Amanda berättar


Jag heter Amanda, och är 26. Även om jag inte skriver så bra som många andra här så vill jag berätta litet om hur det går till hemma hos oss. Jag lever sedan ungefär ett år i ett samboförhållande där jag får smisk regelbundet. Min sambo ger mig alltid smisk minst en gång i månaden, men ibland oftare. En gång fick jag smisk två gånger samma vecka! I vårt fall är det ”bestraffningssmisk” som gäller. När jag gjort något som jag inte får, eller klantat till något så blir det ordentligt med smisk för mig. Jag blir lagd över knäet och får trosorna neddragna och sedan klatschar det rejält om mina skinkor, och det håller på tills det svider jättemycket.

Själv skulle jag gärna ha litet smisk som förspel, men min sambo har andra idéer. Han tycker att det ska både handla om sex, och att jag lär mig att vara lydig och snäll. Oftast brukar det sluta så här: När jag fått en massa smisk, så får jag snyfta färdigt och gnida skinkorna en stund. Men sedan så brukar han säga att jag ska få suga kuk. Jag är väldigt glad i oralsex åt båda håll, och min kille säger att jag är en stjärna på kuksugning. Så oftast har jag inget emot det. Men när jag ska suga kuk efter att ha fått smisk, så är det i och för sig uppkåtande, men känns också slampigt och verkligen att jag blir underordnad.

För det första så får jag inte dra upp mina byxor och trosor, utan han säger bara till mig att öppna hans gylf medan han sitter kvar i soffan, som han satt när han gav mig smisk. Sedan får jag stå på händer och knän på golvet med mina röda skinkor i vädret och suga kuk. Precis som en del andra tjejer blir jag ofta klappad i stjärten av min kille, och det gör han en hel del medan jag håller på med detta. Han brukar också pilla fram mina bröst ur behån och smeka dem, medan jag suger. Men det är det enda jag får vara med om då. När jag sugit honom till utlösning, så brukar jag vara ordentligt upphetsad, men jag får vänta på min tur. Han kommer oftast och lägger sig först efter en lång stund, och då brukar jag få tala om att jag förstår varför jag fick smisk, och lova att inte göra om det som jag hade gjort, innan vi älskar på riktigt.

NyareÄldre