Flickornas smisklek


"Okej, tjejer, är ni redo för bestraffningen nu?" frågade Jessika.

Hon stod tillsammans med sina kompisar Linda och Helena i vardagsrummet. De tre tjejerna var alla 18 år och gick i tvåan på gymnasiet. Den senaste tiden hade flickorna uppfört sig väldigt illa; skolkat, fuskat på prov, ljugit för sina föräldrar och till och med stulit pengar av dem till en gemensam sak.

Nu var Jessika, Linda och Helena mycket olydiga flickor, men för den skull inte samvetslösa. Alla tre hade plågats svårt av dåligt samvete för sina förseelser, och kände nog att de faktiskt borde straffas för det. När de hade pratat om det en kväll så hade Jessika föreslagit att de skulle smiska varandra på stjärten.

Först hade kompisarna tvekat och undrat om det var så bra förslag. Men efterhand hade de alla tre tänt på idén. En liten omgång smisk på bara rumpan, kanske tio slag var, och så hade de fått sitt straff och saken var ur världen. Därför hade de bestämt att klara av det hela på en gång. Jessika hade plockat fram paddeln som förvarades i ett skåp.

De hade tagit av sig T-shirt, BH, jeans, trosor och strumpor. Alla tre flickorna stod nu helt nakna och barfota i vardagsrummet och tittade på den grova träpaddeln som låg på soffbordet. Det var både pirrigt och lite upphetsande att stå där spritt nakna och veta att det alldeles strax skulle vankas smisk på bara stjärten.

"Åh vad jag är nervös", sa Linda och strök sig oroligt över baken. Hon var en blond, ljus skönhet med en fantastiskt vacker kropp.

"Åh, vem är inte det!" svarade Helena. Även hon var mycket söt; lång och slank, mörkbrunt hår, vackra bröst och en rumpa som man kunde dö för.

"Äsch, det kommer att ordna sig", lugnade Jessika. "Det är snart över och dessutom så förtjänar vi verkligen smisk på stjärten…"

Bara att uttala orden "smisk på stjärten" fick flickorna att rodna, men de kände också att de blev våta mellan benen av det. Jessika var minst lika fin som de andra två flickorna. Hon hade långt mörkblont hår och en så underbart mjuk och go stjärt. Nu tog hon paddeln i handen och smekte den med den andra handen. Den var kraftig och grov.

"Jag börjar smiska Helena", sa hon. "Är det okej?"

"Jaa", svarade Helena. "Var ska jag ligga? Över ditt knä?"

"Nej, lägg dig på soffan", sa Jessika.

Helena lade sig, alldeles naken, på mage på soffan. Jessika placerade två soffkuddar under henne så att hennes ljuvliga stjärt kom upp bättre. Helena kände sig vansinnigt generad över att ligga med baken i vädret så där. Jessika kunde inte motstå att smeka kompisens skinkor med handen. Åh, vad de var ljuvliga! Det skulle bli ett nöje att smiska dem. Jessika höjde paddeln och klippte till över Helenas nakna stjärt.

KLATSCH! "Aaaj! Ett!"

KLATSCH! "Aauuh! Tvååå!"

KLATSCH! "Aaah! Tre!"

KLATSCH! "Aaajjee! Fyra!"

KLATSCH! "Mmmffem!"

KLATSCH! "Åårrh! Sex!"

KLATSCH! "Aaajjsch! Sjuuuh!"

KLATSCH! "Aaaoouuh! Åtta! Aaaooh!"

KLATSCH! "Aaaajj! Niiiio!"

KLATSCH! "Aaaahhaaajjj! Tio!"

Helena reste sig upp från soffan och gned stönade sin svidande stjärt. Hon hade fått tio mycket hårda slag med paddeln och hon hade tårar i ögonen. Jessika var nöjd med sitt verk och såg stolt på den röda ändan. Linda vågade sig fram och kände på Helenas bakdel.

"Oh gud vad du är röd!" utbrast Linda förskräckt och smekte Helena över stjärten.

"Din tur, Jessika!" sa Helena och försökte spela oberörd.

