Smisk på highschool

Jag är en tjej som tycker det är jättespännande att gå in på den här smisksidan. Nu skulle jag vilja dela med mig av min enda men mycket omtumlande erfarenhet av smisk på stjärten.

Jag pluggade i mitten på 80 - talet i USA i motsvarande Gymnasiet - senior highschool. Mina föräldrar jobbade där tillfälligt några år och jag fick tillbringa åren 16 - 20 där. Jag tyckte att amerikanska ungdomar var barnsligare än svenska och tyckte det var fånigt med datandet och cheerleadersgrejen och så fast jag själv stod där och höll på när basketkillarna spelade. Jag var poppis bland killarna men tyckte att dom också var barnsliga fast jag var ihop med några av dom.
Men det absolut barnsligaste av allt var den mycket gammeldags skolan. Skoluniformen var avskaffad bara något år tidigare så alla gick numera mest i jeans men det fanns massor av regler. Följde man inte reglerna fick man en prick (en anmärkning). Efter tre anmärkningar blev tjejerna nedskickade till Mrs Williams (lärare i engelska). Hon var väldigt snäll på lektionerna men man förstod att hon kunde vara sträng för hon gav de kvinnliga gymnasieeleverna SMISK PÅ STJÄRTEN när man fått tre prickar!!!

Jag hörde flera berätta hur de blivit nedskickade till henne (en dag i veckan tog hon emot tjejer som fått tre prickar och skulle ha smisk).
Där fick de luta sig över hennes skrivbord och så daskade hon dom jättehårt med undersidan (sulan) av en gymnastiksko! Flera tjejer berättade hur ont det gjort fast dom hade både jeans och trosor på och att hon smiskat jättelänge och jättehårt så att dom varit röda på stjärten när dom kommit hem! För en del blev det spanking hemma också när dom gett sina föräldrar meddelandet att dom förtjänat och fått spanking i skolan. Tyckte det verkade så pinsamt att tjejer som var 16 och upp till 20 årsåldern fick smisk på det sättet och även hemma! Men det var alltså inte ovanligt fortfarande på 80 -talet!

Dessutom tyckte jag det var snedvridet jämlikhetsmässigt eftersom killar och tjejer hade olika bestraffningssystem. Om killar gjort nåt dumt fick dom (utan pricksystem visserligen) ta emot ett antal rapp med pekpinnen över händerna av en manlig magister. Medans tjejerna alltså fick barnsligt smisk på stjärten av en kvinnlig lärarinna! Alla verkade ta det mera som självklart att spankings på stjärten var lämpligt för flickor i vår ålder men inte för killar!!

Jag såg noga till dessa år att hålla reda på mina prickar men vid tredje året då jag var 19 hade jag efter ett antal alltför många sena ankomster samlat ihop två prickar. Jag brukade tjuvröka på toaletten ibland när kusken var klar ock korridoren var tömd för rast. Men den här gången hade jag inte varit tillräckligt noggrann. Plötsligt när jag stod och bolmade knackade det på toalettdörren och jag var säker på att det var Wilma som brukade göra mig sällskap. Men när jag öppnade fick jag till min förskräckelse se min huvudlärare Miss Bell stå där och helt avslöja min olydnad. Jag försökte med massor av dåliga förklaringar och dåliga undanflykter på min sämsta engelska men den unga lärarinnan (i 40 årsåldern) som var noga med att ha auktoritet bland eleverna var mycket arg och undrade hur länge dessa dumheter pågått. Hon sa att rökning var en mycket allvarlig olydnad och att jag genast skulle följa med henne till klassrummet. Hon tog mig i armen och jag var ILLRÖD av skam och tänkte på Mrs Williams gymnasstiksko och att det kanske skulle bli dags för det där förnedrande spanking som jag till varje varje pris velat undvika under min tid på skolan.

Fröken Bell låste upp klassrummet och låste därefter efter sig och jag började faktiskt skaka i ena benet av rädsla. Hon tog fram sim pärm och konstaterade till min fasa att jag nu fått min tredje prick och undrade om jag förstod vad det innebar. Jag låtsades faktiskt som jag inte alls förstod det så hon talade lugnt om för mig att det innebar att jag skulle skickas ner till Mrs Williams på onsdag eftermiddag för att få smisk och efter dagens skola få med sig en anmärkning hem. Hon tillade att hon hoppades att min bakdel skulle få en omgång av mamma också för det hade jag verkligen förtjänat.


Jag började böna och be och förklara att jag aldrig fått smisk förr och föll till och med i gråt inför Ms Bell som jag alltid tyckt varit en bra lärare. Ms Bell undrade mycket förvånat om inte svenska flickor får smisk. Och tyckte det var väldigt konstigt.
Efter en stunds diskussion sa hon att hon bara kunde ge mig ett alternativ.
Att hon tog saken själv i egna händer bums på en gång precis som hon brukar straffa sin dotter som var min ålder. (Hon hette Nancy och gick i parallellklass och söt men ganska kaxig). Jag frågade om jag slapp anmärkningen hem då anmärkningen hem då. Hon gav motvilligt med det för just denna gång och därmed var det liksom överenskommet. Jag stod stilla och hade ingen aning vad som nu skulle hända. Men det var fröken så mycket säkrare och vanare vid uppenbarligen. Hon sa att eftersom jag slapp få min spanking med ett redskap som fick det bli som Nancy får hemma.
- Dra upp kjolen!

Jag famlade med kjolkanten och hon hjälpte mig få upp den över ryggen samtidigt som hon böjde mig fram.
Sen tog hon ett raskt tag i mina troskanter utan ceremoni och drog ner dom till knävecket. Hon bad mig luta mig lite fram mot bänken och plötsligt kände och hörde jag hur det klatchade till på min bara stjärt! Klatch klatch klatch frökens handflata träffade min bara stjärt i min totalförnedrande situation med full kraft och i ett rasande tempo och jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Jag snyftade och kände mig som en liten flicka och jämrade mina aj aj aj. Vet inte men jag tror jag fick en 75 klatchar innan jag gråtande fick dra upp mina trosor över mina jättevarma och jättesvidande skinkor. Trodde aldrig att det skulle göra SÅ ont att få smisk men det var värre än jag i min vildaste fantasi föreställt mig.

smäll på stjärten

Sen fick jag ett ganska långt förmanande tal och en tydlig varning att jag nästa gång om hon kom på mig för rökning skulle få ännu mera smisk på bara stjärten OCH anmärkning hem. Jag lyssnade och gned min skinkor som glödde av sveda. Sen gick jag in på toaletten igen, torkade alla tårar och såg i spegeln hur röd jag var om stjärten.
Denna upplevelse kommer jag ihåg i detalj och fröken Bell gav mig verkligen en läxa som jag aldrig kommer att glömma och som är pirrig att tänka på sexuellt så här EFTERÅT.
Tyckte också att jag på nåt märkligt sätt fick nåt intimt gemensamt med den söta flickan Nancy (Ms Bells dotter i min ålder i pararellklassen. Att vi båda fått smisk av hennes mamma! Och att hon fick det ibland då och då. Tittade ibland på hennes runda stjärt och undrade om när den fått smisk sist och så.
Fick aldrig smisk igen själv, men blev väldigt blyg i fortsättningen inför min fröken.

NyareÄldre