Flickan som bad om smisk

Smisk. Det ordet hade alltid varit laddat för henne. Så länge tillbaka hon kunde minnas hade hon alltid reagerat på det ordet. Så fort ämnet kommit på tal hade det känts så där konstigt i kroppen, pirrigt på något sätt. När hon var runt tio år, kanske något yngre, hade hennes föräldrar beslutat att smisk på stjärten var något som skulle finnas som ett naturligt inslag i hennes uppfostran.

Som de flesta andra barn gillade hon självklart inte de där tillfällena då det vankades smisk. Det gjorde ont och var otroligt skämmigt. Å andra sidan hade hennes föräldrar, eller snarare hennes pappa, för det var nästan uteslutande han som delade ut smisket i familjen, aldrig gett henne smisk utan att det fanns en rättvis anledning till det. Det var inte så ofta hon fick smisk som liten, några gånger om året, kanske någon gång i kvartalet. Trots att hon tyckte att det gjorde ont och var pinsamt att få smisk av pappa så fanns ändå den där andra känslan där, det där oförklarliga pirret, ett pirr som kändes på märkliga ställen.. När hon började komma upp i puberteten kunde hon så småningom identifiera det där pirret. Det var ju kåthet! Herregud, hon blev kåt av att få smisk av sin egen pappa. Det måste väl ändå vara något fel på henne?!

Hon hade aldrig vågat prata med någon av sina kompisar om detta. Hur mycket hon än skämdes för sin läggning så kunde hon inte sluta att fantisera om smisk, och hon kunde framförallt inte sluta att bli kåt av det. Nu hade hon hunnit bli 15 år och väldigt medveten om sin egen kropp och sexualitet. Hon kunde ofta ligga i sin säng och fantisera om smisk och samtidigt göra det skönt för sig själv. Hon hade motstridiga känslor inom sig. För samtidigt som hon fasade inför att få smisk, så längtade hon efter det. Nu var det så att det var mycket längesen som hennes pappa hade gett henne smisk. Hon undrade om han tyckte att hon blivit för stor för det? Kanske var det inte helt politiskt korrekt att ge sin tonåriga dotter smisk på bara stjärten?

Den sista tiden hade hon gjort en hel del saker som hon tyckte borde vara nog för att pappa i alla fall skulle hota med smisk. Hon hade t.ex. medvetet varit extra ful i mun, eftersom hon visste att pappa hatade svordomar. Hon hade dessutom varit ovanligt uppkäftig och slarvat lite med städningen av sitt rum. Visst märkte hon att pappa lade märke till dessa saker, men det enda som hade hänt var att hon fått verbala förmaningar ”du vet vad jag tycker om svordomar!” och ”nu borde du väl vara stor nog att städa ditt rum utan att jag ska behöva säga till dig”. Nu hade hon kommit till en punkt där hon kände sig frustrerad. Hon behövde smisk! Tänkte pappa vägra att ge henne det, hur olydig hon än var? Hon bestämde sig för att börja testa gränserna.