Jessika räckte paddeln till Linda och lade sig ner över soffan i samma position som Helena. Hon försökte verka som om hon inte brydde sig, men man kunde se att hon darrade lite av nervositet, eller kanske var det av upphetsning.

"Jag vet inte hur hårt jag vågar slå, men…", började Linda.

"Ge mig smisket bara!" bad Jessika och svängde inbjudande på stjärten.

Linda höjde paddeln och klippte till henne över skinkorna med en ljudlig klatsch.


KLATSCH! "AAOOUUH! Ett!"

KLATSCH! "Aaajjj! Tvåååå!"

KLATSCH! "Aaaauuuh! Tre!"

KLATSCH! "Aah! Fyra!"

KLATSCH! "Fffsssscchh! Fem!"

KLATSCH! "Mmmm! Sex!"

KLATSCH! "Aaaaauuuh! Sjuuu!"

KLATSCH! "Aaajjeee! Åtta!"

KLATSCH! "Aaaj! Nio!"

KLATSCH! "AAAOOO-OOOH! Tio!"Det var en hård omgång och Jessikas stjärt var alldeles illröd när hon steg upp från soffan. Hon gned och masserade sin ömmande bakdel och torkade tårarna. Linda smekte henne tröstande över de röda skinkorna. Jessika flämtade lite.

"Oh guud va du smiskade mig hårt!" stönade hon och kramade om Linda.

"Åh nu är det min tur!" sa Linda och kunde knappt stå stilla av nervositet.

Helena tog emot paddeln och Linda lade sig ner på mage på soffan över kuddarna. Hon kände sig så utlämnad när hon låg med stjärten upp. För ett ögonblick så ångrade hon att hon hade gått med på det här, men nu var det bestämt. Hon visste också att hon förtjänade att få smisk, och upphetsningen som hon kände kunde hon inte förneka.

"Är du beredd?" frågade Helena.

"Jaa", svarade Linda nervöst och så small första slaget på hennes rumpa.

KLATSCH! "Aaaajj! Ett!"

KLATSCH! "Aah! Två!"

KLATSCH! "Aaauuh! Tre!"

KLATSCH! "Aaajjsch! Fyra!"

KLATSCH! "Oooh! Fem!"

KLATSCH! "Aaaoooh! Sex!"

KLATSCH! "Aaah-aaah! Sju!"

KLATSCH! "Aaaj! Åtta!"

KLATSCH! "Aaaauuh! Nioooo!"

KLATSCH! "Aaaajjj! Tiooooo!"När Linda kom upp från soffan var hennes rumpa mörkröd och sved som eld. Hennes kinder var våta av tårar och hon masserade frenetiskt sin stjärt. Trots svedan kände hon ändå en otrolig upphetsning. Det var precis likadant med de andra två tjejerna.

"Oh vad det här sved i stjärten", sa Jessika och strök sig över rumpan.

"Ja, min stjärt svider såå mycket", sa Linda.

"Vilka olydiga små flickor vi är", sa Helena. "Vi behöver få mycket smisk på stjärten!"

Tjejerna blev stenkåta av sådant prat. De fortsatte kommentera smisket, hur mycket det hade svidit, att det hade varit på bara stjärten och hur mycket de förtjänade att få det eftersom de var så olydiga små flickor som behövde mycket smisk på stjärten. Medan de höll på började de smeka varandras röda stjärtar.

Plötsligt låg Helena på soffan igen på mage med den röda rumpan upp. Jessika låg över henne och slickade hennes heta skinkor medan Linda smekte hennes ben och fötter. Sakta men säkert letade sig Jessika in mellan Helenas skinkor och slickade hennes stjärthål. Samtidigt lekte Linda vilt med tungan över Helenas fötter, vilket gjorde Helena alldeles vild av kåthet.

Linda flyttade sig och började istället slicka Jessikas svidande skinkor. Helena kände hur Jessika stack in fingrarna i hennes fitta och pullade henne ljuvligt. Hon svarade med att slicka med tungan över Jessikas fötter som hon hade framför sig. Hon såg att Linda var inom räckhåll och stack in sina fingrar i hennes fitta.

Det blev bara ljuvligare och ljuvligare, och ännu var kvällen långt ifrån över…

NyareÄldre