Jämna par

Åke och Lena hade bjudit in Peter och Karin till middag på fredagskvällen. Lena visste att Karin och Peter hade problem, inte minst i sängen. Åke kallade Karin för en ”silkesfitta”, hon var så bortskämd, menade han, att hon inte visste hur ”fin” hon var och det var Peters fel. ”Om han fick bestämma så skulle Karin få ett ordentligt kok stryk på sin lilla fisförnäma rumpa” och sedan skulle nog ’fasonerna’ tas ur henne. Lena som kände Karin sedan skoltiden, då hon varit nyckfull och alltid fått killarna dit hon ville, kunde bara hålla med.

På slaget åtta kom Peter och Karin. Hon var klädd i en röd urringad Michael Kors klänning och hade satt upp håret på det där ursexiga sättet som killar i allmänhet gillade. Det märktes genast att stämningen var spänd mellan Peter, som såg ilsken och sammanbiten ut och Karin, som satte näsan i vädret på det där utmanande sättet som kunde göra både män och kvinnor galna. Inte heller tycktes maten smaka henne, trots att både Åke och Lena lagt ned massor av jobb i köket. Först var det kaviargratinerade ägg i tjock grädde; gudomligt gott” sa Peter, medan Karin lät undfalla sig någon halvljummen kommentar om ’att det nog var gott’; sedan kom inbakad oxfilé, som den bortskämda Karin visserligen gav sitt bifall, men hon tyckte den krispiga skorpan av deg ’inte var nog gräddad’ och så plommonkräm – kort sagt en fest för gudar.

När de ätit klart och satt sig i soffan för att titta litet på TV, gav Karin Peter en del gliringar, han var inte tillräckligt ’aktiv’, såg inte till hennes bästa, bjöd henne inte på middag tillräckligt ofta, hon var uttråkad helt enkelt. Lena såg hur Åke satt och surnade till och plötsligt reste han sig upp och försvann in i hans och Lenas sovrum. Karin märkte inte någonting utan fortsatte att käfta med Peter, som såg allt olyckligare ut. När Åke kom tillbaka höll han ett kraftigt nyplockat björkris i handen – det ris som Lena egentligen skulle ha fått smaka under deras herdestund senare på kvällen. Han tog tag i Karin och drog henne på fötter med ett fast tag i håret. ”Vad gör du? Idiot!” Men Åke var sammanbiten och svarade inte. ”Nu ska du få vad du behövt en längre tid … en riktig omgång med riset på bara stjärten, precis som en småunge, så att du lär dig att lyda.” När Karin började brottas och skrika gav han henne en örfil. ”Böj dig framåt och dra upp klänningen. ”Men Peter gör någonting!” vädjade den överraskade Karin, som nu inte längre var lika självsäker. Peter såg emellertid ut som om han njöt av hela situationen.

Åke gjorde precis vad han drömt om, men aldrig vågat göra. ”Lena håll hennes händer!” Hon reste sig upp och fattade tag i Karins händer. ”AJJ! Är du inte riktigt klok!” Men Lena var starkare än Karin och höll hennes handleder i ett skruvstäd. Undertiden tog Åke god tid på sig med att dra upp klänningen och underklänningen över ryggen på den protesterande Karin. Han granskade de moderiktiga sidentrosorna ett bra tag innan han drog ned dem med ett ryck och blottade Karins jungfruliga och oagade skinkor. Så började han avstraffningen med stor grundlighet. Först slog han relativt löst med björkriset, men eftersom Karin var ovan vid behandlingen skrek hon redan från början i högan sky när svedan efter risknopparna spred sig över stjärten … ”NEEJ! SLUTA! ÄR DU INTE KLOK” Men sådana utbrott ledde bara till att agan blev betydligt strängare och snart snyftade Karin i takt med ljudet av det vinande tuktoriset som randade skinkorna i allt intensivare rött, men Åke var inte klar på långa vägar. När blånader började synas här och var och flera riskvistar var sönderslagna vände sig Åke mot Lena. ”Hämta reservriset i köket, jag vill ha ett färskt ris – det ger bästa svedan!” Han övertog hennes fasta grepp om Karins händer och Lena försvann i riktning mot köket. När hon kom tillbaka gav hon björkriset till Åke och sedan tog hon ett fast grepp om Karins handleder igen. Andra delen av bastonaden var om möjligt ännu strängare än den första och efter ett tag lyste Karins bakdel i regnbågens alla färger, i takt med att det obarmhärtiga riset fortsatte att höjas och sänkas i allt snabbare takt.

Så slutade Åke agan och slängde riset på golvet. ”Peter kom hit!” Peter kom fram och ställde sig bakom Karin. ”Nu ska du stjärtknulla henne.” Karin protesterade, hon tyckte inte om analsex, men nu var det tydligt att hon inte skulle komma undan. ”Vill du ha mer stryk?” ”Ne … j, stammade hon.” ”Nå då lyder du. Medan Peter började ta av sig byxorna ställde sig Åke framför henne. ”Släpp hennes händer Lena!” Karin gnuggade rödögd sina handleder. Åke började också han knäppa upp byxorna och dra ned dragkedjan. ”Du ska suga av mig samtidigt som Peter tar dig bakifrån, har du förstått!” Karin nickade, allt hennes motstånd var brutet. ”Sedan ska du få sova med mig i natt, så ska jag lära dig ett och annat om lydnad! Karin öppnade munnen och putade med stjärten, det var en fantastiskt upphetsande syn och Lena kände hur hon blev alldeles plaskvåt mellan benen.

NyareÄldre