Detta hände Liv en kväll

Liv var 21 år gammal men kunde lätt tas för en tonåring. Mest för hennes truliga lite barnsliga sätt. Hennes kropp var en ung kvinnas och hon var att betrakta som en mycket söt charmig men lite kantig ung svensk blondin. Denna kväll hade hon bjudit ut några arbetskamrater till sina föräldrars villa på Lidingö. Hennes arbetskamrater bestod av en ensemble med teaterskådespelare som tillsammans hade spelat en föreställning under ett halvår och hon själv hade tagit initiativ till en avslutningsfest. alla hade haft med sig något att äta och nu hade hon börjat fylla villan med hög musik och spritflaskor.

I en soffa satt Sara, en vacker skådespelerska i 45 års åldern. Hon också blond och betraktade Liv när han dansade med en av de unga männen som njöt av att visa upp sin muskulösa överkropp naken. Sara kunde både känna en viss avundsjuka mot Liv. Eller kanske sorg över att hon hade lämnat de söta ungflicksrollerna som hon hade abonnerat på under tio - femton års tid, och inte minst de unga männens blickar. Hon var så van vid dem att det kändes konstigt att konstatera att denna unga dam på dansgolvet nu hade övertagit dessa blickar, (åtminstone från de unga männen). Samtidigt var hon trygg i sig själv, hon var numera mamma och fortfarande mycket vacker, dessutom slapp hon gubbsjuka män på ett annat sätt. Hon såg också på Liv med moderliga ömma känslor för hon kunde känna igen sig i allt flickan gick igenom och skulle gå igenom.
När Liv plötsligt såg lite vilsen och småfull ut vinkade hon till sig flickan i soffan. Liv log åt sin äldre kollega som hon betraktade som en trygg ock kärleksfull mentor.
Dessutom spelade hennes mamma i pjäsen så det hade blivit något av ett mor - dotter förhållande.

Liv satte sig självklart och ogenerat i Saras knä och frågade hur Sara mådde.
Jodå jag mår bra och du då? frågade Sara.
Okej svarade Liv.
- Får ni till det till slut du och Joakim? frågade Sara lite retsamt.
- Joakim? frågade Liv.
- Dumma dig inte jag VET att du vill ha honom, inte sant? insisterade Sara.
- Kanske det svarade Liv på sitt vanliga truliga sätt medan hon satt i Sara knä medan Sara strök henne över håret.
- Han är fin , fortsatte Sara uppmuntrande.
Otaliga repetitioner hade de suttit nära varandra ofta pysslande med varandras hår. Ofta hade också Sara skällt på Liv och tillrättavisat henne när hon varit oansvarig och omogen och okoncentrerad.
- En sak jag undrar över, sa Sara.
Har dina föräldrar godkänt att du plockar fram alla deras spritflaskor? För det är väl knappast du som köpt dom? frågade Sara.
- Äsch jag hoppas dom inte märker det på ett tag svarade Liv.
- Vet dom ens om att vi lånar deras villa? frågade Sara
- Dom är i Paris och kommer inte märka nåt svarade Sara samtidigt som hon halsade ur ölflaskan och tittade ut över dansgolvet som bestod av
Marcus som ensam körde nån vild dans, alltid lika upptagen att vara allas fokus.
- Om jag vore din mamma på riktigt skulle jag absolut ge dig smisk på stjärten sa Sara allvarligt medan hon klappade Livs stjärt som befanns sig i det fria medan hennes lår var i kontakt med Saras knä som hon satt på snedden i.

Liv kände de lätta bestämda varnande men lekfulla daskarna Sara gav henne på stjärten och det kändes faktiskt inte som om hon skulle protestera allt för mycket om Sara verkligen skulle lägga henne över knät och ge henne ordentligt med smisk. Hon hade aldrig fått det av sin egen mamma och var väl tacksam för det, men samtidigt höll hon med om att hon förtjänade det av massor av anledningar och det kändes naturligt med Sara som en straffande mamma också. Sara själv tänkte på det hon just sagt, hon hade faktiskt tänkt tanken vid flera tillfällen retat sig på Liv under repetitionerna. Då hade hennes blick vandrat ner på Livs runda utmanande stjärt under tightsen eller jeansen eller strumpbyxorna under kjolen, och hon kunde känna det som en märklig frestelse att smälla flickan på stjärten, som den tonårsdotter hon faktiskt var till henne åtskilliga timmar om dagen. Även för Sara var tanken och idén inte alls främmande, till och med lockande, och det skulle inte kännas onaturligt eller konstigt alls om hon faktiskt gjorde det. Gav flickan smisk på bara stjärten! De hade redan ett intimt förhållande som kvinna till kvinna, äldre kvinna - ung kvinna emellan, utan att det någonsin gick över en sexuell gräns. De var båda 100 % heterosexuella, och båda hade enbart erfarenheter av män, ganska många dessutom. Vad Liv kanske behövde just nu var en sträng och kärleksfull mor och både Saras ålder och roll var väl anpassade för denna plikt. Ingen av dem visste att samma tankar fanns kvar hos den andre. Liv tyckte det kändes mjukt i Saras knä men började fantisera iväg i tankarna med svedan på rumpan som skulle infinna sig över samma knä, om Sara skulle gå från ord till handling nån dag.
Plötsligt drogs hon iväg av en mans hand upp på dansgolvet och kvällen och natten fortsatte i vild dans.

