EN KVINNAS DOFT

- Tro inte att du kan bete dig hursomhelst!

Jag ryckte till…. Av smärta och av förvåning. Sekunderna innan stod jag lugnt och tryggt vid tunnelbanans plattform. Jag funderade över vardagliga saker som matlagning och tvättid. Ja, tvättid. Just nu stod jag nämligen i ett par byxor som sett bättre dagar och en tröja som jag egentligen bara brukar ha i tvättstugan. Den här veckan hade varit så stressad att det enda som var någorlunda rent var det jag nu hade på mig, och för den delen så hade jag bara varit iväg en snabbis för att handla.

- Förlåt! Jag hörde mig själv uttala ordet i något som mer lät som ett kvidande.

Jag kände så väl igen rösten men nu var den både hårdare och grymmare än jag hört förr. Rösten som kan driva mig till ett stadium där jag inte vet om jag är livrädd eller oerhört kåt.

Jag försökte lyfta upp huvudet för att möta hans blick men ett stadigt tag om mitt nackhår hindrade mig.

- Slå ner blicken!

Han för mig framåt, människorna runtomkring oss tyckte nog att det såg ganska rart ut, en öm omfamning runt min hals. Dom kunde inte smärtan, smärtan av skam men även smärtan av hans grepp runt mitt hår. Vi kommer så småningom till hans bil och han släpper taget. Jag stiger in och sätter på mig bilbältet.

Jag försöker koncentrera mig på att andas och håller mina ögon slutna. Jag både skäms och är rädd.

Han startar bilen och börjar köra, han säger inte ett ord men jag känner vibrationerna i luften och förstår att han både är arg och besviken. När vi åkt i ungefär en halvtimme så stannar han bilen. Jag hör hur han går ut och närmar sig min sida. Åter ett stadigt tag om mitt hår och han drar mig uppåt så häftigt att jag skriker till. Skriket kommer av sig och min kind träffas av en hård örfil.

- Gnäll inte, du har dig själv att skylla!

Vi går in i ett litet hus, jag har aldrig varit där förut. Inne i det stora rummet brinner det en brasa och framför den står en stor säng.

- Ställ upp dig mitt i rummet!

Jag lyder…

- Klä av dig ett plagg i taget, för varje plagg kommer du hit och överlämnar det med en nigning och ett tack!

Jag tar av mig tröjan, går fram och överlämnar den till honom. Niger och tackar för att sedan återgå till min plats mitt i rummet. Han går sakta fram till brasan och utan att ta hänsyn till min förskrämda blick så kastar han in tröjan i dom heta lågorna som flammar till.

- Nästa plagg!

Jag skälver till…Vill protestera men vet att det endast skulle leda till ytterligare en konflikt.

Jag tar av mig B-h:n som också får sitt slutgiltiga öde i flammorna. När det är dags för byxorna rycker jag till och blir högröd, kommer ihåg att i dag av alla dagar så har jag trosor på mig. Jag skäms för att visa det men vågar inte trotsa. Drar sakta ner byxorna och känner hur luften börjar darra när synen av mina trosor når honom.

Sakta, sakta… Börjar gå emot honom, jag har blicken förstenad ner i golvet och mina kinder är glödgande röda. Jag niger och sträcker fram byxorna men istället för att ta emot dom så ger han mig åter igen en ruggande örfil. Jag börjar snyfta, darra och jämra mig. Under tiden åker även byxorna lågorna till mötes.

Han kommer fram till mig, säger ingenting men tar ett stadigt tag om vardera sidan av mina trosor. Han rycker dom uppåt hårt och häftigt. Jag hör krasandet av tyg som går sönder men får fullt upp med att bita ihop mina käkar för att förhindra skriket av smärta när trostyget skär in i min stjärt.

- Hellre går du så här, naken som en kvinna än att du gömmer din kvinnlighet och det jag har lärt dig i trasorna som nu endast är aska.

- Ja, det kommer inte att hända igen, förlåt! Svarar jag honom.

- Mmm… Förlåt är en bra början men du skall lära dig att lyda! Nu får jag istället se till att du blir bestraffad! Jag har inte räknat med det här idag så själv hinner jag bara värma hullet på din breda stjärt.

- Lägg upp dig på sängen!

Jag går till sängen och lägger mig där på mage. Efter en stund kommer han och slår sig ner.

- Lägg händerna på huvudet och lyft upp stjärten!

Jag gör som jag blivit tillsagd.

Hans bälte ger ifrån sig ett alldeles speciellt läte när han drar det ur sina öglor. Han tar ett stadigt tag om min nacke och snärten följd av smärta kommer nästan med en gång. Jag rycker till och snyftar. Ännu ett slag och ännu ett…. Han fortsätter medan mina tårar börjar rinna. Han stryker mig sakta på stjärten, ömt och sakta. Jag börjar nästan tro att allt är över när han snabbt planterar två av sina fingrar djupt in i min stjärt. Jag flämtar till….

