henne upp och smekte hennes mycket varma rumpa genom jeanstyget. Det sved och det brann och hon snyftade hejdlöst.
I Skamvrån tog han henne. Med ansiktet mot väggen kände hon honom bakom sig. Hur han knäppte upp hennes jeans, krängde av dom, lät stringtrosorna följa med och blottade hennes tomatröda skrikande rumpa.

Han smekte hennes bröst kysste hennes nacke, börja med ett fingret försiktigt i hennes sköte . . och snart var hon fuktig och blöt medan endorfinet av smisket började göra verkan och hon skämdes och var kåt och förvirrad vad agan hade gjort med henne.

Hon kände hans kuk som han tagit fram och snart trängde han in i henne och började knulla henne mot väggen så att hon kom på tå varje gång att tryckte på och in.
Han tog henne i sin förnedrande stund och efteråt fick dom sin restaurangkväll, även om Sonya var öm i baken där hon satt i fin sommarklänning, lite skamsen och åt sin fina fisk. Hon var trots allt nöjd och förlåten av sin älskade man.

NyareÄldre