Expressen 29 april 2004
TORSDAG 29 APRIL 2004


Jag fick smisk av min chef och tände på detFråga: Jag är en tjej på 28 år som är sambo med en underbar kille sedan tre år tillbaka.
För några veckor sedan jobbade jag över och hjälpte min chef på hans kontor. Vid ett tillfälle när jag stod framåtböjd och han stod bakom mig så såg jag i en spegel att han stirrade på min rumpa.
Jag kunde inte låta bli att säga: "Kaxig rumpa, va?"
Då svarade han med att ge mig en klatsch på rumpan. Först hoppade jag till, men fann mig fort och sa: "Hårdare kan du väl?"
Varpå han smiskar mig igen, något hårdare denna gång.
I den stilen fortsatte det, och några minuter senare låg jag i hans knä utan vare sig byxor eller trosor och fick ordentligt med smisk på bara stjärten. Jag lät honom hållas ett bra tag och kände mig som sjutton år igen medan jag låg där och snyftade och kved.
Svedan på stjärten var otrolig och förnedringen likaså, ändå ville jag bara ha mer och mer.
Efteråt tillfredsställde jag honom oralt. Jag har aldrig varit med om en skönare sexupplevelse i hela mitt liv. Jag gick som i ett rus i flera timmar efteråt.
Frågan är hur jag ska göra med min kille.
Vågar jag berätta för honom?
En del av mig vill det och en annan del vill det inte. Spontant känns det väldigt skämmigt att berätta, samtidigt som det skulle vara skönt att få det ur sig.
Ärligt talat vet jag inte om jag vill vara utan denna nyfunna del av min sexualitet. Vad ska jag göra?

MMånga blir upphetsade av S/M-sex


Svar: Du skriver "den nyfunna delen av din sexualitet", och då måste jag fråga om du menar att vara otrogen, att vara med din chef eller att få smisk?
Otrohet och sex med chefen är ju något som din kille inte kan ge dig, men smisket skulle du säkert kunna få på hemmaplan.
Det gäller att bena upp vad som är vad.
Jag vet inte vilken relation du och din kille har, men har ni en relation där ni träffar andra så kan du kanske dela med dig av din upplevelse.
Bara du vet ju hur han skulle reagera. Vissa människor tar väldigt illa vid sig om deras partner är otrogen. Sen är det detta med vad det var som hetsade upp dig - chefen, smisket eller en kombination av dessa två saker.
Man kan tända väldigt mycket på att ha sex med en person med maktställning, och man kan tända otroligt mycket på bestraffning, smisk och pisk på rumpan. S/M, light eller i andra former, blir många människor väldigt upphetsade av. Många par har det som en del av sin sexuella akt.
Jag tror att det som sagt är viktigt att du tänker igenom vad som tände dig och vad det är du inte vill vara utan.
Tänk också igenom hur mycket relationen med din kille betyder för dig.
Berättar du om din upplevelse kan det ju hända att han inte vill fortsätta vara ihop med dig.

Katerina

NyareÄldre