FÖRSTA GÅNGEN

Jag är gift sedan tre år tillbaka, utan barn och arbetar som försäljerska vilket medför att jag kör bil ofta. Vilket resulterat i en och annan fortkörningsbot. Till saken hör att min make är polis, trafikpolis!

Första gången jag åkt dit bad han mig snällt att tänka på honom och försöka att hålla mig inom fartbegränsningarna.

Andra gången jag åkte dit fick jag en utskällning som resulterade i att jag stannade ute på jobb hela veckan utan att åka hem, så han ringde och bad om ursäkt att han hade skällt på mig. Jag kan verkligen vara envis!

Så kommer vi då till tredje gången jag åkte dit. När jag kom hem satt han i tv-rums soffan och tittade på nyheterna.

Han hade maten klar, den stod i ugnen så vi gick ut i köket och satte oss att äta.

Han sa inte ett ljud om min fortkörning så jag trodde jag hade klarat mig, att han inte visste trots att det var i hans distrikt som jag tabbat mig, otroligt klantigt av mig, jag brukar alltid vara noga på hemma-plan.

Efter maten gick jag ut och satte mig framför teven och han plockade av och satte igång diskmaskinen. Sedan kom han ut och satte sig jämte mig.

- Har inte du något att berätta för mig frågar han lågt.
- Njae vad skulle det kunna vara....
- Snälla bespara mig lögner bara berätta så vi kan få det här överstökat, vilket vad då frågar jag.

- Ditt straff svarar han helt lugnt.
- Mitt vad?
- Ja något måste jag ju göra eftersom du gång på gång kör för fort!?
- Eh...hur då vad menar du?
- Ja idag var ju inte första gången, säger han med ett leende.
- Nej just det det var det ju inte säger jag och känner hur det isar till i min mage när jag tittar på honom och rodnar.

- Så hur vill du bli straffad?
- Jag får väl böter som vanligt, vad menar du?
- Jag tänker bestraffa dig, så du får välja med vad, hur och var.
- Snälla du, vad menar du, säger jag med hög röst och harklar mig.
- Jo, antingen över soffan och med min livrem eller i mitt knä och med hand eller något annat.
- Du är inte klok -du kan inte menar allvar, skriker jag och försöker ta mig ur soffan, men han är blixtsnabb och fångar in mig och drar ner i soffan.


- Okey säger han nu försvann den chansen för dig han la mig över sitt knä och började slå mig med sin hand utanpå mina byxor.

Trots jeansen så smärtade det mycket, det var rejäla slag.
Jag sparkade och försökte komma loss.

Men han höll mig i ett järngrepp med ena handen och knäppte upp jeansen med den andra, drog ner jeansen och fortsatte att slå mig med sin hand, hårt och taktfast, först ena skinkan sedan den andra. Jag bad om förlåtelse och att han skulle sluta för min stjärt brann av smärta. Han gav mig tio slag till på vardera skinkan.

Nu smekte han min stjärt över trosorna, drog försiktigt ner dem över min brännande stjärt, jag suckade till lite, kände hur jag blev varm i hela mig av att han masserade min ömma stjärt.

Plötsligt fick jag en hård smäll och en till och en till, det brände ordentligt och det var inte hans hand utan en hårborste. Jag fick ett tiotal hårda smällar av den innan bestraffningen var slut.

Mina skinkor var purpurröda och jag hade så ont så jag grät en lång stund efter det att han slutat smiska mig.

Vad som hände efter detta är en helt annan berättelse. Men jag behöver nog inte förklara för er varför jag hade problem med att jobba resten av veckan, sitta i bilen var inte skönt. Jag höll hastigheten den veckan iallafall....

NyareÄldre