Smiskmodell del 2

Man kanske kan tro att inspelningsstudion och allt runt omkring var ganska sunkigt men det var tvärtom, allt var verkligen proffsigt, snyggt och rent. Lönen kom punktligt. Massor med fika, godis kakor och bullar. Vi var fem tjejer som hade olika inspelningspass, som jag träffade, alla i samma ålder, såg väldigt bra ut och som sagt, för dom var det ingen stor grej att få smisk, eftersom de var vana med den typiska amerikanska uppfostran för flickor i sena tonåren. Nu skulle de i alla fall få betalt för det som de alltid hatat att få. Det gjorde skillnaden i världen. Och BRA betalt!!
Kvinnorna som spelade mammor, styvmammor fastrar, lärarinnor på college etc var trevliga, (förutom när vi spelade våra roller. Då var de väldigt trovärdiga som stränga mammor som behöver smälla sin olydiga dotter). Ja några av dem hade gjort det ofta med egna döttrar, nu utflugna. Andra var yngre, runt trettio men desto strängare mammor.

Jag gillade de långa scenerna med handling, och jag fick utlopp för mitt skådespeleri som var väldigt uppskattat. Det kunde vara att man skulle på bal i långklänning lik askungen som missar tiden när man ska vara hemma typ. Ja alla scenerna slutar alltid med smisk och skamvrå eller bums i säng.

Jag blev nära vän med den söta sminkösen som var i trettioårsåldern som hade jobbat extra med att smiskfilmer i flera år.
Hon hade själv fått frågan att vara modell men bestämt tackat nej. (Hon hade inga problem att se ut som 17). Hennes pojkvän skulle inte tillåta det.
"men du skulle kunna göra det i smyg, sa jag . Åh Gud nej, skulle han upptäcka det skulle jag få mer smisk än någon av tjejerna får här,.

Ger han dig smisk?
- Ja ibland, när jag är olydig, svarade hon som den naturligaste sak i världen.
- alltså på riktigt- som uppfostran?
- Oh yeaa You bet. I´t´s real spankings over his knee. Som ni får här. Hon sa att han var gammeldags i synen på äktenskapet och hon tyckte det fungerade bra med det, det händer inte så ofta jag kan vara en riktig brat ibland, och det känns som naturligt att han har sista ordet och att jag inte har något att säga till om i vissa områden. Till exempel när jag behöver en bestraffning"

Förresten fick jag betydligt oftare smisk i mina egna tonår, ja upp till 20 av min egen mamma som trodde på spankings som uppfostringsmetod på flickor. Jag har fått tillräckligt av den varan, (hon skrattade).
Sa gav hon mig en salva som hon la på sminkbordet. "Spanking-gel" stod det på den.
- Olydiga flickors bästa kompis sa hon. Den lindrar och kyller även när man fått en ordentlig omgång med hårborsten.
- Kan man köpa den på apoteket"
- Ja så klart.
Gud va pinsamt!
Du hittar den på intimt för kvinnor.
- Du måste ta hand om både kropp och själ när du får smisk här flera gånger i veckan. Jag hoppas din rumpa slipper smisk hemma också, du bor ju hemma fortfarande?
Jag svarade som jag brukade, att det aldrig hänt.
- Din pojkvän då? Har det aldrig hänt när han blivit arg på dig?
- Neej ( men tanken och fantasin hade funnits hos mig länge, att bli lagd resolut över hans knä som avslut på våra gräl, att bli satt på plats av sin man).

Salvan var verkligen bra. Hade den nästan på skinkorna dagligen efter "jobbet" och jag spelade in flera dagar i veckan.

En gång upptäckte pojkvännen min röda stjärt. Jag blev helt ställd när jag skulle förklara varför jag fått smisk. Visste att jag aldrig skulle vilja tala om för honom att jag spelade in smiskfilmer. Skammen var genuint på riktigt när jag ljög den enda andra anledning till varför jag gick med nysmälld stjärt.
Äh jag bråkade med mamma, och sa saker som gick för långt och så gav hon mig smisk!

Han tog det som den naturligaste sak i världen, hans syrra var i min ålder och det kunde absolut hända henne. Så han tog det med ett skratt, pussade mig på pannan, klappade mig lite på rumpan och sa, "min olydiga lilla flickvän" - jag hade nästan velat se det, du kan nog förtjäna det i bland.
Förklaringen var kanske lite orättvis mot min ovetande snälla mamma, som plötsligt med andra ögon av min pojkvän. " Din mamma som verkar så mjuk och snäll" sa han, svårt att se henne sätta ner foten så handfast med dig. Var det med handen eller borsten? frågade han.
- Handen sa jag som sanningen var, förutom att det var en annan " mamma" som utdelat det på min stackars stuss.
Han blev nog tänd på att se min blossande stjärt. Efter hånglande, smekande och kyssande ville han ta mig bakifrån, över soffkanten. Jag gillade det djuriska i det och tänkte att det inte skulle vara hela världen om han upptäckte att jag fått smisk igen nån gång. Nu när han köpte att jag kunde få det ibland av mamma.

NyareÄldre