- Det här är bara början min flicka och jag ar inte tid att avsluta det, men oroa dig inte! Snart kommer det någon för att avsluta det och jag vet att du kommer att lyda oavsett om det är en kvinna eller en man.

Så lämnar han mig….

Kvar ligger jag nervös och med en stjärt som ömmar och ett sköte som rinner.

Jag ligger så utlämnad ganska länge, säkert en timma och jag har bara vågat röra mig obetydligt.

Plötsligt så hör jag att jag inte är ensam i rummet längre. Jag kan inte se vem för jag har dörren bakom mig och inte vågar jag vända mig om för att se.

- En olydig flicka! Med en stjärt så vällustigt utlämnande! Allt för min lust och tillfredsställelse, jag skall nog se till att du inte är olydig på ett tag.

Det är en kvinnoröst, en obekant sådan. Jag får svårt att andas, skäms över att mina safter börjar flöda på nytt…. Häftigare än på länge.

Jag blir tillsagd att lägga mig över hennes knä och jag vet vad som väntar mig eftersom hon håller ett ris i handen.

Innan hon börjar kysser jag hennes handflator länge, jag försöker fånga hennes bild i mitt inre. Hon är vacker, kanske runt femtio år gammal, varm och mjuk. Hon har ett svallande långt hår borstat så att det faller som ett vattenfall längs ena sidan. Längre än så hinner jag inte tänka eftersom riset börjar utforska konturerna längs min kropp. Sakta och varsamt. Tempot ökar och det börjar bränna, svida och smärta. Jag gör motstånd men hennes grepp är fast och bestämt. Riset viner och jag samlar mig för att härda ut. Känner att mitt flöde nu är så stort att det trängt ner och färgat kvinnans kjol i en mörkare nyans. Det känns lite kallt och fuktigt just där.

Kvinnan har också märkt det och stannar upp.

- jag tror minsann att den här lilla flickan är kåt!

Jag slutar andas, har nog inte varit med om något mer skamset än detta.

- Nå, svara är du kåt?

Innan jag har hunnit svara så har hon fört in tre fingrar i mitt savande sköte utan något som helst motstånd. Det finns inget sätt att komma undan det är så tydligt utan ord. Ja, svarar jag. Ja det är jag! Hon ler…

- Mmm… Vi får nog tid med det också….

Jag vet inte om jag skall fasa eller längta…

Efter att hon lekt och retats med mitt sköte en stund drar hon ut fingrarna och fångar riset i sin hand. Hon låter det än en gång få vina över min bak som putar större, rödare och vällustigare än någonsin. Denna gång låter hon riset vina kraftigare och mer energiskt än innan, som om hon vill skynda att smiska igenom mig för att få ägna sig åt något annat…

Jag känner hennes doft, doften av en kvinna och den är tung, mystisk och eggande…Dom sista snärtarna drar in i min stjärt och det enda som hörs är våra andetag och ett lätt snyftande ifrån mig.

Handen smeker min stjärt, den är het och hennes händer känns svalkande och milda. Det är så underbart skönt och jag börjar slappna av och njuta.

Jag känner hennes fingrar smeka mina stjärtklot och hon särar dom lätt...

Hon börjar smeker, smörjer in mitt stjärthål med salva. Känslan är så skrämmande och ovan men min lust har växt sig så stor att jag med ett stön lyfter stjärten för att gå fingrarna till mötes.

Hon för dom in och ut. Sakta och djupt men med bestämda tag, när hon slutat för hon mig sakta åt sidan för att själv lyfta upp sin kjol.

Nästan hela framsidan av kjolen har färgats mörk av mina safter.

Samtidigt som hon lägger sig bakåt och särar på sina ben tar hon med sig mig i ett grepp om mitt hår och för mig mot sitt sköte.
En oerhörd intensiv doft slår upp i mitt ansikte, inte den obehagliga och mättande doften som ger en kväljningar på Åhlèns perfymhörna utan snarare den typ av doft som slår emot en när man lyfter på locket till den mest underbara gryta man kan tänka sig. Den doft som ger mersmak och som man vill njuta av i etapper. Först njuta av ångorna och av värmen sedan sakta utforska vidare genom att försiktigt närma sig och smaka av såsen, länge och njutningsfullt innan man sätter tänderna i det vällustiga köttet!
smisk


Jag njuter av hennes doft och ånga, Hon för mig sakta närmare och jag är inte sen att lyda… Smakar på henne varsamt med min tunga, lapande och nöjt. Jag suger i mig alla safter jag kommer åt.

Jag borrar ansiktet djupt in i hennes sköte, leker med min tunga på hennes clitoris för att sedan föra in tungan djupt in i hennes värme. Hon stönar, trycker mig hårdare in, klämmer fast mig mellan sina lår. Precis när jag tror att hon skall komma drar hon sig tillbaka.

- Ställ dig på alla fyra framför sängen!

Jag lyder återigen och intar min position.

Hon sätter sig på sängen och sätter fotsulorna mot golvet. Jag ser hur hennes älskogsblomma slår ut medan hon sakta särar på benen så att jag kan se rakt in i henne.

