Nyårsdagen

Min man ger mig smisk ibland. Bestraffningssmisk. När jag varit olydig. Han brukar skicka in mig i sovrummet när det är dags och ber mig ta av mig byxorna och vänta på honom. Som en olydig skolflicka. Sen, efter lång tid, kommer han in där jag sitter på sängkanten och väntar på honom i bara trosorna. För att jag ska tänka igenom vad jag gjort, eller låtit bli att göra eller min attityd och min olydnad. Sen kommer han in och sätter sig själv där medan jag får lägga mig över hans knä. Och så åker trosorna ned och jag får massor med smisk på bara stjärten.

Kan berätta om en nyårsafton. Vi hade varit på fest hos hans vänner. Jag hade , som när jag blir lite full gått över många gränser, tagit sönder en skål när jag dansade vilt, varit flirtig med andra män enligt min kille, varit otrevlig mot honom, bråkat med en av vännerna och skrivit något på hans vindruta med tuschpenna så att det gick igenom ytskiktet. Skäms för att berätta vad jag skrev, än idag).

När det lugnat sig och alla gästerna gått var det meningen att vi skulle sova över. Min kille var jättesur på mig. Jag var ny för hans kompisgäng, vi hade inte varit ihop jättelänge och han ville väl visa upp sin söta flickvän som något han var stolt över att ha fångat. Innan vi la oss sa han bara lågt till mig; "När vi kommer hem ska du få smisk!" Jag låtsades förnärmad och stött över hans kvinnoförnedrande hot, men visste att han menade det. ( Hade hunnit få smisk en gång tidigare av honom under vårt första halvår och visste att han menade allvar med smisk. No nonsens. Riktigt smisk, hårt och länge på bara stjärten över hans knä) Jag vet inte varför jag accepterade det, dels för tror jag att jag tyckte att jag förtjänade smäll eftersom jag var den jag var och var mest glad att HAN förlät mig efteråt och fortsatte älska mig. Medan jag snyftade länge efter "agan" som jag gjorde när jag var barn och gned och gned de otroligt svidande varma och röda skinkorna när jag efteråt tröstades och förläts sittandes i hans knä.

Vi sov över rygg mot rygg, jag var fortfarande full, han var sur. Dagen efteråt åt vi frukost, oss emellan i tystnad. Vi hjälpte till och diskade och städade och jag var återigen "den duktiga söta flickan". Vi åkte hem med tunnelbanan- i tystnad. Jag kunde inte låta bli att tänka på vad han lovat mig igår men försökte göra allt för att få honom att förlåta mig och glömma det som något som bara flugit ur honom på halvt skämt..Hur många tjejer blir inte hotade med smisk, fast det aldrig blir något av det? Vi köpte hämtpizza. Kom hem och åt den- i tystnad från hans sida och jag började känna en oroande ängslig känsla i magen. När vi handlade lite annat innan vi gick hem (vi lånade min mammas villa tillfälligt) och jag ville köpa glass till någon film vi kunde se på kvällen hade han sagt. "Jag tycker inte du ska planera så mycket för kvällen"

Så det var lika bra att få det överstökat. Det kände nog både han och jag.
Nu ska du få smisk! sa han och så kom en lång uppläxning för hela nyårsaftonkvällens beteende och jag var dålig på att försvara mig eftersom jag visste att han hade rätt. (Jag undrar om jag provocerade honom att ge mig smisk, inte för själva smisket som jag hatade, det gör ju jätteont och man skäms ihjäl, men för sexet långt efteråt, som är det BÄSTA.)

Så bad han mig komma fram till honom där han satt på köksstolen. Han tog tag i mina ylletights medan mina kinder fullkomligt glödde av skam. Gud vad jag skämdes, och drog ner dom till vaderna, likaså trosorna medan jag bara hjälplöst lät det ske det som måste ske. Sen la han mig över knät, jag kom högt upp med stjärten eftersom stolen han satt på var hög nästan som en barstol. Sen fick jag MASSOR med smäll så det klatschade högt i lägenheten i Midsommarkransen och mina snyftande inandningar allt jag gjorde för att stå ut med svedan, skammen tog paus, allt gick åt att klara av svedan. Fick jag smäll i tio minuter? Säkert, jag tror det.

När han äntligen släppte upp mig stod jag framför honom och lovade att aldrig göra om allt jag gjorde under gårdagen med ynklig, liten flickröst varvat med snyftningarna jag inte kunde kontrollera. Han vände lite på mig, lyfte lite på linnet som knappt gick ner över stjärten och gav mig en sista hård klatsch så jag hoppade till och sa åt mig att dagen var över för mig. Jag skulle gå och lägga mig och tänka över allt som hänt, ingen mobil, släckt lampa. BUMS i säng! Jag lydde som en liten flicka. Jag hann kasta en blick mot hans skrev där han satt kvar. Såg tydligt ett kraftigt stånd under gylfen. Allt jag ville nu var bara detta. Kuk. Hans välutrustade kön. Men det fick vänta. För honom var det viktigt att skilja på bestraffning och sex. Hasade mig upp med trosorna fortfarande vid anklarna med stjärten bar och alldeles alldeles knallröd, glödhet och stickande svidande uppför trapporna till mitt gamla flickrum som vi nu lånat som gästrum. Klockan var bara fem på eftermiddagen och eftersom det var mitt gamla flickrum förstärktes känslan av att vara tonåring igen, bli straffad få smäll och bli skickad i säng.

Han gick och la sig många timmar senare. Såg på fotboll, hörde jag. Det blev en lång väntan, medan jag låg, på mage förstås i sängen med stjärten bar efter att ha tvättat av mig och gjort ansiktet rent. det var inte svårt att känna mig som en olydig flicka som fått vad hon behövde. Han väckte mig . Tog mig. bakifrån Åh den försoningen. Som ett gift. Allt blev förlåtet på riktigt.

NyareÄldre