Ella 2

Jag har bjudit över Douglas och Anna. Douglas är en gammal god vän som jag delat mycket med. Anna är hans fru. Han har god pli på henne. Lika god som jag har på lilla Ella.

Ella är nervös hela dagen. Hon har inte träffat dem förut och vet att kvällen kommer att sluta med att hon ligger med upprisad stjärt inför två främmande människor. Hon vet också att hon inte har något att säga till om. Sedan vi gifte oss och hon flyttade hem till mig har jag hållit henne i samma tuktan som hennes föräldrar. Hon föredrar trots allt att bo hos mig. Här avslutas varje risbastu med att hon blir grundligt sexuellt tillfredsställd.

Middagen är trevlig. Ella beter sig väl. Då och då måste jag korrigera henne och skriva upp hennes later och näbbigheter i Boken. Den brukar vi gå igenom på fredagarna och bestämma straff därefter. Hittills har hon inte gått och lagt sig utan röda skinkor någon fredag.

Efter middagen får Ella ta hand om disken. Jag visar in Anna och Douglas i salongen och går sedan fram och viskar instruktioner i Ellas öra: ”Om sju minuter ska du vara färdig här. Sen kommer du in till oss med borsten.”

Hon ser vädjande på mig. ”Du … Jag vet inte … Alltså, måste vi? Du vet hur skämmigt jag tycker det är …”

Jag ler mot henne. ”Skamset, heter det. Eller genant. Vi har ju försökt komma till rätta med ditt dåliga språk.” Jag ser på klockan igen. ”Nu har du sex minuter på dig.”

Åtta minuter senare kommer hon in till oss andra i salongen. Hon går långsamt och tvekande mot oss, med darr i benen. Hon har sin vita urringade blus, en scarf jag gett henne och den elastiska sammetskjolen. Hon håller sin tunga träborste med inskriptionen ”Ella” i handen. Hon räcker den till mig med en nigning. Hon är vacker och sexig, särskilt nu när hon är nervös och har på känn hur mycket smisk hon kommer att få.

Jag är irriterad. ”Två minuter sen, Ella! Det blir ett rapp extra per minut, och det vet du …”

”Förlåt, jag var tvungen att kissa …”

”Ella! Det där håller du för dig själv! Det är inget Douglas och Anna har bett att få veta något om. Kom nu fram här!”

Jag sitter i min sköna armlösa stol och frontar Douglas och Anna i soffan. Vi har släckt ner till mysbelysningen. I öppna spisen rinner brasan. Douglas ser nöjd ut där han sippar på en whisky. Anna sitter storögt och följer skådespelet. Hon är själv van vid att få vända upp stjärten för Douglas bälte, men har länge drömt om att få vara med när en annan kvinna får sin upptuktelse. Hon nyper sig lite i bröstvårtorna utan att hon själv tänker på det. Hon är trettio men mycket välbehållen.

Ella kommer fram till mig och ställer sig vid min sida. Jag låter handen glida in under hennes kjol, fattar tag om hennes troslinning och drar ner trosorna till knävecken i en rörelse.

”Sådärja, trosan av, rumpan bar.”

Jag kupar handen runt hennes bara skinka därunder. Håller om den. Klämmer lite. Känner fjunet från hennes nyfriserade fitta under handen. Vänder mig mot Anna och Douglas.

”Lilla Ella här har som vanligt varit stygg. Detta måste vi korrigera fysiskt. Jag och Ella och hennes föräldrar har tillsammans kommit fram till att det enda som kan hjälpa Ella att bete sig anständigt är en regelbunden stjärtaga …” Ella sluter ögonen, som för att slippa titta på mig. Jag känner hur fittan bultar nära min hand. ”Ella! Se på mig när jag pratar om dig!” Hon öppnar motvilligt ögonen och tittar på mig.

”Uppvärmningen kommer att ske med den här fina träborsten som Ella själv har fått smycka ...”

”Hur mycket kommer jag att få?” säger Ella tyst och svagt.

Jag rynkar ögonbrynen igen. ”Ella! Nu avbryter du mig! Du vet att jag inte kan låta det passera obemärkt.”

Hon sänker blicken. ”Förlåt, jag tänkte mig inte för …”

”Nä precis. Och jag kommer inte att sluta hoppas på att en rejäl risbastu en dag kommer att få dig att tänka dig för.”

Jag stryker hennes nakna mjuka rumpa under kjolen. Hon skälver lite. I soffan sitter Anna med blicken fästad mot det hon ser. Munnen är öppen, en salivsträng glittrar vid underläppen.

