VOLLEYBOLL Smiskberättelse

NÄR HATSUI FICK SMISK

Jag är en 25 - årig tjej som nyligen hittade denna sida till min stora spänning/förtjusning. Jag är som vilken tjej som helst, söt och väluppfostrad och som har motstridiga känslor till smisk. Jag fantiserar ofta om att få det samtidigt som jag tycker att smisk är kvinnoförnedrande. Dessutom är jag i princip emot aga.

Ändå upplevde jag en väldig skamblandad upphetsning och fasa en gång när jag blev pinsamt vittne till hur en 18-årig tjej fick smisk på stjärten av sin mamma. Jag bodde i Kanada ett år och umgicks med en tjej som hette Hatsui. Hon var 18 år och hade en japansk mamma och amerikansk pappa. Hon var inte bara väldigt söt och vacker utan dessutom en bra vän. Hon var dock väldigt hårt hållen av sina föräldrar och hennes mamma var väldigt sträng.

Jag var ofta hemma hos dom och Hatsuis mamma var väldigt noga med städningen. En gång var jag hemma hos dom och Hatsui hade undlåtit att städa och hennes mamma blev väldigt arg, dessutom hade Hatsui inte gått ut med hunden som hon lovat. Det hade tydligen hänt flera gånger på raken och mamman grälade på japanska. Hatsui svarade något trotsigt och oförskämt tillbaka på engelska och plötsligt fann jag mig mitt i en mycket pinsam scen för både Hatsui och mig. Jag skulle få se på när Hatsui fick en mycket sträng bestraffning av sin mamma!

Jag trodde inte mina ögon när hon på mammans enträgna kommenderingar lät sig läggas mitt över mammans knä där hon satt sig på lädersoffan i vardagsrummet. Hatsui hade redan börjat gråta och jag rodnade av skam och visste inte vad jag skulle ta mig till - stod bara kvar med jordens hjärtklappning och samtidigt lite pervers nyfikenhet.

Hatsui vädjade om och om igen att slippa bestraffningen men mamman fortsatte att dra upp hennes korta kjol och började långsamt och beslutsamt dra ner hennes strumpbyxor och sist hennes trosor!! Till slut låg Hatsui alldeles undergivet med stjärten bar över sin mammas knä i soffan och så började mamman smiska henne så det klatschade i högan sky och Hatsui skrek och fortsatte att vädja till mamman att slippa. Hon gav henne säkert 30 - 40 riktigt hårda smällar med handflatan på stjärten så den fick stora röda rodnader innan hon fick resa sig upp och hör och häpna: kyssa mammans hand! Sen skickades hon upp på rummet och jag blev vänligt men bestämt tillsagd att gå hem. Jag var alldeles omtumlad och mycket skamsen över vad jag sett. Men samtidigt var det något upphetsande att se Hatsuis söta mycket runda stjärt bli smiskad så strängt på fullaste allvar.

Det tog ett tag innan Hatsui och jag började umgås som förut igen. Båda var så generade inte minst Hatsui. Vi pratade en del om det och jag sa att jag tyckte synd om henne med en sån sträng mamma och hon berättade i anförtroende att hon fick smisk ganska ofta. Men jag glömmer aldrig denna scen och jag har sen dess haft ständigt återkommande fantasier om att själv ligga över en vuxens knä och få smisk. Jag längtar efter att få leva ut denna längtan men vet inte om jag vågar. det verkar i alla fall ganska vanligt att tjejer fantiserar om att få smisk. Så det kanske är lite naturligt ändå.

NyareÄldre