Ella

Historien om hur jag träffade min älskade Ella, som jag nu lever i ett dominansförhållande med, började hos hennes föräldrar. Hennes far Gerhard var min äldre kollega och hade bjudit mig hem på fredagsmiddag.

Under middagen hade jag Ellas mor till bordet, en vacker och tillbakadragen kvinna som bara pratade när hon blev tilltalad. Jag satt dock och sneglade på Ella hela tiden. Hon var arton och blyg, vacker som en skymning, med generöst dekolletage som visade mycket av hennes pigga fasta bröst. Då och då gav hennes far distinkta order och hon for fort upp för att hämta salt och bröd och mer vin. Jag noterade redan då hur välformade hennes skinkor var innanför klänningen.

Vid åttasnåret tittade hennes far plötsligt på klockan och sa, med sträng och tydlig stämma, att det var dags för Ellas fredagsaga. Hon tittade rodnande och förfärat upp. ”Inte nu väl? Inte idag när vi har gäster?”

”Så länge du bor under mitt tak så kommer jag att disciplinera dig. Din mor och jag har kommit överens om att det är viktigt med fasta rutiner och fasta klockslag. Jag tror säkert att min gäst ursäktar om vi drar oss undan?”

”Naturligtvis”, sa jag, förvånad och förvirrad. Det hade hänt något med stämningen i rummet. Jag noterade att jag snabbt styvnat och inväntade nyfiket vad som skulle ske.

Ellas mor hade sprungit och hämtat ett litet vaxdukshäfte, där alla Ellas försyndelser under veckan noterats. Medan hennes far hummande läste i boken stod Ella bredvid, med blossande kinder och sänkt blick.

”För sen ankomst till lektion? Två gånger? Och varit snäsig mot din mor? Inte satt in i diskmaskinen? Hur beter du dig, jäntunge?”

Ella försökte protestera, mildra, förklara sig. Hennes far var obeveklig.

”Det kommer att bli stora A ikväll, Ella!”

Ella såg rädd ut. Hon svalde och började en protest. Hon förstod dock att vara tyst när hennes pappa pratade.

”Tre dussin med bältet!” Gerhard tittade på sin fru. ”Kathrine, du följer henne upp och övervakar förberedelserna. Och sen stannar du kvar och ser till att hon ligger stilla!”

Kathrine nickade. ”Naturligtvis.”

Ella tittade vädjande på sin far med sina rådjursögon. Mig vågade hon inte ha någon ögonkontakt med, men hon kände säkert hur min blick var klistrad mot henne.

”Snälla pappa! Jag kommer inte att kunna sitta imorgon!”

”Det skulle du tänkt på innan du betedde dig på det här viset! Seså, marsch upp och gör dig redo! Nattlinne på och inga trosor! Även uppvärmningen blir på bar stjärt!”

Ella stod kvar och bet på sin söta lilla underläpp.

”Måste det bli så mycket? Jag har försökt att vara snäll …”

Gerhard hyschade henne och hon blev omedelbart tyst. Gerhard såg ut att fundera. Han sneglade åt mitt håll och såg ut att ha kommit på något.

”Okej gumman, jag ska vara snäll”, sa han efter en stund. Ella såg lättad ut. Hon log och såg nästan ut att vilja ge Gerhard en kram. Han fortsatte: ”Vi sänker straffet till ett dussin med bältet plus uppvärmningen – men då tar vi det i vardagsrummet!”

Ella såg förfärad ut.

”Inför vår gäst?”

Hennes far nickade och såg på mig.

”Om du inte har något emot det?”

”Tvärtom”, svarade jag. ”Det ska bli mycket … intressant.”

Nu såg Ellas kinder ut som en glödande kamin. Jag såg hur hon funderade, men det dröjde inte så många sekunder innan hon nickade. Med tjock och svag röst viskade hon: ”Okej …”

”Bra! Kathrine följer dig in i vardagsrummet och gör dig redo. Jag och vår gäst kommer om tio minuter. Och jag vill inte veta av något krångel! Visa dig nu duktig och lydig inför vår gäst!”

Mamma Kathrine tog ett stadigt tag i nacken på Ella, som neg en gång mot sin pappa innan de trippade iväg. Jag tittade åter på hur stjärtkloten rörde sig under klänningen när hon gick. Snart skulle jag få se dem befriade från tyg. Jag kunde inte bärga mig.