”Ella, jag har gått igenom Boken med försyndelser. Det ser inte bra ut. Ideliga överträdelser. Uppnosighet och etikettsbrott. Vi får öka uppvärmningen mot tidigare fredagar. Du kommer att få ligga över mitt lår med särade skinkor och ta emot femton rejäla rapp med borsten …” Ella sväljer och ryser till. Hon vet att det kommer att svida. Och det är ändå bara uppvärmningen.

”Klä av dig allt utom scarfen och lägg det fint på stolen där borta!”

Ellas hals blossar av genans. Hon känner tre människors blickar inspektera henne när hon knäpper upp blusen och släpper loss sina unga knoppande bröst, som är styva av svalkan i rummet och av hennes växande upphetsning. Hon böjer sig fram och drar av sig kjolen. Hon viker ihop kläderna prydligt och vänder tillbaka mot mig. Hon försöker skyla fittan med handen, men tar genast bort den när hon ser min stränga blick.

”Okej Ella, sätt dig här på mitt knä med ansiktet mot mig.” Hon tvekar en sekund, men tar sedan sitt förnuft till fånga. Hon sätter sig grensle på mitt vänsterben. Jag särar hennes skinkor med händerna så att inget döljs för Anna och Douglas. Hårborsten har jag inom räckhåll.

”Nu lutar du dig framåt så mycket du kan och tar stöd om stolsryggen där!”

Ella gör som hon blivit tillsagd. Stjärten spärras upp ytterligare. Douglas och Anna har full insyn över både rumphålet och hennes tunga fitta, som redan satt spår på mitt byxben. Jag känner hur Ella darrar.

Jag ger henne ett första rapp över höger skinka. Hon gnyr till nära mitt öra. Jag smäller igen över den vänstra, nu lite hårdare. Hon sitter framåtböjd med sin mjuka flickrumpa putande mot två främmande människor och tar emot den bestraffande borsten. Jag rappar igen och igen och ser till att sikta på insidan av skinkorna, så nära hennes anusöppning som möjligt. Hon andas allt tyngre och stålsätter sig.

”Luta dig ännu längre fram, Ella! Och så slappnar du av i stjärten.”

”Snälla, det gör ont …”

”Det här är bara början och det vet du, Ella lilla. Upp med rumpan, stumpan, så jag kan smälla Ella. Låren ska ha sitt också.”

Hon reser underkroppen lite och sträcker tvekande stjärten i luften, mot Anna och Douglas. Jag rappar henne hårt och metodiskt flera gånger, just där skinka möter lår. Hon skriker gällt och jag måste ge henne ett extra hårt rapp för att hon inte kan tygla sig.

Eftersom jag tvingas öka bestraffningen får hon sammanlagt nitton uppvärmningsrapp. Hon hänger som en trasa över mig med den rosaskimrande rumpan i luften när jag strängt säger åt henne att resa sig. Hon gör så. Hennes tårar har blandat sig med mascaran och sätter spår på kinderna. Jag säger åt henne att genast torka av sig. Det ser slampigt ut.

I soffan har Douglas knäppt upp Annas blus och plockat fram hennes tunga fasta bröst. Han sitter med armen runt hennes axlar och nyper henne förstrött i bröstvårtorna. Hon trycker sina händer hårt mot skötet. Hennes ögon glittrar kåtblanka i skenet från elden.

Jag tittar på Ella framför mig. Scarfen runt hennes hals understryker och framhäver hennes nakenhet. Jag pratar till henne med min stränga, uppfostrande röst.

”Det var första delen av straffet, Ella! Nu börjar stora A!” Hon sväljer hårt igen. Jag ser på hennes kroppsspråk att hon vill gnida sina skinnflådda skinkor, ge lindring åt svedan som borsten har gett henne. Hon vet att det är strängeligen förbjudet och ger extra påföljder. Senast hon gjorde det var jag tvungen att binda hennes händer i sängstolparna medan jag gick över henne med mattpiskaren. Det vill hon inte behöva vara med om igen.

Jag säger åt Ella att ställa sig i mitten av rummet, på vår sköna mjuka ryamatta. Jag reser mig och håller ett litet förmaningstal. Jag berättar hur stygg och olydig hon har varit och hur svårt det är för mig att ideligen behöva straffa någon jag älskar så. Hon snyftar och ber om förlåtelse och lovar att försöka vara snäll. Jag skakar på huvudet.

”Det säger du varje fredag, Ella. Och ändå är Boken alldeles full med dina dumheter och fulheter när vi plockar fram den. Ikväll ska du få ditt straff på ett nytt sätt. Du är ju van vid att jag tuktar dig, hårt men kärleksfullt, med något av redskapen som du lärt känna så väl. Så kommer det inte att bli ikväll.”

