Smisk av min faster

Hej, jag heter Stina och är 31 år gammal. Oj vad spännande med en smisksida! Och massor med andra som känner som jag om något så generande som smisk!

Kul att läsa att så många andra tjejer har liknande erfarenheter och känslor om detta känsliga ämne. Man vågar ju inte prata om smisk ens väninnor emellan. Fast man undrar hur många som egentligen får/fått smisk av någon pojkvän t.ex.

Jag arbetar som fotomodell och frisör och varvar dessa yrken och killar kommer och går men ännu har ingen tagit tag i mig och gett mig det där som jag så ofta känner att jag behöver och som många tjejer verkar känna att dom behöver. Tänk om det bara är ett helt naturligt behov hos unga kvinnor. Att bli agade på stjärten av sin man? Så jag får hålla mig till godo med mina fantasier. En ska jag strax berätta om.

Fast många gånger undrar jag varför jag har denna knäppa längtan efter att få smisk på stjärten. Jag menar, det gör ju ont och jag har ju också smärtsamma erfarenheter av det i min stränga uppväxt. Jag är av olika anledningar uppfostrad av min faster som var väldigt sträng. Hon ansåg att "lite smäll då och då" var nödvändigt för dom flesta flickor och det blev mer aktuellt ju äldre jag blev och inte längre ville vara "den söta vackra mycket snälla och väluppfostrade lilla flickan som spelade piano" längre. Jag som så småningom blev fotomodell fick inte ens ha smink på mig och veckorevyn var förbjuden läsning för den innehöll för mycket sex. (Om hon bara visste hur mycket killar jag träffade och vad vi gjorde etc.)

Så när jag i femton-sextonårsåldern började leva ett mer normalt tonårsliv blev jag väldigt "upprorisk" och hon ansåg att det där mycket genanta och otrevliga smisket var nödvändigt. Hon visade inte direkt sin ilska i arga utskällningar utan jag fick helt enkelt lägga mig över hennes knä, och uppleva den där isande förnedringen då hon drog ner mina trosor och lydigt ligga där med naken rumpa över hennes knä och fixera mönstret på den Persiska mattan och lydigt svara på varför jag måste ha smäll och bara längta tills det var över.. Hunden fick hon låsa in i ett annat rum för han började skälla högt när faster började smälla mig.

Sen fick jag en rejäl omgång med handflatan tills jag var så där smiskröd och smiskhet om skinkorna och så fick jag stå med bara röda rumpan i skamvrå en stund. ."Man tänker bra när man står i skamvrån sa hon.) Jag lovar-allt detta gjorde verkligen jätteont och det stod skam skrivet i pannan på mig i en vecka efteråt. Usch vad skämsig jag kände mig. Jag fick smisk på detta sätt ända upp till 18-19 åldern. Då drog jag till Paris och friheten.

Det enda jag kan minnas som var njutningsfullt var efter straffet, när jag låg på min säng ensam i mitt rum, och det ännu var alldeles varmt i rumpan och sved lite. Då fantiserade jag att det var en snygg manlig magister som smiskat mig istället och försvann in i dessa mycket upphetsade fantasier som en flykt från kränkningen min faster utsatt mig för.

Ändå ansåg jag precis som min faster att smäll var ett nödvändigt ont som hon helt rättvist gav mig för att jag behövde det då och då för att skärpa mig. Jag var ju olydig om jag ibland gjorde som jag ville. En gång när jag var 18 och ringde hem för att darrigt säga att jag skulle sova över hos killen jag var ute med(och ihop med sen länge)fick jag blankt nej och när jag insisterade sa hon bara " om du inte kommer hem som vi kommit överens så får du smäll på stjärten! Gud vad jag skämdes och det kändes som om hela telefonkön bakom mig hörde hennes hot. Jag sa ju inget till killen, ville inte säga att jag inte fick, så jag hängde med hem och fast vi låg med varann så var jag bara frånvarande och tänkte bara på vad som väntade när jag kom hem.
Fast jag bestämde mig för att vägra låta henne smiska mig då jag kom hem så låg jag snart över hennes knä med kjolen uppdragen och trosorna nere och hörde och kände smällandet på stjärt.
Det var hemskt förnedrande och sved nåt så in i norden och jag snyftade och aj.aj.aj precis som den olydiga flicka jag alltid varit.
Nu till min fantasi:
Jag har krockat men min mans bil igen. Min man är en muskulös solbränd bilmekaniker med svart hår och hästsvans. Jag kommer till verkstan där han jobbar på mycket darriga ben och han ger mig först en örfil. Förlåt säger jag, jag vet att jag inte frågat om lov att låna din bil, jag ska aldrig göra så igen.

smisk

Han tar pallen och sätter den med en smäll nära mig där jag står. Tar mig i armen medan jag protesterar vilt och lägger mig lätt som en fjäder över sitt knä. I nästa stund drar han upp min kjol och ner mina trosor och smiskar mig hårt och länge med handen. En riktig sträng bestraffning så att jag tjuter som en liten flicka. Alla hans arbetskompisar ser på när jag får denna nödvändiga bestraffning som pågår i tio minuter. När han är färdig hasar jag ner på golvet utan att ens bry mig om att dra upp trosorna. Alla har ändå sett min nakna röda stjärt en lång stund så vad spelar det för roll?

Jag halvsitter och gnider mig om min svidande stjärt. Sen närmar jag mig hans gylf i hans oljiga smutsiga jeans. Jag ser att han hans jättekuk har stånd. Långsamt drar jag ner gylfen och tar försiktigt fram hans jättelika kuk från hans kalsonger utan att riva honom med mina långa färgade naglar. Jag öppnar munnen och tar lite i taget av hans varma styva lem. Snart tvingar han mig att fylla hela munnen av den och den smakar salt, svett och kuk. Jag suger och slickar och blir upphetsad av att de andra männen ser på när jag suger kuk. Vill visa hur bra jag är på det. Just som jag tror att jag ska få dricka och svälja hans varma säd. Lyfter han upp mig på sina starka armar och lägger mig på mage över bilens kaross. Det känns återigen lustfyllt förnedrande eftersom alla nu tydligt ser min alldeles röda stjärt igen totalt exponerad och upplagd. Karossen känns kall mot mitt sköte och samtidigt brinner det fortfarande efter smisket på mina skinkor. Så tränger han in i mig bakifrån samtidigt som han med ena handen tagit tag i min hästsvans. Han knullar mig hårt och bestämt tills jag tjuter i extas rakt in i bilens framfönster.

NyareÄldre