Jag och Gerhard satt kvar i köket och drack vår konjak. Han förklarade att han valt en disciplinär linje för ”sina flickor”. Flickorna var Ella, hennes utflyttade storasyster Mary och hustrun Kathrine. Alla erhöll de regelbunden aga, vilket hade gjort dem alla alerta och lyssnande. ”Det har också den fördelen att Kathrine aldrig har ’haft huvudvärk’ om du förstår vad jag menar …”

Jag förstod vad han menade. Kathrine var alltid sexuellt tjänstvillig. Gerhard brukade säga åt henne att gå in i sovrummet och klä av sig. Om han sedan kom med björkriset eller med kuken fick bli en överraskning för henne.

Ellas storasyster Mary var numera gift med en äldre man, som även han såg till att hålla sin kvinna i herrans tukt och förmaning. Han skickade emellanåt foton till Gerhard. ”Vill du se?” Jag nickade, kanske lite för ivrigt.

Gerhard tog fram sin mobil och höll upp en bild mot mig. Där stod Mary, Ellas tjugoåriga storasyster, i ett hörn, med ansiktet mot väggen och händerna bakom nacken. Hennes vackert välvda skinkor lös karmosinröda mot mig. Man såg tydligt handavtryck. Jag kände att allt blod i kroppen samlades i penis.

Gerhard såg på klockan och insåg att det var dags. Han bjöd mig att följa med in i vardagsrummet. Jag hade lite svårt att resa mig, men efter jag diskret rättat till kuken tog jag rygg på honom.

Jag försökte hålla emot en djup flämtning när jag kom in i vardagsrummet. Där stod Ella i ett nattlinne, så kort att den nedersta delen av hennes välfriserade fitta tittade fram. I handen höll hon en tung hårborste. På borstens baksida stod det ingraverat ”Ella” med vackert formade bokstäver. Dem hade hon själv fått skriva dit. Mary hade fått göra en likadan, som hennes man nu värmde upp henne med innan lilla eller stora A – A som i Aga – tog vid.

Kathrine stod strax bakom Ella, med sträng min och armarna korsade över bröstet. På en stol hade Ella fått vika ihop alla sina kläder och lägga dem fint i en hög.

På vardagsrumsbordet hade Ella fått rada upp sina tuktoredskap. En paddel, en träslev, ett bambuspö och ett ris. Gerhard hade visserligen redan bestämt sig för bältet, men det var viktigt att Ella inför varje agasession fick hålla i och känna på de verktyg som skulle kunna tukta henne.

Ellas pappa panorerade med blicken för att se att allt var i sin ordning. Om något var glömt resulterade det i ett par rejäla extrarapp – för både Ellas och Kathrines del.

Han bjöd mig att sitta ner i soffan några meter bort. Därefter slog han sig ner på en pinnstol som Ella hade fått ställa fram i mitten av rummet.

”Okej gumman, då kommer du och lägger upp dig för din uppvärmning!”

Ella nickade blygt och trippade fram till honom. Hon räckte över den tunga borsten och Gerhard smällde den prövande i handflatan. Det ekade i rummet.

Gerhard satt placerad så att jag nu hade Ellas rygg rakt framför mig. Där nattlinnet slutade såg jag hennes skinkors nedre rundning. Jag drack en klunk konjak och stirrade ogenerat på allt det vackra.

Ella drog upp nattlinnet en bit så att rumpan blottades och lade sig sedan vant över sin pappas knä. Han tryckte henne i svanken så att rumpan lyftes och skinkorna särades. Jag stirrade rakt in i hennes fitta. Jag såg tydligt hur det glänste i de svullna blygdläpparna.

”Tolv slag som uppvärmning, Ella! Du räknar högt och tydligt!”

Ella nickade. Pappan upprepade, med sträng röst: ”Är det förstått?”

”Ja, far!” sa Ella så högt hon förmådde. Rösten var tjock. Hon visste att hon i detta nu låg och spärrade upp stjärt och fitta för en man, som hon träffat för första gången bara några timmar tidigare. Jag märkte tydligt att det gjorde henne kåt. Obehaget inför vad som komma skulle lindrades säkert när lubrikationen och svullnaden satte igång i henne.

Så började uppvärmningen. Gerhard daskade henne metodiskt. För varje slag kom en siffra och ett stilla jämmer, varje gång allt gällare. Han slog utan pardon och såg noggrant till att träffa där det smärtade som mest. Hennes lilla flickanus krampade och drog ihop sig när hon försökte spänna musklerna för att mildra smärtan.

