Magister Berg 2

Efter en vecka var det dags för andra omgången smisk. Den här gången hade vi båda två tagit på oss kjolar med blusar som var långa nog att täcka våra stjärtar när vi skulle stå i ”skamvrån”. Svedan hade gått över efter ett par dagar och det var inte utan att vi nog tyckte det var lite spännande att få ligga med rumpan bar i magister Bergs knä, om det bara inte gjort så ont, och om vi sluppit stå i skamvrån efteråt.


Den här gången var vi tvungna att niga djupt och säga ”Snälla magister Berg ge mig smisk på min bara stjärt eftersom jag varit en stygg flicka”. Dessa ord var vi sedan tvungna att upprepa flera gånger.

”Jag tror vi börjar med Lisa idag. Och du Birgitta får hjälpa mig.” sa han vänligt. Vi hade fortfarande alla kläder på oss, och nu fick Lisa böja sig framåt och hålla händerna runt vristerna med lätt böjda knän. ”Det är en ganska arbetsam ställning att hålla i längden, men det är bäst för din egen skull att du står stilla tills vi är färdiga.” sa magistern med skarp ton. ”Birgitta! Drag ner hennes underbyxor och håll upp hennes kjol!”

Jag gjorde som jag blivit tillsagd och fick sedan ställa mig framför Lisa med hennes huvud stadigt mellan mina lår medan jag höll upp hennes kjol så att hela stjärten var bar.

Först fick hon en serie snabba lätta slag med handen och sedan en serie slag med en linjal.

Lisa var tapper och hulkade bara svagt.Så fick vi byta plats. Lisa drog på sig sina underbyxor och med ett knappt märkbart leende drog hon så ner mina byxor ända till fötterna. Jag fick ställa mig i strykpossition och hon klämde fast mitt huvud mellan sina varma svettiga lår. Det gjorde ont med linjalen, men inte så förskräckligt som jag fruktat. När det var över drog jag snabbt på mig byxorna igen.”Har vi inte glömt en sak?” sa magister Berg. ”Ja vi måste tacka för stryket” sa jag snabbt.

”Inte än. Något annat?” sa han med len röst. ”Vi måste stå i skamvrån?” sa Lisa. ”Just det. Smisk avslutar vi alltid med att stå i skamvrån” Vi tittade osäkert på magistern. ”Vad väntar ni på?” frågade han. Vi gick bort till var sitt hörn och ställde oss. ”Jag tror ni har glömt en sak” sa han stilla. Vi förstod att han menade att vi skulle stå med stjärten bar och började tveksamt ta av oss kjolarna. ”Jag förstår att ni tycker det är pinsamt att stå med stjärten bar, men det är precis det som är meningen. Det skall vara pinsamt och genant. Meningen är att ni skall få skämmas riktigt ordentligt. Det är en mycket viktig del av straffet. Därför skall ni vara helt nakna idag när ni står i skamvrån. Klä nu av er precis allting även strumpor och skor.”

Med darrande händer klädde vi av oss. ”Kom hit med kläderna” sa han barskt. Vi fick lägga alla våra kläder, snyggt och prydligt ihopvikta, på orgelpallen och sedan spritt nakna gå och ställa oss i andra änden av klassrummet. När vi stått i skamvrån väldigt länge, med händerna bakom nacken, fick vi gå fram till magister Berg, niga vackert och tacka så mycket för smisket. Först därefter fick vi klä på oss och gå hem.

NyareÄldre