Kommande fredag meddelade hon att hon skulle hem till en kompis på fest. Pappa började fråga om vilka som skulle komma dit, om det skulle finnas alkohol där, om föräldrarna var hemma etc. Hon förklarade att det skulle bli en ganska lugn fest, utan alkohol så klart. Hon blev tillsagd att vara hemma klockan tolv, som vanligt. Hon gick iväg på festen. Sandras föräldrar var inte hemma, och det kom ett helt gäng med killar från gymnasiet, som hade med sig en massa vin och sprit. Nu hade hon sin chans, tänkte hon! Hon smakade på drinkarna killarna erbjöd henne och det började snurra lite lagom i huvudet. Hon blev inte stupfull, men visst blev hon aningen berusad. När klockan började närma sig två insåg hon att hon nog borde gå hem. Hon kollade på sin mobil, och såg att pappa hade ringt 22 gånger. Oooops, var han mycket arg, tro? Hon vinglade hem, rund under fötterna. När hon klev in genom dörren flög pappa upp ur fåtöljen i vardagsrummet och röt för full hals:
- Var har du varit, unga dam!?
- Jag har varit på fescht, sa hon.
- Du skulle ju vara hemma klockan tolv, vet du vad klockan är nu? Och fattar du hur orolig jag har varit!?
- Förlåt pappa, det ska inte hända igen, sa hon och började känna sig lite skamsen, pappa hade ju faktiskt oroat sig.
- Vad ska jag ta mig till med dig? utbrast han.
Då började hon plötsligt gråta okontrollerat. Hon hulkade och snyftade, där hon stod i hallen. Pappa blev nog lite ställd av detta och kom av sig i utskällningen.
- Men lilla gumman, hur är det fatt? sa han mjukt.
Hon fortsatte att gråta och snyfta och nu skakade hon i hela kroppen. Pappa gick fram till henne och lade armarna om henne. Hon borrade in sitt ansikte i hans hals och snyftade hysteriskt. Pappa smekte henne över ryggen, och när hon hade lugnat sig en aning tittade han henne i ögonen och sa:
- Vad är det som är på tok, älsklingen min?
- Jag har betett mig så illa på sista tiden, snyft, snyft, för att jag vill att du ska ge mig smiiiiiisk! hulkade hon fram.
Pappa höll hennes ansikte i sina båda händer och tittade allvarligt på henne.
- VILL du att jag ska ge dig smisk? undrade han.
- Ja, snyftade hon. Jag sköter mig och mår bättre om du ger mig smisk ibland… sa hon.
- Lilla gumman, nu går du och borstar tänderna och hoppar bums i säng. I morgon ska vi talas vid, mellan fyra ögon.
Hon kände genast hur det pirrade till mellan benen när han sa så där. Trots att hans röst var öm och mjuk så trodde hon sig veta att det där med att ”talas vid” i praktiken betydde att hon skulle få smisk!

Nästa morgon blev hon väckt av sin pappa.
- Upp med dig nu gumman, sa han. Så fort du har klätt på dig kommer du in till mig.
Hon kravlade sig ur sängen och klädde på sig byxorna och toppen som låg på stolen intill henne. Sedan gick hon med tunga steg in till sin pappa. Han stod mitt på golvet, med armarna i kors och med barsk min betraktade han henne. Hon kände sig plötsligt liten, hjälplös, som en riktigt olydig liten flickunge som nu skulle få smisk på stjärten för allt otyg hon ställt till med.
- Ja du, unga dam, har du något att säga mig? undrade pappa.
Hon lade märke till att det hängde ett nyplockat björkris på kroken på väggen, och att pappa hade plockat fram den tunna rottingen.
Hon tittade ner i golvet och viskade:
- Förlåt för att jag har varit så dum den sista tiden.
- Titta på mig när du talar till mig! röt pappa.
Hon höjde huvudet och mötte hans blick. Hon kunde se att han var arg och besviken, men hon kunde även se en glimt av tillfredsställelse i hans ögon. Tyckte han om att ge smisk lika mycket som hon gillade att få?
- Förlåt pappa! sa hon högt och tydligt.
- Min kära flicka, du har betett dig mycket illa och barnsligt den sista tiden. Det är helt oacceptabelt, det vet du. Vad händer med flickor som varit olydiga? begärde han att få veta.
Hon tittade ner i golvet igen.
- De…. de får…. de får smisk, mumlade hon fram.
Pappa gick fram till henne, tog henne under hakan och tvingade henne att se på honom. Så höjdes hans hand i luften och en örfil hamnade på hennes kind.
- Titta på mig när du talar till mig sa jag! röt pappa.
Hon höll sig för den brännande kinden, mötte hans blick och sa:
- Flickor som varit olydiga får SMISK!
- Just det, sa pappa nöjt. Tycker du att du har gjort dig förtjänt av rejält med smäll på bara stjärten?
- Ja, pappa, sa hon lågt, men såg honom nu i ögonen.

