Linas smisk på jobbet 3

Det har gått ett år sedan händelserna i del 2.

Klockan är bara 8 på kvällen men Lina ligger redan i sängen.
Hon har nyss fått smisk av Niklas för att hackat på honom och klagat över småsaker en längre tid och till slut fick han nog. Hon hann knappt reagera förrän hon låg sprattlandes över hans knä och kände hur de tighta shortsen drogs ner och stringtrosorna rycktes ner och så var det dags för smisk igen! I bara top och trosor och shorts nere vid anklarna smällde det ordentlig på hennes nakna skinkor från Niklas kraftfulla manshand. Nu var det dags att ångra sin bitchighet! Lina och hade ännu inte vant sig vid dessa barnsliga svidande och förnedrande bestraffningar. Dessutom hade han lagen på sin sida! Hon hade nyligen läst en kort tidningsnotis om en kvinna som försökt anmäla sin man för att han gett henne smisk men polisen hade efter att fått klargörande att hon fått just smisk på bara stjärten (och inte misshandlats på något annat sätt) sagt till henne att det var hennes mans lagliga rätt att ge henne smisk om han ansåg att hon förtjänade det. Trenden fortsatte i takt med lagändringar. Böcker gavs ut om hur man behandlar och tuktar sin kvinna. Mannen fick kanske ännu mer på sitt ansvar än tidigare generationer. Han skulle vara försörjare, beskyddare, älskare, bestraffare och ansvarig för hennes hela väl och ve. Vad återstod för den moderna kvinnan annat än att lyda och lite blint på sin man? undrade Lina. Hon hade studsat när hon såg en bok i akademibokhandeln bland samlevnads böckerna som hade titeln: How to Spank Your Woman.


Nu låg Lina alldeles varm i rumpan på magen i sin säng och fick alltså ligga där för resten av kvällen! Ibland fick hon helt enkelt gå och lägga sig som ett barn efter smisket och det var så himla förnedrande. Fast hon hade massor att göra och en grej hon ville se på TV var det bara att göra sig i ordning för natten och lydigt krypa ner mellan lakanen, förbjuden till läsning eller nån aktivitet. För det första att han hade tillgång till hennes nakna stjärt för att aga den närhelst hon "behövde det" och dessutom hade hon inte rätt till sin egen uppetid när hon var vaken då hon varit "olydig". Hon fick bums gå och lägga sig efter smisket vid dessa tillfällen och hon hade aldrig vågat protestera med tanken på att det skulle resultera i att bli lagd över hans knä igen. Just när hon inte ens kunde uthärda tanken på mera smäll.
Hon låg där på magen i bara linnet och utan trosor och koncentrerade sig ibland på hur svedan pulserade i hennes skinkor. Lyssnade till sina egna nu nästa helt avtagande snyftningar och ljudet från Niklas som satt och kollade på fotboll nere i vardagsrummet.


Det kunde dröja innan han kom. Ofta hade hon hunnit somna eftersom han i regel la sig sent. Undantagen var väl om han var "sugen" Då kom han efter nån timme eller så och smekte henne och tog henne ömt och varligt, framifrån eller bakifrån. Det var en speciell känsla att älska när man nyss fått smisk måste hon erkänna. Speciellt vid missionären då skinkorna var varma och ömma och trycktes fram och tillbaka mot madrassen. Att bli upplagd för att bli tagen bakifrån hade förstås mycket associationer till smisk igen och det kändes så undergivet att visa upp rodnaden igen för sin man.


Nån gång hade hon försökt sura lite om hon känt att smisket och den tidiga sängången var särskilt orättvist straff men hon var försiktig med det också, ville verkligen inte riskera mer smäll och tog emot honom samtidigt som stjärten fortfarande påminde henne om agan hon nyligen utstått.
Hon hade däremot lite svårt att se honom i ögonen för att hon fortfarande skämdes efter smisket och att ha blivit skickad i säng. Därför blev det blundande intensiva kyssar medan hennes kropp togs i besittning av Niklas underbara lem och kropp.

Hursomhelst nu låg hon där och gned försiktigt sina varma skinkor och tänkte på grannkvinnan som bodde i huset längre bort.

Hon var en kvinna i 28 årsåldern trodde Lina och gick hemma med småbarn. Hon var en väldigt söt och glad tjej och hennes man var brandman.
Anledningen till att Lina tänkte på henne just nu var att hon varit pinsam åhörare till denna kvinnas förödmjukande bestraffning en tidig kväll för några veckor sedan. Hon hade gått förbi deras radhus på eftermiddagen. De höll båda på med trädgården och grannkvinnan (vi kallar henne Stina) hade gått omkring med häcksax och trädgårdshandskar, jeansen nedstoppade i gummistövlarna och den långa vackra bruna håret i hästsvans.
Det var lite senare vid halvåttatiden på kvällen som Lina hade gått förbi deras hus igen som hon hörde något som fick henne att rodna, pinsamt berörd att hon blev åhörare till något alldeles privat. Det var inte så att hon hörde ljuden från en häftig älskog, det hade hon nog mest fnittrat lite åt och gått hem och berättat för Niklas.

