Pigan Lotta

Anders hade tagit plats på höskullen och lagt sig vid luckan som vette ner mot stallet. Han hade hört att pigan Lotta hamnat i onåd hos husbonden och han visste väl vad detta innebar. Stalldörren öppnades och hon såg Lotta och husbonden kliva in. Under armen bar han ett ridspö.

- Snälla husbon, låt mig slippa spö, bönade Lotta.
- Nej du. Det hjälper inte att böna, stryk ska du ha och det har du förtjänat! Upp med kjolen och ner med underbyxorna nu och sen lägger du upp dig över spiltan som vanligt, du vet hur du ska göra.

I stallet som var platsen där husbonden alltid tuktade pigorna fanns en speciell plats som var förberedd för detta. En dyna satt fast över kanten på spiltan och en läderrem var fastspikad i trät.

- Snälla husbon, låt mig få ha underbyxorna på gnydde Lotta.
Husbonden bara ruskade på huvudet.
- Du vet hur det ska vara. Sätt fart!

Det största nöjet för husbonden var att titta på sina pigors underliv samtidig som han bestraffade dom så underbyxorna åkte alltid av.

Lotta insåg att det inte var lönt att böna så hon gick sakta fram till den anvisade platsen, det var inte första gången. Röd av skam lät hon underbyxorna falla. Hon kravlade sig upp på dynan och blev hängande hjälplös med benen i luften. Husbonden gick fram och drog upp kjolen och spände fast Lotta med remmen.

Anders på höskullen flämtade till av upphetsning när han såg Lottas fylliga bak ligga förberedd. Lotta var en vacker ung kvinna och Anders brukade fantisera om hur hon såg ut naken. Ridspöet ven genom luften och träffade mitt över Lottas skinkor med en ljudlig smäll. Ett efter ett föll rappen på Lottas skinkor, följt av ett kort skrik.

- Bara skrik du, det ska svida i röven på dig sa husbonden och lät ett nytt rapp falla.
- Snälla husbon bönade Lotta, jag har fått vad jag förtjänar. Snälla sluta.
- Än har du inte på långa vägar fått nog svarade husbonden barskt.

Anders hade från sin åskådarplats blivit rejält upphetsad av vad han bevittnade. Där ner fortsatte bestraffningen och Lotta hade i stället för att skrika vid varje rapp nu börjat storböla. Rappen hade nu letat sig ner till låren som nu var lika illröda som rumpan.

Plötsligt slutade husbonden smiska Lotta och sa:
- Nu har du fått hälften så du får välja, lika mycket till eller så får du ligga på rygg en stund!

Lotta snyftade,
- Tänk om jag blir med barn då?
- Då får du gifta dej med nån av drängarna. Det ordnar jag i så fall och jag drar ut den när det är dags.
- Jag ligger väl på rygg för husbon ett tag för jag klarar inte mer spö.

Husbon skrockade nöjt och gick fram och knäppte upp bältet som hållit Lotta på plats och hjälpte henne ner. Han sparkade ut lite hö och Lotta lade sig på rygg.
- Knäpp upp blusen beordrade husbon och Lotta lydde.

Anders höll nästan på att trilla ner från gluggen av den syn han såg. Han kunde inte i sin vildaste fantasi tro att Lotta hade en så stor och fyllig byst. Husbonden var också nöjd över vad han såg för byxorna åkte raskt ner och han körde utan pardon in kuken i Lottas fitta. Lotta skrek till som hon gjorde av rappen som nyss randade hennes bak när kuken trängde in. Husbonden knullade henne hårt och snabbt och med ett stön drog han sig ur och la satsen över hennes byst. Efteråt drog han snabbt på sig byxorna och gick ut medan Lotta försökte torka bort satsen från brösten.

När husbon gått ut flyttade sig Andes lite på höskullen och råkade bryta av en torr gren som följt med höet upp på skullen. Lotta tittade upp och fick se Anders.
- Har du legat och tittat hela tiden frågade hon förfärat och Anders nickade förläget.
- Snälla, du får inte berätta för någon bönade Lotta medan Anders klättrade ner.
- Nej, det behöver jag väl inte göra sa Anders. Men det blir nog svårt att låta bli att berätta vilka fina bröst du har.
- Snälla Anders, berätta inget bönfaller Lotta. Anders kunde inte låta bli att tycka synd om Lotta där hon låg, med benen och blusen isär med tårarna rinnande ner för kinderna så han lovade att inget säga. Lotta log lättat och torkade sina tårar med blusen.

Lotta hade länge haft ett gott öga till Anders så hon frågade:
- Du Anders, husbon var så snabb. Kan inte du göra färdigt det han började? Anders trodde inte sina öron men detta var ett erbjudande han inte kunde motstå. Han hoppade ner från luckan och drog ner byxorna och precis som sin husbonde precis gjort körde han kuken i Lotta. Hennes fitta var varm och skön och precis när han tänkte dra sig ur för att som husbonden spruta över Lottas fylliga byst slog hon benkrok om honom. Anders klarade inte att hålla emot så med ett stön sprutade han i hennes fitta.

- Du är fan inte klok skrek han upprört, tänk om du blir på smällen nu!
- Du hörde vad husbon sa, då ordnar han så vi får gifta oss. Det hade vi aldrig haft råd till själva.
- Det här har du allt räknat ut ordentligt, men du ska veta att om du blir min fru så var inte det här sista gången spöt randar din rumpa!

NyareÄldre