I TVÅ DAGAR

Jag ska berätta då min mor agade mig två dagar efter varandra och det var en sträng aga.

Det var ganska klantigt gjort av mig, jag hade ståt och pillat på en färg patron sådana som sitter på kläder i affären. Tanken var ju att få av den och ta klänningen men det sa jag aldrig till mamma. Men mamma trodde ju att jag hade stulit den, eller försökt att stjäla den så jag fick ju straff därefter.

Mamma kom och hämtade mig i affären och körde mig hem, när vi kom hem så sa mamma till mig att ta av mig allt utom bh och trosor. Jag tog av mig kläderna och gick fram till mor och hon gick runt mig och tittade på mig och jag kände hennes hand över min stjärt, det ska bli intressant att ta av dig trosorna Maria och smiska dig ordentligt på bara stjärten. Jo svarade jag (ganska så tyst) Nu går du och hämtar följande grejer Maria! Borsten, riset, matt piskaren och rottingen.
Ja jag ska mamma, och jag kände mammas blick på min rumpa. När jag hämtat sakerna och ställde mig framför mor, så fick jag lägga grejerna på sängen och sedan ta fram puffen.


Då så Maria lägg upp din fylliga rumpa över puffen så ska jag ge den en ordentlig aga. Jag placerade mig över puffen så att stjärten kom upp ordentligt och mamma dirigerade mig tills hon var nöjd.

Mamma tog borsten i sin hand och bad mig att sära på benen, trosorna drog hon upp lite granna i stjärten. Då så Maria nu ska stjärten dallra på dig och du får av borsten på trosorna, resten blir på bara stjärten. När du är redo Maria så särar du mer på benen och svanka med rumpan. Jag gjorde som hon sa och kände mammas hand över rumpa och hon daskade mig på skinkorna. Då så Maria nu kommer borsten.

Borsten träffade mitt på rumpan och hon slog ganska så snabbt och hårt och efter ett tag så började rumpan att hoppa och dallra på mig, efter en ca 20 tal daskar så var stjärten rejält öm.
Nu ska trosorna av Maria och mamma drog ner dom och jag fick sparka dom av mig, mamma smekte rumpan på mig och bad mig att sära på benen igen för nu skulle riset fram.
Mor risade mig på nederdelen av rumpan och på låren, även insidan av låren fick smaka på riset. Riset träffade ganska så hårt och snärtigt över stjärten, jag började få svårt att ligga stilla och jag kved högt. Ligg stilla sa mamma och drog till med riset tvärs över rumpan på mig, jag fick nog en 20 slag av riset.

När mamma var klar med riset så sa hon att jag skulle få 6 slag med mattpiskaren och 2 slag med rottingen. Mamma bytte riset mot mattpiskaren. Den träffade mitt på min rumpa och det var ett medel hårt slag men tillräckligt för att det skulle svida i min stjärt. Alla sex rappen var lika hårda och men rumpan fick bra med märken ändå.
Mamma sa att jag skulle pausa innan hon gav mig dom två sista rappen, efter en tio minuter.

Så var det dags för rottingen. Du kommer att få två hårda slag av rottingen Maria och dom kommer att träffa tvärs över din stora stjärt, och du ska ligga absolut stilla. Upp med rumpan och sära på benen! Duktig flicka, sa mor.
Rottingen träffade hårt över min rumpa och jag tappade nästan andan och jag kved att hon skulle sluta, men jag fick det sista också och det var snäppet värre. Men jag låg stilla med rumpan fast jag kved, mamma berömde mig för att jag tog emot agan så bra och hon smorde in min rumpa med lotion. Du har bra med märken på nederdelen av stjärten men jag har lovat dig smisk i morgon också och så kommer det att bli.

Dagen efter på kvällen så skulle mamma inspektera min rumpa, kom här och lägg dig över armstödet Maria. När jag låg till rätta så drog hon upp mitt nattlinne och blottade min rumpa, oj då sa mamma jag gjorde tydligen ett fint hantverk igår för du har bra med märken över din stjärt.

smisk av mamma

Du ska få smisk med handen och med riset sa mamma och började att smiska mig över rumpan, hon smiskade mig hårt och taktfast och det brände ordentligt på stjärten.
Rumpan dallrade ordentligt och jag började att röra på min rumpa p.g.a. svedan men mamma höll mig fast med vänster handen och smiskade mig ännu hårdare. Ligg stilla Maria men jag kunde inte så mor tar riset och smiskar mig mycket hårt med riset över stjärt och lår, jag hörde hur riset svischade i luften innan det träffade min stackars stjärt.

När agan var klar så var min rumpa ordentligt öm och där var blå märken över hela stjärten och det var mycket skönt när mamma smorde in min rumpa med sval lotion. På morgonen så tittade jag på min stjärt i spegeln och min redan så stora rumpa var ännu större och mörkblå, där var mest märken efter mattpiskaren och rottingen. Av riset så syntes knottriga strimmor över hela rumpan och en bit ner på låren och jag smorde in min stjärt och smekte mig senare på sängen.

NyareÄldre