Smäll av Klara

För en tid sedan fick jag kontakt via smisksidor med en annan kvinna i 30 årsåldern. Vi mejlade till varandra ett tag och pratade om smisk - erfarenheter, tankar och fantasier. Hon heter Klara och har skrivit till smisksidan med egna berättelser hon varit med om i sin uppväxt.

Vår uppfostran var ganska lika eftersom vi båda fått smäll av våra mammor när vi varit olydiga. Till slut träffades vi i Stockholm några gånger. Det var väldigt pirrigt och på något sätt var det klart att hon var den äldre dominanta "mamman" till mig ung oerfaren liten flicka.
Hon har erbjudit sin hotmailadress till mig för att skriva om mig och om oss till smisksidan och här är jag nu.

Jag klädde mig ganska barnsligt när vi träffades första gången med håret i pippilottor lite tonårsaktigt bar mage jeans och gympadojjor.
Hon vacker och stilig i uppsatt hår och lång klänning. Hon visade mig runt i Stockholm och vi gick hem till henne. Om vi ute på caféer och så varit som två blyga väninnor blev rollerna mycket mer annorlunda när vi kom hem till henne. Hon tog direkt tag i "mammarollen " och gav mig massa förmaningar för de två dagar jag skulle stanna. Tyckte att jag hade en riktig söt smiskrumpa och förstod att min mamma gett mig mycket smäll (även om det inte var av den anledningen min mamma hade agat mig). Så förklarade hon att jag skulle få smäll på stjärten några gånger och det dröjde inte länge förrän jag låg över hennes knä på hennes obäddade sängkant, med stjärten alldeles naken och bar och väntade på att få smäll - av en främmande ung kvinna!


Det var första gången för mig som jag fick smäll av nån annan än min mamma - och för henne var det första gången hon gjorde verklighet av en lust hon burit på länge - att få ge en annan ung tjej smisk på stjärten på fullaste allvar!
Sen fick jag en rejäl omgång handsmäll - precis som jag var van av mamma- och precis som Klara var van att ha fått av SIN mamma.

smisk
Det gjorde ont, var pinsamt men upphetsande!
Sen dess har jag fått mycket smisk av Klara men vi har inget sex ihop. Båda har killar och det gör att jag får dåligt samvete av att jag tänder på när en främmande ung kvinna smiskar mig som en sträng mamma- och det dåliga samvetet gör att jag tycker att jag FÖRTJÄNAR ännu mer smäll.

NyareÄldre