På en parkbänk

Jag har ett starkt intresse för erotik och inom erotiken spelar smisket en viktig roll. Under årens lopp har jag många gånger också fått utlopp för detta intresse.

En ganska spännande erfarenhet gjorde jag under en resa till ett land långt borta för en tid sedan. Jag anlände på eftermiddagen till en stad där jag dagen därpå skulle föreläsa, inkvarterades på ett ganska fint hotell och hade sedan kvällen för mig själv. Efter att ha ätit middag bestämde jag mig för att gå ut och flanera. När jag kom ut från hotellet dök två unga tjejer upp, som jag snart förstod var prostituerade. De ville ha sällskap med mig, men jag sade alldeles sanningsenligt att jag inte gillar prostitution och att det inte kunde bli något. Men jag sade det i vänlig ton, så den ena av tjejerna envisades med att följa mig längs gatan och fortsätta att prata med mig.

Vi pratade mer och mer, och jag började tycka samtalet blev trevligt, så jag sade att jag kunde tänka mig att bjuda henne på en kopp kaffe och sitta och prata en stund. Hon föreslog då att vi skulle gå till en kaffeservering som låg långt inne i en park. Vi gjorde det och jag intervjuade henne om en massa olika saker. Det blev ganska lärorikt för mig. Jag skojade vid ett par tillfällen med henne lite om smäll på stjärten, och hon berättade att hon fortfarande hade ett märke i ändan sedan hennes svägerska en gång agat henne när hon var tonåring.

Så reste vi oss och gick. Det var nu ganska sent och inte så mycket folk. På vägen genom parken började hon på nytt tala om att jag borde följa med henne hem och ligga med henne, ett förslag som jag ännu en gång avvisade vänligt men bestämt. Hon kom dock tillbaka till det gång på gång, och fick samma svar varje gång.

Till sist bestämde jag mig för att skoja med henne och sade: "Nu får du sluta att tjafsa om detta, jag ställer inte upp på prostitution, och om du inte slutar att prata om det så kan du mycket väl få smisk på stjärten."
Hon skrattade och sade att jag bara måste komma med henne hem. Just då var det folktomt där vi befann oss och vi närmade oss en parkbänk. Jag tog henne plötsligt i handen, drog med henne till bänken, satte mig och lade upp henne över mitt knä. Hon var ganska knubbig och klädd i jeans som smet åt om hennes runda rumpa så att hon såg alldeles betagande ut.

Jag började daska henne med handen, inte så jättehårt men hårdare och hårdare, och jag märkte att hon blev allt vildare där hon låg och vred sig över mitt knä med roterande rumpa och sparkande ben. Till sist släppte jag upp henne. Då kastade hon sig om halsen på mig, pussade mig och sa att nu måste hon bara få knulla med mig. Jag kramade henne men höll fast vid att det var omöjligt.

Så följdes vi ut ur parken och skildes - som vänner hoppas jag. En ganska otrolig historia, eller hur, men faktiskt alldeles sann, och stimulerande för mig, även om jag i efterhand tycker att jag var väl våghalsig som betedde mig som jag gjorde.

NyareÄldre