lillesøster får ris

Det handler om den gangen jeg gav min lillesøster smisk. Mine foreldre skulle være en måned i USA og jeg og min søster skulle være hjemme alene. Jeg var 20 år og min lillesøster var 15. Vi hadde begge fått ris på bare rumpen når vi var mindre av min mamma. Jeg syntes egentlig at mamma hadde gjort det rette ved å rise oss når vi hadde vært skikkelig uskikkelige. Men ris hadde ikke jeg eller min lillesøster fått siden vi var 13. Min lillesøster var en uoppdragen og frekk jente når hun var 15, som absolutt trengte en god omgang med ris på sin bare rumpe. Men mamma synes nok hun var blitt for stor. Jeg må innrømme at jeg selv godt kunne tenke meg å rise søsteren min, ikke bare for at hun fortjente det, men også for at det virket veldig spennende å gi noen andre ris. Hittil hadde jeg bare erfaringen med å få ris på min bare stump.

Mens mamma og pappa var i USA skjedde noe som gav meg sjansen! En kveld fikk jeg en telefon fra en klesbutikk i det lokale kjøpesenteret. Min søster og en venninne hadde blitt tatt for å stjele truser. Siden eieren av butikken kjente min mor ringte hun hjem isteden for å anmelde saken til politet. Min søster var svært stresset da hun kom hjem, og var livredd for at våre foreldre skulle få vite om at hun hadde blitt tatt for tyveri. "snille Elin, ikke si noe til mamma og pappa" sa hun med tårer i øynene. "Ok, Charlotte sa jeg, men du skjønner at du må straffes" "ja, ja, men ikke si det til mamma" "Charlotte jeg er ikke overrasket over at du har stjålet, du har oppført det svært dårlig i det siste" "husker du hva mamma gjorde når vi var mindre?" Charlotte ble helt rød i ansiktet"du mener vel ikke ris?"

"enten ringer jeg til mamma nå, eller så skal du ha ris, og det med en gang" "snille Elin sa hun, men ikke over knærne, det er så flaut"


"Charlotte, her er det jeg som bestemmer, kom så går vi på soverommet til mamma og pappa" Når vi fikk ris av mamma skjedde det alltid på soverommet, og den tradisjonen ville jeg opprettholde. Jeg tok Charlotte i hånden og førte henne til soverommet. Da vi var kommet inn satt jeg meg ned på sengen. "Av med jeansen og over knærne, Charlotte"
Sprutrød i ansiktet kneppet hun ned sine jeans, og la seg over mine knær. Da jeg tok tak i strømpebuksen, begynte hun å vri og sprelle "nei,nei,ikke,ikke på bare rumpa", men det tok jeg ikke hensyn til å dro ned både strømpebuksen og trusen hennes.
paula is spanked

"Nå skal du få en omgang med ris på rumpa da aldri vil glemme. Tenk at min søster er simpel liten tyv!" Det første dasket på rumpa smalt høyt, og Charlotte skrek. Jeg begynte å rise henne skikkelig og snart ble rumpen hennes helt rød. Charlotte sprellet med bena, og ba meg om å stoppe, hun skulle aldri gjøre det mer. "tenk så flaut sa jeg, det skulle venninnene dine ha visst, at den kule Charlotte ligger over knærne og får ris på blanke rumpa av sin storesøster" Etterhvert begynte Charlotte og gråte, men jeg ville ikke gi meg så lett. Dette var noe hun skulle huske! Jeg gav en 20-30 harde dask før jeg slapp henne. Hun skle av fanget mitt og ble liggende på sengen å storgråte.

Et en time kom hun inn i stuen forgrått med bustete hår iført morgenkåpen. Hun sa at hun hadde fortjent ris, og rumpen hennes sved enda. Jeg gav min søster en god klem, og sa at jeg håpet at hun nå hadde lært. Hvis ikke sa jeg kunne det hende at storesøster måtte gi ris igjen!

NyareÄldre