18 är inte för gammalt...

Hennes sista smisk fick hon av mamma när hon var 16. Efter det har mamma mest gett henne utegångsförbud som huvudsaklig form av bestraffning. Ibland har hon fått tråkiga uppgifter att göra som straff och ja kanske någon enstaka hård dask i baken, blivit tvingad att missa någon rolig skolaktivitet, men som hon förstått så var smäll på stjärten något som hon mindes för lång tid sedan. Så som lång tid känns när man är 18 år. Men så kom natten till idag då hon tog några dåliga beslut. Hon kom hem väldigt sent, luktade öl och cigaretter och när mamma konfronterade henne kom hon med en massa lögner. Mamma blev riktigt arg och sa åt henne att gå direkt till sängs så får "vi klara upp det här i morgon"! Nästa morgon innan hon skulle till skolan verkade det som om mamma glömt bort alltsammans och "problemet " togs aldrig upp till hennes stora lättnad. Men när hon kom hem från skolan på eftermiddagen visade det sig att mamma inte alls glömt.

Mamma tog upp saken igen väldigt lugnt och mild och höjde aldrig ens rösten. Hon sa att hon visste att hon druckit och rökt. Hon berättade att hon fått utegångsförbud i två veckor och inga mer utekvällar för resten av terminen. Bara det var riktigt dåliga nyheter för eftersom det vår terminen hon skulle ta studenten och festa och alla inbjudningar stod som spön i backen. Just när hon började ta in denna hemska nyhet överraskade mamma henne. Hon sa att utöver dessa restriktioner så skulle mamma ta hand om detta på ett sätt som brukade vara väldigt effektivt. Med endast denna lilla information blev hon tillsagd att gå upp på sitt rum. Mamma skulle snart komma dit.

Hon gick upp och satte sig på sängen och undrade vad det kunde betyda. Sista gången hon fått smisk på stjärten var när hon var 16 och det kändes både som ett avslutat kapitel i hennes liv, en evighet sedan men också som oroväckande alldeles nyss.Det kändes just precis exakt såhär ju som när hon brukade få smäll. Hon blev alltid skickad till sitt rum när det skulle ske. då brukade hon få veta att hon skulle få smisk. Nu hade mamma inte använt S- ordet en endaste gång. De två S - orden hon tyckte var så fasansfullt skämmiga. SMISK och SMÄLL. Barnsliga ord. Hon mindes också hela processen och hur mycket det SVED! Hon försökte komma på om det var något annat mamma kunde mena som hon sa var väldigt effektivt" men lyckades faktiskt inte till hennes växande fasa. Hon behövde inte vänta mer än 5 minuter innan mamma knackade på dörren.

teen girl otk spanking from mom
Väntar på mamma på sitt rum.
Antar att hon är för gammal för smisk.


Mamma gick rakt på sak. Hon sa att hon gjort saker som inte bara var mot reglerna hemma utan också illegalt i hennes ålder. Inte bara det, hon hade ljugit henne rakt i ansiktet. Mamma sa att det var ett oacceptabelt beteende hon inte sett av henne på flera år. Som en konsekvens skulle hon behandla henne som hon brukade göra för några år sedan då det senast var nödvändigt. Hon sa åt henne att resa sig upp och satte sig själv på sängkanten. Flickan som också kunde betraktas som en ung kvinna visste precis vad det betydde eftersom det var på det här sättet hon alltid fått smisk. Mamma sa bara kort; " Ta av dig dom!" Hon visste att det inte fanns något sätt att undvika det som skulle hända och började knäppa upp knapparna i jeansen.

mom spanks daughter otk
Mamma ger henne nyheten.
Hon ska få smäll på stjärten
för första gången på flera år.
mom spanks daughter
Knäppa ner byxorna för att få smisk.
Sen lägga sig över mammas knä.Hennes mamma tog tag i hennes arm och drog ner henne över sitt knä som så många gånger förr. Hon kände mammas fingrar i resårer på hennes trosor och kände dem dras ner på låret. Hennes mamma korrigerade hennes position något över sitt knä och utan att ett enda ord sades så började hon smälla henne.


otk spanking from mom
Mamma drar ner trosorna på sin 18 åriga flicka rättar till hennes position över knät för en ordentlig omgång smisk. 
 Den unga nästan vuxna flickans känslor var komplicerade och svåra att identifiera. Hennes skinkor sved så sanslöst att hon snart inte kunde låta bli att gråta. Hon skämdes också intensivt och fruktansvärt att få stjärten avklädd och vara över mammas knä igen framförallt i den åldern hon var i. Igår kväll hade hon känt sig vuxen, druckit och rökt och hånglat med cowboykillen Billy, men mindre än 24 timmar senare snyftade hon och sprattlade som en olydig flicka som får smisk av mamma. Smisket verkade aldrig ta slut. Mamma höll på och klatscharna fortsatte en hel evighet.

Hon förlorade tidsbegreppet och hur länge hennes stjärt blivit smälld men hon visste att hon gråtit en lång stund. Efter vad som måste pågått i 5 minuter slutade äntligen agan. Hennes mamma var trött och bara satt där en stund för att hämta andningen. Flickan kunde inte sluta gråta och bara låg en stund över mammas knä snyftande okontrollerbart. Mamma klappade henne slutligen på axeln och sa åt henne att resa sig upp. Hon mer eller mindre rullade av hennes knä och hamnade på knä på golvet. Hennes mamma såg detta som en bra möjlighet och sa åt henne att det här var rätta positionen för henne en stund. Hon fick lov att stanna i den positionen med händerna på ryggen, (inte på stjärten fast det var det enda stället hon ville ha dem på och gnida gnida gnida) Hon sa att en liten time out var något hjon kunde behöva och sa till henne att stanna i den positionen och tänka över sitt beteende med de knallröda skinkorna till full beskådan. Hon skulle tänka över sina beslut i livet och hur hon skulle sköta sig och blev lämnad så med skinkor som länge sved som värsta elden. Som om det brann om stjärten!

Hon skulle aldrig göra om denna kväll igen så länge hon bodde hemma. En vanlig dag i en traditionell republikansk familj i USA.

NyareÄldre