Det tolfte och sista rappet landade just där lår, skinka och fitta möttes. Ella kved till, men hade sinnesnärvaro att flämta: ”Tolv.” Jag såg att hon ansträngde sig för att inte lyfta armen och låta handen gnida mildrande över stjärthuden. Hon visste att det skulle leda till extrastraff. Det var viktigt att flickan som straffades kunde behärska sig.

Gerhard – min blivande svärfar – sa åt henne att resa sig upp. Hon kravlade upp och lät armarna falla längs sidorna. Hon stod med rumpan mot mig och jag betraktade intresserat hur rodnaden fördelats jämnt över flickstjärten. Min kuk var stenhård. Jag gned den lite diskret när de övrigas uppmärksamhet låg på Ella.

Kathrine hade stått tyst och behjälplig under agan. Vid något tillfälle, när Ellas nattlinne glidit ner över stjärten, hade hon snabbt varit framme och dragit upp den över ryggen. Nu lät hon Ella dricka girigt av ett glas vatten.

Gerhard reste sig upp och förklarade att det var dags för nästa del av ritualen. Medan han pratade drog han sitt bälte ur söljorna och vek det dubbelt.

”Du kommer nu att få ditt dussin rapp med bältet, Ella. Du kommer som vanligt att få stå över bordet här. Jag vill att du putar så mycket du kan med stjärten och ser till att bältet får mesta möjliga träffyta. Krånglar du så kommer vi att öka straffet. Inget viftande med stjärten, inga händer över skinkorna. Förstått?”

”Ja, far!”

”Kathrine, hjälp henne av med nattlinnet.”

Ella höjde sina armar i luften så att hennes mor kunde dra nattlinnet över hennes överkropp. Jag tittade nu på en fullkomligt perfekt flickkropp, med runda mjuka höfter och uppnosiga, välsvarvade bröst. Ella försökte inte skyla sig. Tvärtom ”råkade” hon vända sig om så att jag kunde se hennes kropp från alla vinklar och håll. Jag höll på att sprängas, men gjorde vad jag kunde för att verka oberörd.

Kathrine tog åter ett fast grepp om Ellas nacke och ledde henne bort till bordet som stod i hörnet. Ella fick lägga en kudde under brösten och krama den. Kathrine höll kvar sitt grepp om hennes nacke och tryckte bestämt ner henne. ”Nu sköter du dig”, sa hon. ”Sist var pappa tvungen att ge dig extra rapp för att du krånglade.”

”Kathrine!” sa Gerhard bestämt. ”Det är inte upp till dig att ge några order.”

Kathrine tystnade och nickade. Gerhard såg strängt på sin hustru. Kathrine rodnade på halsen. Jag kunde se att hennes bröst spände under klänningen. Det var tydligt att situationen gjorde henne kåt.

”Jag tror bestämt att även min kära hustru kommer att behöva en liten uppsmiskning senare”, sa han. Kathrine flämtade till, sneglade åt mitt håll och förde automatiskt ena handen mot skötet. Den andra höll hon fortfarande om dotterns nacke.

Jag i soffan smuttade på min konjak och kände att kuken var så sprängfylld att den börjat läcka.

Gerhard smekte lite förstrött över sin dotters skinkor, rispade henne lite med naglarna, särade dem lite ytterligare. Ella kunde inte hålla emot ett stilla gny. Nu var det inte av smärta, det var tydligt. Det var dunkelt i rummet, men jag tyckte mig ändå se hur det glänste av sav mellan blygdläpparna.

”Nå, Ella!” sa Gerhard. ”Ett dussin rapp med bältet blir det. Jag vill inte se att du gör motstånd eller försöker ta dig ur mammas grepp. Då får det bli en vända med spöet också. I blöjposition!”

Ella flämtade till igen och lovade på heder och samvete att vara snäll och lydig.

”Så säger du varje gång, mitt hjärta. Ändå samlar du varje vecka ihop till en ny stjärtaga och så måste vi gå igenom den här proceduren en gång till!”

”Förlåt, pappa! Jag ska stå stilla och ta emot mitt straff! Snälla pappa, börja smiska mig nu. Det är så pinsamt att stå så här och visa upp sig.”

Gerhard såg mig i ögonen och jag tyckte det såg ut som om han log.

