Kvinnor om smisk


En ny undersökning visar att 30% av kvinnor vill hs smisk av sin man. Följande är några berättelser av kvinnor om hur dom började få smisk av sina män.
Karin (35) berättar att hennes man gav henne en omgång av rottingen redan innan dom gifte sig. Hon hade tjatat på honom när han fick nog av det och hämtade fram ett rottingspö. Han befallde henne att dra ner sina byxor och trosor. Hon gjorde först ingenting men efter att ha fått ett hårt rapp av rottingen på sina lår, förstod hon att han menade allvar och lydde befallningen. Sedan tog han fast henne i nackhåret och ledde henne till köket och tryckte henne ner på bordet. Nu håll du där tills jag befaller annat, sa han.

Sedan började rottingen dansa på hennes stjärt och lår. Hon skrek ut med varje rapp och började snart gråta. Efter ett tjugotal rapp, frågade han att är det nu överenskommet att tjatet är slut. Hon svarade att jo, nu är det slut. Skall du inte tacka mig för attitydkorrektionen eller ska jag fortsätta, frågade han. Karin tackade sedan honom att han korrigerat hennes attityd och uppförande.

Mannen sade att han reserverade sig rätten att tukta henne vid behov. Om du accepterar detta, kan vi gifta oss. Hon svarade att hon accepterade och ville gärna gifta sig med honom.

Vidare berättar Karin att hon sedan dess många gånger fått stryk men aldrig utan anledning. Nån gång får hon smisk som straff men också som förspel till ett gott knull.

Lena (33) berättar hur hon och hennes man Lars hjälpte till med att införa husaga hos sina vänner Stina och Lennart. En gång när dom och ett annat par, Lisa och Karl var bjudna hem hos Stina och Lennart kom det fram att Lennart länge hade haft problem med Stina. Hon uppförde sig fräckt och näsvist mot sin man och gjorde det även den kvällen. Då sa Lena att hon behöver en skarp tillrättavisning. Här hjälper inget annat än käppen. Lena gick sen ut och hämtade en rotting från bilen. Lars tog då fast om Stinas nacke och ledde henne bestämt till köket var han tryckte henne över köksbordet. Sedan drog Lena ner Stinas byxor och trosor. Lennart tog då rottingen och började slå sin hustru på stjärten med den. Stina skrek och svor och försökte vrida sig fri men det lyckades ju inte när Lars höll henne hårt fast. Lennart tyckte inte om att hans hustru svor på det här sättet och sa att vi ska se om inte rottingen lär henne att uppföra sig. Hon fick något trettiotal rapp och efter det bad hon gråtande att straffet skulle vara över. Hon hade lärt sig sin läxa och skulle aldrig mera reta upp man. Hon var kuvad. Lennart fortsatte ännu med ett tjugotal rapp och skriken blev allt högljudda.

Efter sitt spöstraff fick hon ställa sig ansiktet mot väggen, byxorna och trosorna runt hälarna och med stjärten och låren fulla med röda strimmor som började övergå till blåröda valkar.

Är det nån annan här som behöver få en omgång med rottingen, frågade Lars sedan. Då steg Lisa upp och klädde av sig byxorna och trosorna och sade att hon länge hade behövt få av rottingen men att hennes man, Karl var för snäll för att tukta sin fru. Hur många gånger hade hon försökt reta upp honom med fräcka anmärkningar och tjat och gått runt i bara trosorna. Jaså, det är stryk som du vill ha, sa hennes man då. Han tog rottingen och sade att det skall du få härefter. Kanske en omgång med rottingen varje kväll en vecka framåt skall få slut med att det kliar i din stjärt efter smisk.

Karl började sedan piska sin hustru med spöet. Hon gav inte ett ljud ifrån sig i början. Hon hade bestämt sig att hon inte skulle skrika under agan. Lars sade då att det skall inte låta så här. Slå hårdare, sade han till Karl. Han ökade styrkan i slagen och snart började Lisa yla och gråta. Nu låter det så som det skall, sade Lars se. Hon fick väl också ett femtiotal rapp. Hon fick också bestämmelse att ställa sig bredvid Stina med ansiktet mot väggen och rumpan piskad rödrandig.

Sedan sade Lars åt mig att du behöver väl också rottingen. Det är ju redan en vecka sedan du fick av den sist. Jag instämde och klädde av mid byxorna och trosorna och böjde mig över köksbordet. Jag fick en ordentlig omgång av rottingen.

Kvällen slutade lite överraskande med att tre kvinnor stod ansiktena mot väggen med nyss randade stjärtar medan männen skålade och pratade om hur bra ett gott kok stryk gjorde för kvinnorna.

Sofia (35) berättar. Jag har länge fått smisk av min man, både som straff och som en del av våra sexlekar. En gång när jag hade slösat pengar på kläder, befallde min man att gå till sovrummet och förbereda mig för straffet. Jag gick dit, klädde av mig, satte två dynor under höfterna och lade mig på dem och väntade. Då ringde dörrklockan. Min man gick och öppnade. Jag hörde att det var hans kompisar som hade kommit för att spela kort. Kom in killar och se hur man uppfostrar en kvinna, sade han.

Jag drog mina ben tillsamman fast min man har bestämt att dom skall vara isär när jag får stryk. Jag ville inte att hans kompisar skulle se vad jag hade mellan benen. Jag hörde att dom kom in i sovrummet. Benen isär har jag väl befallt, sa min man. Jag förstod att det var bäst att lyda och särade på mina ben. Han lät mig ligga där ganska länge innan han började agan. Jag skämdes hemskt, det var så förnedrande att ligga där spritt naken och veta att hans kompisar.

Sedan sade min man att kanske en ordentlig omgång varje kväll skulle lära mig att inte slösa bort pengar, eller vad tycker du, Sofia? Jag kunde bara svara att det gör det säkert. Sedan fick jag första rappet som var hårt. När jag får stryk som bestraffning, börjar han genast med hårda rapp, annars börjar han lätt och ökar gradvis styrkan i slagen. Skammen glömde jag sen när det började svida i stjärten.

Jag hörde hur hans kompisar skrattade och kommenterade agan. Hon har en fin rumpa, sade en av dom. Jag vet att jag har en ganska fyllig rumpa utan att den är fet. Rappen fortsatte och smärtan var nästan outhärdlig. Det kändes som hela rumpan och låren var i eld. Jag fick väl ett femtio-sextiotal rapp av rottingen. Efter varje rapp knep jag ihop stjärtmusklerna men min man väntar alltid att jag slappnar av innan han ger följande rapp.

När han tyckte att jag fått nog, sade min man att jag fick nu träna lite i upprumpning. Detta består i att han smäller med sin dressyrpiska i madrassen och då skall rumpan upp blixtsnabbt. När det smäller andra gången skall rumpan ner. Han ökar alltid farten så att jag inte hänger med och då säger han att han inte är nöjd med min snabbhet att lyda piskan. Du inser väl att du har förtjänat ett straff för din slöhet, eller hur, säger han. Jag måste bara medge att det inser jag. Sedan måste jag lyfta upp baken och får ett tiotal rapp av hans dressyrpiska.

När detta var över fick jag stå i köket med ansiktet mot väggen och händerna ihop bakom nacken medan killarna spelade kort.

NyareÄldre