Pappa gick bort och satte sig på sängen. Så klappade han på sina knän och sa:
- Kom hit och lägg upp dig.
Hon släpade fötterna efter sig, men låg strax över pappas knä. Han strök henne över stjärten, utanpå byxorna. Hon kände hur hon blev varm i hela kroppen och att pulsen ökade. Han gav henne ett par daskar utanpå byxorna innan han bestämt drog ner hennes byxor och trosor till knävecken.
- Neeeej pappa, inte på bara stjärten, försökte hon protestera.
- Inget tramsande nu unga dam, smisk delas alltid ut på bara stjärten i det här huset, det vet du!
Så höjdes hans hand och landade på hennes nakna stjärt. Trots att det gjorde ont kände hon att hon genast började bli våt mellan benen. Ganska snart började det göra rejält ont i stjärten och hon började sprattla med benen.
- Aaaaaj, snälla pappa, det gör ONT!
- Det är det som är meningen, älsklingen min. Det ska kännas i stjärten på dig, så att vi kan få ur dig de här dumheterna du har börjat med på sista tiden.

Han gav henne ytterligare ett par rejäla daskar innan han sträckte sig efter det nyplockade björkriset. Hon rös i hela kroppen när hon insåg att hon strax skulle få smaka riset. Samtidigt var hon mycket förväntansfull, tänk så mycket hon hade längtat efter detta! Så höjde pappa armen och riset började bearbeta hennes stjärt.
- Jag hoppas verkligen att detta ska kunna lära dig en läxa, sa pappa medan han metodiskt smiskade hennes stjärt med riset.
- Jaaaa pappa, förlåååååt att jag varit så olydig! Aaaaaooooj, nej, snälla, det räääääcker nu!
- Det är JAG som avgör när du har fått nog, är det förstått? sa pappa, som hade gjort en kort paus i smiskandet.
- Jaaa, snyftade hon.
Efter ytterligare en stunds smisk med riset slutade pappa att slå och smekte hennes varma, ömma skinkor.
- Upp med dig och in i skamvrån! beordrade han.
Hon kom på fötter och ställde sig lydigt i det hörnet som brukades användas som skamvrå. Hon tittade ner i golvet och snyftade lite av skam. Men samtidigt kände hon hur kåtheten blev alltmer påtaglig. Hon kunde höra hur pappa pysslade med någonting i rummet.
- Vänd dig om, uppmanade pappa.
Hon gjorde som hon blivit tillsagd. Hon såg att pappa hade lagt upp ett par kuddar mitt på sängen.
- Upp över kuddarna med dig, sa han.
Hon vågade inte annat än att göra som han sa. Hon misstänkte vad som skulle komma härnäst.
- Du har varit mycket olydig min flicka, och därför ska du få smaka tio rapp med rottingen. Är det uppfattat?
- Ja pappa, sa hon.

Hon hörde hur rottingen ven i luften och det första rappet landade på hennes stjärt. Hon ryckte till, men kunde ändå hålla sig i position. När femte rappet hade landat på hennes ömma skinkor skrek hon rakt ut i högan sky.
- Aaaaaoj! Jag är snäll nu! Jag ska aldrig vara olydig mer!
- Det är bra det min flicka, sa pappa.
Ytterligare fem hårda rapp landade på hennes skinkor, och när det hela var över låg hon kvar över kuddarna och snyftade tyst.
- Kom hit och ge mig en kram, sa pappa. Du kan dra upp trosorna och byxorna först.
Hon kom upp på benen och drog upp byxor och trosor. Sen gick hon fram till sin pappa och gav honom en lång, varm kram och viskade i hans öra:
- Tack!
- Nu går du in på ditt rum och stannar där tills jag ropar att det är frukost, sa pappa.
Hon gick in på sitt rum och kröp ner under täcket. Hon var alldeles plaskvåt mellan benen. Medan pappa kokade ägg och satte på tevatten smekte hon sig själv till den kraftigaste orgasmen hon någonsin upplevt. Hon misstänkte att pappa pysslade ute i köket med ett leende på läpparna, mer än väl medveten om vad hon hade för sig…

NyareÄldre