”Jaså, du skäms? Är det genant att stå så här och visa stjärten och skötet för en främmande karl?”

Ella nickade så gott hon kunde med Kathrines fasta hand runt nacken.

”Men du skämdes inte när du kom för sent till skolan? Eller var olydig mot din mor?”

”Förlåt pappa, det var verkligen fel av mig …”

”Du kan gott sära lite till på benen!”

Ella lydde och flyttade fötterna ytterligare isär. Jag lutade mig fram i soffan för att ännu bättre kunna se fittan titta fram mellan rödsmiskade skinkor.

Gerhard tog ett fastare grepp om bältet och höjde det över sig.

”Nu är det dags att bälta dig, Ella! Du behöver inte räkna slagen!”

Och så började han metodiskt randa hennes skinkor och lår. För varje rapp ryckte Ella till med hela kroppen. Kathrine höll henne på plats och strök henne samtidigt över håret, som de båda kvinnorna tillsammans satt upp i en knut för att det inte skulle vara i vägen under smiskandet.

Vid det sjätte rappet hade Ellas gnyenden och stönanden gått över i små strykskrik. Det var ett vackert ljud, ett ljud som gav mersmak. Jag insåg plötsligt att jag ville höra det ljudet ofta.

Vid det åttonde rappet hörde jag Ella grumligt gråtvädja: ”Snälla pappa, inte mer! Det svider så i stjärten!”

”Vi har fyra rejäla rapp kvar, min dotter! Och jag vill att du särar bättre! Puta ordentligt med stjärten och se till att skinkorna öppnar sig!”

Ella gjorde som hon blev tillsagd. Hon hade inga som helst hemligheter för mig. Jag såg de vackert tecknade ränderna som korsade hennes flickstjärt. Jag såg hennes tunga blygdläppar och hennes förtjusande lilla stjärtrosett. Jag såg också att Kathrines blick var som fastetsad vid Ellas skinkor. Hon andades tungt och en tunn salivsträng dinglade från hennes underläpp. Hon var kraftigt sexuellt upphetsad.

Gerhards bälte träffade tungt ytterligare tre gånger över Ellas skinkor. Flickan skrek och jämrade sig, men gjorde så gott hon kunde för att puta och lyda. Det sista rappet bet in i stjärtsprundet och träffade det lilla rumphålet. Ella kved till.

Efter fullbordad ritual släppte Kathrine sitt grepp medan Gerhard inspekterade sitt verk. Han verkade nöjd. Skinkorna var sargade, huden gick mot blodrött. Han gav order till sin hustru.

”Smörj in henne innan hon får kyssa bältet!”

Kathrine rusade genast till ett skåp på väggen, som jag inte noterat tidigare. Därinne hängde redskapen i vanliga fall och där stod också en flaska hudkräm. Kathrine sprutade en tjock sträng kall kräm i handflatan och masserade sedan varligt in den i Ellas stjärthud. Ella gnydde och stönade mellan sina hulkanden. Kathrine var noggrann och såg till att även insidan av låren blev ordentligt insmorda.

”Så, Ella! Res dig!”

Ella for upp ur sin position till rak ställning. Hon vände sig så att hon frontade sin far. Armarna hängde vid sidorna. Hon försökte varken skyla fittan eller gnida sig över skinkorna. Hon var disciplinerad.

”Gå ner på knä!”

Ella satte sig omedelbart på knä. Jag såg framför mig att det skulle vara jag som stod där framför henne. Jag hade noterat redan under middagen att hennes läppar var som gjorda för att suga kuk. Fylliga och fuktiga.

Gerhard höll fram först borsten och sedan bältet och Ella kysste dem omsorgsfullt.

”Har du något att säga till mig och din mor?”

Ella sa, högt och tydligt: ”Tack kära far för att du tuktar mig. Jag förtjänade en rejäl stjärtaga. Tack kära mor för att du håller efter mig och bokför mina försyndelser.”

Gerhard tog ett stadigt tag om Ellas haka och lyfte upp hennes huvud så att han kunde se in i hennes tårblanka ögon. Han nickade mot henne, som om han accepterat ursäkten.

”Gå bort till vår gäst så att han får se att du tagit emot ditt straff som en duktig flicka!”

Ella flämtade till igen, men förstod att inte protestera. Hon reste sig försiktigt, gick mot mig med skötet först. En meter ifrån mig vände hon sig så att hon stod med ryggen mot mig. Hon böjde sig smidigt fram och särade på benen. Inget blottades för mig.