Jag närmar mig hennes doftande, öppna och på nytt våta sköte. Hon möter min tunga när hon spänner och lyfter fram underkroppen. Min tunga har knappt nått sitt mål när jag känner den underbara känslan av att en lem som jag skulle kunna avbilda perfekt endast med hjälp av min mun och lera tränger i mig. Jag flämtar till av lycka! Både för att jag har lyckan att få känna hans lem i mitt längtande sköte men också för att jag förstår att han hela tiden funnits i bakgrunden och inte lämnat mig ensam. Kanske för att se hur jag anpassade mig i denna nya situation men säkert även för sin egen njutning skull.

Jag hoppas, ja hela mitt inre hoppas att jag kunnat glädja honom i det han sett. Att jag har gjort honom stolt kåt och nöjd!

Det verkar som om min önskan gått i uppfyllelse för hans lem är stenhård och fyller mitt sköte som om den en gång var skapad för att just vara där.

Med en febril hunger och i ett lyckorus som endast avbryts en liten stund av smärta när mannen byter hål och fyller min stjärt, fortsätter jag att lapa denna gudinnas honung. Jag vill att hon skall vara lika lycklig och nöjd som jag. Mina fingrar har grävt sig långt in i henne och jag ömsom slickar och suger mig fast vid hennes clitoris som om hon vore urmodern till allt liv.

Ganska snart sliter hon tag i mitt hår och tar in hela mitt ansikte i sitt sköte så långt hon kan, klämmer fast mig mellan sina lår och samtidigt som jag känner mannens lem pulsera i mig känner jag kramperna och hennes saft pulsera rakt i mitt ansikte, in i min mun.

Hon har ett gurglande underbart skrik och hon flämtar efter luft när det går för henne.

Mannen drar sig ur mig och själv är jag bara lycklig! Lycklig över jag är så privilegierad att jag får vara med om detta!

Nu tar mannen över..

Han ber mig lägga mig på sängen och beordrar sen kvinnan att lägga sig så att hon har sin mun vid mitt sköte.

Jag särar mina ben, sätter fotsulorna mot madrassen och njuter. Njuter över att känna denna kvinnas mun och tunga leka och egga upp mitt sköte som allaredan innan var på väg att explodera.

Mannen sitter vid min sida och matar mig med kvinnans saft. Han för in sina fingrar i henne och låter mig sedan få slicka och suga dom rena. Det tar inte långt tid för mig, jag befinner mig sedan länge i en annan dimension när allt bara exploderar och jag förvandlas till ett brinnande inferno, det går inte att beskriva på mildare sätt.

Jag kan inte röra mig, fokusera mina tankar eller något annat. Bara vara, och vara lycklig!

Han ger mig tid och när jag kommit på benen så sveper han in mig i sin kappa. Han lämnar mig och går ut i bilen. Själv går jag fram till kvinnan, kysser hennes handflator och tackar. Än en gång så ler hon.

- Vi ses, ta hand om dig!

Jag går ut i bilen till mannen och han kör mig hem. Vi är tysta, det finns inget att säga efter mitt tack, ord skulle bara bryta magin. Jag låser upp dörren och ber honom stiga in. Han säger åt mig att göra mig i ordning för natten och jag gör som jag blivit tillsagd.

Jag tvättar av mig, borstar tänderna och kammar mitt hår sedan går jag in i sovrummet igen.

Han står upp, framför honom ligger en kudde och jag förstår att det är där jag skall slå mig ner.

Han tar fram sin lem och jag kommer närmre. Den doftar svagt av mina safter men mest bara så som han doftar, lustan i mig tänds åter. Han för in lemmen i min mun och jag börjar nöjt att suga, dia honom. Bara på det sättet han håller mitt huvud på kan jag känna att han tänker låta mig få känna hans livsaft tränga ner i mitt svalg. Oh ,vad det gör mig lycklig. Att få skänka honom denna tillfredsställelse, att få fysiskt ta del av hans näring, hans livskraft. Tanken på att den denna näring kommer att tas upp av min kropp och ge mig energi är så vacker! Han värmer mitt hjärta, planterar drömmar i min själ, leder mig från mörker till ljus. Som om inte det är nog så kan han ge mig näring och kraft, kanske använder jag den till ett skratt, att gå, att älska kanske att lägga mig över hans knä.

Lemmen är långt inne. Jag fokuserar på att ta så väl hand om den som jag kan och snart känner jag munnen fyllas av honom. Hans stråle av livskraft är varm, lite grötig och det bränner i halsen när jag sväljer. Efteråt kramar han om mig, hårt och länge och jag känner mig så nära som jag kan.

Han stoppar om mig, bäddar ner mig och kysser min mun,

- Jag är så stolt över dig min flicka!

Jag ler emot honom, tackar och säger god natt!

- God natt min flicka, jag stannar tills du somnar.

Morgonen efter har han gått och det enda minnet som är kvar är doften av honom på kudden. Och ja, den är lika underbar som doften av en kvinna……….

NyareÄldre