Ella tittar undrande på mig, osäker på vad som komma skall. Kanske är hon rädd att jag ska plocka fram ingefäran, som jag brukar hota att trycka in i hennes trånga lilla hål när hon inte särar och putar ordentligt. Kanske är hon rädd att jag ska ta fram svampen med saltvattnet, den som svider så hemskt när riset har bitit hennes tunna stjärthud.

”Ikväll ska min gode vän Douglas få ta hand om Ellas lilla stjärt. Du kommer att få stå här i mitten av rummet, framåtböjd, med särade ben och putande stjärt, medan Douglas låter sitt bälte dansa över skinkorna.” Nu flämtar Ella till och vill protestera: ”Men snälla, det är ju jätteskämmigt …”

Jag går raskt över till hennes baksida och daskar till henne med full kraft över rumpan. Hon tjuter till.

”Nummer ett: det finns ingen anledning att vara snäll mot en riktigt stygg flicka! Nummer två: jag vill inte höra ordet ’skämmigt’ i mitt hus igen! Och nummer tre: vem är det som bestämmer, Ella?”

Jag tittar henne strängt i ögonen. Hon svarar: ”Du, älskling. Du bestämmer allt.” Hon ser att jag inte är nöjd med svaret och fortsätter sin läxa: ”Jag är så tacksam för att du vägleder mig och korrigerar mig när jag gjort fel och varit stygg.” Hon sänker blicken igen och rabblar: ”Jag har gjort mig förtjänt av ett rejält kok stryk och ska med tacksamhet böja mig fram och smaka livremmen.”

Jag ler varmt och uppmuntrande mot henne och klappar henne lätt på den rödsmiskade baken.

”Duktig flicka, du lär dig. Tråkigt att det ska behöva ta sån tid och att vi måste gå igenom den här proceduren varje gång.” Jag ler mot henne igen. ”Kom i min famn, älskade Ella, och ge mig en kyss.”

Hon glider in i min stora famn. Jag tittar ner på den nakna lilla flickan och ser hennes skinkor lysa rosaröda i dunklet. Om en stund kommer rodnaden att ha djupnat ytterligare och gå mot det blodröda. Jag smeker henne över rumpan, känner värmen efter min uppborstning. Styvnar mot hennes nakna hud. Jag håller händerna på hennes skinkor och särar henne ytterligare så att Anna och Douglas kan få full insyn. Kysser henne djupt. Hennes tunga är varm och smakar lent i min mun.

Under tiden har Douglas rest sig upp och långsamt dragit bältet ur söljorna.

”Det här, lilla Ella, är ett redskap som kan göra underverk”, säger han. ”Det har Anna fått smaka många gånger när hon betett sig som en slynunge. Så sent som igår var jag tvungen att ge henne några duktiga rapp när hon satt och dreglade över nån korkad dokusåpa på teven. Anna, res dig upp och visa vår värd!”

Anna reser sig, med samma tvekan i stegen som tidigare Ella. Trots att de båda vet att de inte har något val, och trots att de båda blir påtagligt upphetsade, så är det som att deras kroppar ändå måste protestera. Att visa upp sig för karlarnas kåta hungriga blickar får de små fittorna att lubricera, men samtidigt är det så genant att de måste använda all sin viljekraft för att lyda.

Douglas knäpper uppfordrade med fingrarna och Anna blir genast lite snabbare i rörelserna. Hon vänder sig med ryggen mot mig och drar sedan upp sin röda bomullskjol över ryggen. Hon har inga trosor. Douglas tycker oftast att det är onödigt.

”Böj dig fram, Anna!” beordrar Douglas.

Anna sätter handflatorna i soffkuddarna. Jag beskådar villigt en välformad kvinnostjärt där sex tjocka röda streck korsar varandra. Det måste ha svidit när hon tog emot dem.

”Så! Nu kan du sätta dig igen”, säger Douglas. ”Du behöver inte dra ner kjolen.”

Anna sätter sig med de nakna låren och skinkorna direkt mot sofftyget. Benen är lätt särade och jag tittar utan betänkligheter rakt ner i hennes välklippta fitta. Kanske är den inte lika naturligt trång som lilla Ellas, men Douglas har fostrat henne att göra regelbundna knipövningar och han har berättat för mig i förtroende om underverken det har gjort.

Ella stirrar förhäxat på den grova läderremmen i Douglas hand, den som hon vet snart ska slå all olydnad och uppstudsighet ur henne. Douglas håller upp den mot henne så att hon kan studera lädrets ådringar på nära håll. Hon ser verkligt rädd ut. Hon är aldrig så söt som när hennes underläpp skälver som nu.

”Då så Ella”, säger jag. ”Då gör du dig klar för bältet. Böj dig fram och fatta tag med händerna om vristerna. Jag kommer att hålla fast dig så att du kan koncentrera dig helt på smärtan.”