Det var att hon hörde det välbekanta skämmiga ljudet av en kvinna som fick smäll på bara stjärten! Ljudet var välbekant för henne ur mottagarens hörvinkel. Skillnaden att nu var hon ofrivilligt åhörare till detta som hon önskade att aldrig någon skulle vara då hon själv fick smäll. Det hade hon förhoppningsvis sluppit hittills men hon kunde ju inte säkert veta vad grannarna hade hört när Niklas tagit itu med sin bångstyriga unga flickvän.

Det klatchade högt och med jämn rytm och hon hörde den unga grannkvinnans jämrande, vädjande gråt välla fram mer och mer. Lina stod som förstenad och märkte att hon hade hjärtklappning. En sällsam fascination var det att höra en annan kvinna få smisk! Och genant samtidigt eftersom hon själv var en kvinna, och en annan gång är det ju hon som ligger över en mans knä. Känslan över att det fanns fler än hon som fick blev nästan till skadeglädje men hon kämpade också fram lite sympati för sin medsyster. Hon visste så väl hur det kändes!

Lina märkte också att fönstret var öppet vilket var en lättnad. Det var DÄRFÖR det hördes så tydligt! (visst brukade väl fönstren alltid vara stängda när hon själv fått smisk?) När Lina vågar sig fram till fönstret efter flera minuters chockad och fascinerad försening hade Stinas man just släppt upp henne ur knät och de 7-8 sekunderna som Lina vågade titta genom fönstret blev den bild som etsade sig fast på hennes näthinna:
Stina snyftande på väg in till ett annat rum med trosorna i ena handen och den andra handen höll hon på ena skinkan på en stjärt som var tomatröd. Hon hade kvar sin hästsvans och i övrigt endast ett linne som gick till midjan. I övrigt var hon naken och med stjärten av naturliga skäl - bar. Hennes man brandmannen satt kvar på en stol och verkade stolt betrakta sitt verk och hon verkade ha blivit ivägskickad med en order.

Lina skyndade sig hem och kunde egentligen inte få in något annat i huvudet än det som hon just hört och sett. Eftersom hennes nyfikenhet behövde stillas (hon visste inte riktigt till vad?) gjorde hon sig ett ärende till Stina. Klockan hade blivit 8 och förevändningen fick bli att fråga om Stina ville hänga med ut och springa. De brukade göra detta ibland och båda deras män kände sig trygga med att de var två stycken kvinnor som sprang på kvällen och inte ensamma, (vad hon hatade att bli överbeskyddad!).

När hon ringde på hade hon återigen hjärtklappning. (Var det inte taskigt för Stina att ringa på nu?) Det sista hon själv ville när hon fått smisk var sociala möten med andra människor, och det enda hon tänkte på var om det syntes att hon nyss blivit smäll på bara stjärten. När dörren öppnades stod Stinas man där i t-shirt leende (han var väldigt stilig) och sitt svarta hår bakåtkammat. Det såg ut som om han spillt något över bröstet, antagligen något han druckit.
- Hej tänkte bara höra om Stina ville ut och springa ikväll?
(Hörde han hur hennes hjärta dunkade?) Varför förnedrade hon sin granne och väninna att komma hit och ställa denna fråga som hon visste inte var att tänka på för en tjej som fått smisk alldeles nyss?
- Nej, hon har gått till sängs svarade han självklart och lätt och Lina kunde inte undgå att visa en rodnad på kinderna som visade att hon förstod precis vad det handlade om; att Stina fått gå och lägga sig- ofrivilligt!
Det värsta var nog att brandmannen såg att hon förstod men inte ville visa det.
Lina fick inte ens fram frågan - Åh är hon sjuk?
Det gick bara inte för hon vet inte hur hon skulle klara den pinsamma situationen om han sa
- Nej hon har fått gå och lägga sig för dagen för hon har varit olydig!
Därför blev det bara ett fånigt
- Jaha, från Lina, då får vi göra det nån annan kväll

Hon vände sig om och började gå obehagligt medveten om att brandmannen stod kvar och med största sannolikhet kollade in hennes rumpa som framhävdes i sin fulla prakt under de åtsittande jeansen. Först efter många långa sekunder hörde hon hur dörren stängdes bakom henne och hon ångrade intensivt att hon gått och ringt på. Visst, nu hade hon fått reda på att Stina både fått smisk och fått gå till sängs ofrivilligt. Men hon gillade inte att Stinas man sett hennes genans och avslöjat (genom att inte ställa mer frågor) att det var så självklart för tjejer att bli skickade i säng av sina män.

NyareÄldre