Några timmar senare hade folk börjat åka hem. Sara satt kvar i köket med två andra kollegor och Liv hade blivit ordentligt onykter. Hon var i famnen på sin Joakim till slut och hon tyckte att han var det vackraste och sexigaste som gick i manskläder. Det var mest hon som erövrade honom och han blev både förförd och överrumplad över hennes framfusighet. Av någon anledning befann hon sig i bara trosor och linne (Hur gick det till?) när hon dansade tätt intill honom nu ensamma i rummet. Hon fullkomligt drunknade i hans läppar och hon tryckte sig mot det som växte innanför hans gylf. Hur kunde han dofta så sexigt? Dansen mellan dem fortsatte ut på verandan och sedan in i gäststugan då musiken av förklarliga skäl blev mer och mer avlägsen. Nu var hon utan trosor också. hur gick det till? Hon fnissade och anade att hans händer var inblandade men det gjorde ingenting. Hon hoppade upp gränsle i hans famn där han dansade och hon kände hans varma starka händer bära henne om hennes kalla bara stjärt. Knulla mig " viskade hon i hans öra.

Till slut satte hans sig med Liv fortfarande gränsle om sig. Medan han försökte få ut ett av hennes blonda hårstrån som han fått i munnen då hon hängt i hans famn sa han att det verkade som om hon var en riktigt stygg rackarunge som förförde män så hänsynslöst, (hans stånd värkte innanför jeansen). Du borde faktiskt ha smisk!
Liv som nu konstaterade att det var andra gången under kvällen som någon sa att hon borde få smisk började verkligen känna att det måste vara så. Hon borde verkligen ha smisk!

Det verkade som om det stod skrivet i pannan på henne, att hon sände ut det till både män och vuxna kvinnor med moderskänslor för henne. Eller också kanske det räckte att vara vuxen flicka eller ung kvinna med kaxighet och framfusighet och trulighet, då tänkte mansvärlden och vuxenvärlden smisk! , om man gick för långt. det var liksom socialt betingat, nedärvt i traditioner och generationer.
Det var väl lika bra om nån gav henne det då tänkte hon och sa: "Ge mig lite smäll då - jag vet att jag behöver det"

Joakim hade allt väldigt upplagt framför sig nu och precis som för Sara var detta ingen ny tanke för honom, då han också haft skäl att irritera sig på Livs sena ankomster och slarviga beteende. Han hade henne redan i knät, med avklädd och bar stjärt och hon var beredd.

Han la henne bestämt och utan att tveka över sitt knä sedan han rest henne på fötter. Fast att liv aldrig fått smisk i sin uppfostran eller av någon annan pojkvän eller man så kändes det konstigt nog bekant och naturligt för henne att lägga sig över hans knä för en bestraffning. Kanske också något som är nedärvt i unga kvinnors DNA.
Så hade Joakim hennes otroligt sexiga och runda vita stjärt i sitt knä och hon låg lydigt och väntade.
Så fylldes nu gäststugan av klatschljud från en manshand som med kraft regnade ner i en ström över en vuxen flickas nakna skinkor. Lina spärrade upp ögonen för varje dask och snyftade till för varje dask och jämrade sig efter varje dask och knöt händerna efter varje dask där hon låg i sin barnsliga förödmjukande ställning över hans knä och fick smisk.
Joakim kände hur hans stånd växte om den nu kunde växa mer under hennes höfter och sköte som låg över hans knä och kön och fortsatte ge henne smäll en bra stund.

När Liv äntligen kände att agan var över (hade det gått 6 minuter?) fick hon ligga kvar en stund över hans knä. Kåthet, en enorm sveda, total undergivenhet, och skamkänslor och känslan av att vara en liten flicka blandades i en sexig drog med snyftningarna som bara nu kunde avhjälpas med att han trängde in i henne. Hon ville inget hellre än detta nu.
Som om han kunde läst hennes tankar lyfte han upp henne. bar henne till en säng och slet av sig byxor ock kalsonger. med sina egna händer om rumpan varm och blossande röd tittade hon lystet på hans kuk och drog honom till sig och lät honom fylla henne till bristningsgränsen.

När allt hade ebbat ut, drog hon försiktigt upp trosorna över sin nysmiskade ömma stjärt och gick ut med Joakim till det andra huset. Känslan av att blivit agad gjorde henne konstigt nog också lättad.. Hon kände sig ren på något sätt om hon tidigare känt sig syndig. Hon kände sig skuldfri och att smisket hon fått var något hon behövde. Det hade ju både Joakim och Sara märkt. Om hon ofta kände sig som en "dålig flicka" kände hon nu behov av att vara en duktig flicka igen. Hon mötte Sara som leende förstod att det unga paret haft en privat stund.
Har ni haft det fint? frågade hon Liv.
Liv nickade och böjde sig fram till Sara och viskade i hennes öra:
- Och så har jag fått smisk! så nu behöver inte du ge mig det på ett tag."
Sen gick hon iväg med Joakim.

När hon vände sig från Sara gned hon sig demonstrativt över sin stjärt som var alldeles varm.
Sara tittade på flickan som tydligt hade fått smisk och betraktade Livs lilla hand som gned upp och ner över den trosbeklädda stussen
Endast ett kort linne skylde detta och Sara tyckte att det definitivt var dags att gå hem.
Men hon log och tittade efter Liv och tänkte:
- Det där är en flicka som verkligen tigger om smisk.

NyareÄldre