Ella böjer sig långsamt fram. För att kunna fatta tag om vristerna måste hon sära på benen. Den välsmiskade stjärten spärras på nytt upp mot oss andra. Bullfittan tittar tungt fram. När hon är upphetsad som nu öppnar sig blygden. Hon lämnar ingenting åt fantasin och vet hur blottad hon är.

”Varsågod”, nickar jag åt Douglas.

Och så börjar han rappa henne. Han slår med kraft och snärt och Ella avger allt gällare strykskrik. Trots att rumpan redan är rödsmiskad lämnar bältet ännu rödare, tydliga ränder över skinkorna och låren. Ella flämtar, stönar, gnyr, tjuter.

”Aj! Aj! Snälla Douglas, inte mer! Det svider! Det gör så ont! Det brinner i hela stjärten!”

”Det är meningen och det vet du, älskling”, säger jag och håller henne som i ett skruvstäd. ”Du får beta av några ordentliga rapp till.”

Douglas håller på en god stund. Jag tappar räkningen vid femton. Ella skälver i hela kroppen och det krävs en del av mig för att hålla henne ordentligt på plats. Hennes olater att svänga på rumpan för att skydda sig mot slagen blir till slut för mycket för oss.

”Ella! Det här fungerar inte! Din enda uppgift är att stå stilla och puta och sära och ta emot bältet som en duktig flicka! Det här måste vi göra något åt!”

”Snälla, inte ingefäran, jag ska vara duktig! Jag lovar! Jag ska stå still!”

”Du får lägga dig i blöjposition på soffbordet!”

”Neeej! Det är så skämmigt!”

Nu är jag riktigt trött på henne. Jag tar ett hårt tag i armen på henne och leder henne till soffbordet, där hon får lägga sig på rygg med benen brett brett isär och visa upp hela härligheten för Douglas och Anna. Hon gastar och tjuter och protesterar. Jag håller ett stadigt grepp om hennes knäveck och visar med en huvudrörelse Douglas var spöet hänger. Han går bort till väggen, prövar det svischande några gånger i luften och ställer sig sedan i en perfekt position för att både se och smiska henne.

Tio ordentliga snärtar med spöet får hon. För varje rapp kvider hon allt högre och ber oss att sluta. Jag är besviken på att hon är så besvärlig och särar ytterligare på henne och lyfter dessutom henne så att hon visar ännu mer av stjärten för sin tuktare Douglas och den kåta Anna.

Till slut tycker jag att hon har fått nog. Rumpan är sargad, likaså låren där bältet bitit rejält. Jag säger åt Ella att ställa sig på alla fyra på soffbordet, prövar henne i fittan, känner safterna, tar fram kuken ur byxorna och tränger in i henne. Hennes kåtskrik är om möjligt gällare än hennes strykskrik.

”Douglas! Täpp igen munnen på henne!”

Douglas är inte nödbedd. Han tar fram sin grova ådriga kuk, trycker Ella lätt på kinderna så att hon öppnar den lilla munnen och tränger sedan in i henne. Han knullar henne i munnen medan jag känner hur jag sväller i henne. Jag drar ut och sprutar varm het säd över den tomatröda flickstjärten. Även Douglas exploderar och fyller hennes mun. Står kvar och stöter i henne så att hon kan svälja allt.

Vi karlar är tillfredsställda. Lilla Ella har fått en rejäl avbasning. I soffan sitter Anna med nakna särade ben och kan inte hålla tillbaka handen som vill gnugga henne till orgasm. Ella står kvar på soffbordet, på alla fyra och med rumpan som högsta punkt på kroppen. Jag gnuggar in min sperma i hennes skinkor.

”Ella! Du har varit duktig och tagit emot ditt straff ordentligt, men jag tycker också det var onödigt mycket krångel ikväll. Nu vill jag att du sköter ditt sista uppdrag utan protester och utan det här skrikandet. Förstått?”

Ella ligger och skälver i sin nakenhet. Hon nickar förvirrat eftersom hon fortfarande inte vet vad jag kommer att begära av henne. Jag tar ett stadigt tag om hennes nacke, reser henne upp och sätter sedan henne på knä framför Anna. Ella ryggar lite. Hon har aldrig tillfredsställt en kvinna förut.

Douglas drar upp Annas kjol så att fittan blir åtkomlig. Jag för Ellas huvud och ansikte mot Annas ångande sköte och säger åt henne att använda tungan. Ella smakar prövande och lapar snart i sig som en liten katt. Det tar inte många sekunder innan Anna skälver som en liten tsunami i soffan.

Ella tittar upp på mig med ansiktet glänsande av tårar och svett och fittsaft. Jag rufsar henne i håret och säger att jag älskar henne och att hon är förlåten för den här gången.

NyareÄldre