Linas smisk på jobbet 5

En sak som Lina upptäckt på senare tid var de olika chattarna insändarna till dam och tjejtidningar som fylldes av tjejers och kvinnors behov att prata om smisk och dela med sig av sina erfarenheter. Även om det fortfarande var jätteskämmigt att prata om det med vänninor face to face och ens antyda att man får smäll även som vuxen kvinna - av sin egen man, så blev ventilen alla sexspalter och diskussioner i damtidningar.

För männen verkade inte ha något behov av att dela med sig känslor eller ens tips och råd av hur det var att utdela agan. Visst fanns det "handböcker" för män men de var nästan tekniskt beskrivna av hela ritualen, men knappast hur det känns som man att ta sin olydiga kvinna över knät. För kvinnor var det viktigt att prata om skammen, förnedringen, svedan men också de positiva effekterna och det sexuella. Det kanske var naturligt. Det försigår antagligen mer komplicerade och omtumlande känslor hos kvinnan, som mottagare av smisket än, av mannen som givare av detsamma.

En sak som hon läst av några kvinnor var att de talade om erotiskt smisk som en ny erfarenhet till skillnad från det vanliga bestraffningssmisket (hustruagan) som de vanligtvis har fått av sin man.

För Linas del hade hon bara erfarenhet av smisk som straff. Både i sin uppväxt av sin mamma och sedan flera år av sin man. Men samtidigt kunde hon just uppleva smisket som ren bestraffning som väldigt erotiskt.

Det hade hänt häromkvällen.
Det hade varit väldigt spänt mellan Lina och hennes man några dagar. Hon hade gjort några dumma saker som inte behöver förtäljas här, och varit väldigt nonchalant mot honom och han märkte att han var arg på henne. Som alltid kunde hon känna skuldkänslor, inte minst känslan av att vara dålig, ansvarslös och hopplös att leva med. De hade samtidigt haft mycket att göra och gått om varandra men han hade varit kort mot henne och sur och hon hade i sin tur känt sig än mer skyldig.

Nu satt han i TV soffan kostymklädd, fortfarande i slips, och själv kom hon från duschen. Blöt i håret, endast iklädd en kort blus. Under var hon bar omgärdad av en handduk. Hon hade fortfarande den där klumpen i magen av dåligt samvete, när hennes man ropade in henne till vardagsrummet. Kom hit! sa han bara. Hon gick fram till honom och väntade på vad han ville säga. Men istället för ord tog han bara tag i hennes arm och lösgjorde handduken om henne så att hon stod framför honom med blus till naveln och bar stjärt. Det kändes obegripligt nog som en lättnad när han bestämt utan ett ord lade henne över sina kostymklädda knän. Det behövdes inga ord. Båda förstod vad som nu var ett nödvändigt ont. Luften skulle rensas och Lina skulle få något som hon samlat på sig under en tid och verkligen förtjänade. Hon förstod att det som nu skulle ske verkligen behövdes och därför protesterade hon inte med ett ord då han la upp hennes ännu fuktiga nakna stjärt över sitt knä för att aga.

Skuren av klatchar och daskar som följde var nästan outhärdlig. Hon märkte så väl när han var riktigt arg och gav henne smisk. Daskarna var hårdare och framförallt intensivare, snabbare och skoningslösare. Han smiskade henne av plikten som make till en olydig maka. Det pågick länge. Klatcharna överröstade TV-ljudet och tårarna kom tyst ur hennes snyftande och tysta Aj, klatch, aj, klatch, aj, klatch, aaj, klatch.

Efter några minuter började han läxa upp hennes respektlösa sätt medan klatcharna fortsatte att landa på hennes allt rödare och brinnande skinkor.

Så äntligen var det över. Han satte henne upp i knät och förklarade noga varför hon fått smisk och att hon verkligen behövde skärpa sig. Mitt i skammen höll hon med honom om allt. Kände bara att hon fått vad hon behövde och förtjänade och ville bara bli förlåten nu. Svedan i stjärten var nästan som en lisa för hennes dåliga samvete. Ju mer det sved desto mer minskade skuldkänslorna. Men istället stärkte de känslan av att hon var en flicka som fortfarande behövde smäll ibland. Hon satt med huvudet mot hans bröst och snyftade en stund medan han pratade och även när han var klar med förmaningspratet. Hela tiden gned hon sin ena hand på sina brinnande skinkor medan hon med den andra höll honom om halsen. Han övergick till sitt TV program medan han höll sin nysmiskade vinna i knät. Nästan oberörd av det som nu skett men ändå, det var det viktigaste, inte arg längre. han var varm och kärleksfull mitt i det manliga bestämda. Och Lina ville ha mer av honom. Men efter en stund ansåg han att det fick räcka.

- Nu får du gå och lägga dig! sa han plötsligt och lyfte upp henne ur knät.
Fast klockan bara var kvart över 8 på kvällen förstod Lina att inte protestera och gick lydigt mycket skamsen upp till övervåningen medan han satt kvar i soffan och kunde betrakta hennes röda stjärt hela vägen hon lydigt och skämmigt gick upp för trappan till sovrummet.

Så låg hon där på magen i sängen med dess svala lakan mot hennes varma nakna stjärt. Hon kunde koncentrera sig på hur det stack och pulserade av efterdyningarna av agan på stjärten som var så välförtjänt. Det dåliga samvetet var äntligen bortblåst. Visserligen ersatt av skamkänslan, av samma slag som då hon fått smäll i tonåren, men till skillnad från moderns smisk då, så fanns det starka sexuella undertoner nu. Hon kändes sig trygg med sim man som nu satt en nödvändig gräns men också visat att han fanns kvar och nu var hon skickad i säng till deras gemensamma säng. Och hela hennes kropp bara skrek efter sex. Hon längtade intensivt efter att han skulle komma och älska med henne, mjukt och bestämt. Efter någon timme, hörde hon hur han kom upp för trappan och öppnade dörren till det släckta sovrummet och till sin kvinna som han smiskat och skickat i säng. När han kröp ner till henne var hon redan våt, öppen och förberedd.
Denna bestraffning mynnade ut i något så intensivt sexuellt så hon lät sina orgasmer ljuda genom väggarna upp till stjärnorna utanför.
Hur kunde man skilja på bestraffningssmisk och erotiskt smisk egentligen?

NyareÄldre