”Förlåt att jag har betett mig illa …”

”Du är förlåten”, sa jag. Min röst var grumlig. Jag hade velat resa mig upp, knäppa upp gylfen och köra mitt styva spett i den savande tonårsgrottan. Jag tyckte mig känna doften av fittsaft.

”Ella!” sa Gerhard. ”Nu går du upp och lägger dig för natten!”

”Men pappa, klockan är ju bara …”

Hon tystnade när Gerhard tittade hotfullt på henne. Naken gick hon åter fram till sina föräldrar och neg underdånigt för dem. Sedan vände hon sig åter mot mig och neg.

”Vår gäst kommer upp och tittar till dig om en stund …”, sa Gerhard. Ella och jag såg på varandra. Jag log brett. Hon log försiktigt. Sedan vände hon sig. Jag såg hennes rödrosa rumpa försvinna iväg uppför trapporna.

Kathrine gick och hämtade mer konjak åt mig och Gerhard. Gerhard rullade ner skjortärmarna och vi satt en stund och pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt. Kathrine sa inget, men jag såg att hon hade något oroligt i blicken. Jag förstod varför när Gerhard efter en stund förklarade: ”Nu är det dags också för min kära hustru att få sin fredagsaga, men den kan jag tyvärr inte låta dig bevittna … svärson!”

Han reste sig, gav Kathrine en rejäl dask i stjärten och så försvann de iväg mot sovrummet. Jag satt kvar med min konjak och min kuk, som fortfarande stod upp innanför byxtyget och sånär hade börjat värka. Det snurrade i huvudet – och det var inte av spriten.

Efter en stund reste jag mig, ställde ifrån mig glaset och letade mig till trapporna. Det var inte svårt att hitta Ellas rum. Det stod, med samma handstil som på hårborsten, ”Ella” på dörren. Jag lade örat mot dörrträet. Jag hörde tydligt små njutningsfulla gnyenden, som från en ung flicka som smeker sig.

Jag knackade inte. Öppnade bara dörren. Det var mörkt i rummet, men en sänglampa lyste. Ella låg naken på sängen med en kudde under höften. I samma ögonblick jag kom in hann jag se hur hennes hand lämnade sin plats mellan benen.

Jag stod ovanför den nakna flickan och betraktade märkena efter Gerhards grundliga upptuktning. Hon skälvde lite. Det var inte kyligt i rummet. Hon var lika kåt som hennes mor.

Jag stannade upp och lyssnade. På avstånd hörde jag ljudet av ett bälte som träffade ännu en kvinnostjärt, följt av ett gällt skri. Gerhard förklarade senare för mig att Kathrine alltid fick dubbla dosen mot Ella.

Ella vände upp sitt söta dockansikte mot mig. Ögonen var fuktiga av tårar och kättja. Hon slickade sig om läpparna. Hon sa inget. Inväntade bara order.

”Res dig upp”, sa jag. Hon lydde, lika följsam mot mig som mot Gerhard. Hon stod naken framför mig. Jag nöp henne i bröstvårtan. Den reste sig. Jag tog ett varligt tag om hennes kinder så att läpparna trutade. De var perfekta för sitt ändamål.

”Gå ner på knä”, sa jag. Hon lydde igen. Jag knäppte upp gylfen och plockade fram min styva stolta kuk, som varit blodfylld i timmar.

”Har du sugit kuk förut?” sa jag. Hon skakade på huvudet.

”Bra”, sa jag. ”Då ska jag lära dig. Gapa stort!”

Hon gapade för mig och jag tryckte mig in mellan hennes läppar. Hon gjorde små ljud men tog duktigt emot när jag försiktigt började stöta mot svalget. Jag munknullade henne varsamt och lät henne känna hur kuken växte mellan läpparna. Så kände jag satsen komma. Jag stötte fortare och hårdare och lät det spruta som en fontän i henne.

”Svälj duktigt”, sa jag. ”Annars blir det extrarapp imorgon.”

Hon gjorde som jag sa och tyckte om det. Sedan fick hon lägga sig över kudden igen och puta med flickrumpan medan jag pullade henne till höjderna.

En månad senare var vi gifta. I bröllopsgåva av Gerhard och Kathrine fick vi en tung hårborste som det stod ”Ella” på.

NyareÄldre