Opdragelse af en kvinde

Mødet


Jeg var 34 år før Amors pil ramte mig for fuld kraft. Jeg blev forelsket. Jeg havde kendt mange dejlige piger søde og pæne og med de rigtige job og uddannelser, men det blev med de fleste mere et søster og bror samvær end et mand kvinde forhold.

Nu kom du ind på min bane. Du var 26 år og ikke speciel køn og havde ikke en passende uddannelse, men du ramte mig som et lyn fra klar himmel. Alle mine tanker og planer om hvordan min kvinde skulle være fejede du til side og kastede mig ud i et tomrum, som kun du kunne udfylde.

Var jeg blevet gal besat eller hvad var der sket med mig. Jeg kunne ikke samle mig om mit arbejde, jeg tænkte hele tiden på dig og alt i mig fokuserede på dig. Jeg var ramt dødeligt af Amors pil.

Du smilte til mig legede med mig og viste ikke speciel interesse for mig, men du sagde da pænt ja tak til at gå med mig i Tivoli da jeg endelig efter lang tid og meget tvivl (du havde nok en kæreste) fik taget mod til mig og spurgt dig om du ville gå i byen sammen med mig.

Du havde den dejligste kjole på der rigtig viste dine dejlige ben og jeg var skrub forelsket.

Jeg talte og talte og glemte at lytte til dig, men alligevel havde vi en dejlig aften og jeg fik lov til at kysse dig godnat.

Vi mødtes nogle gange og en dag fik jeg dig til at komme hjem og besøge mig, der hvor jeg boede.

Jeg havde en altan og da vi sammen stod på ude på altanen og så ud over vandet kunne jeg ikke holde fingerne fra dig. Jeg kærtegnede din krop og kyssede dig i nakken, og da du ikke strittede imod blev jeg dristigere. Jeg lynede din kjole ned i ryggen og lod den glide ned over skuldrene og ned på gulvet. Nu kunne mine hænder nå ind til det bare og da du stadig ikke strittede imod, tog jeg fast om dig og førte dig hen til min seng.

Jeg lagde dig forsigtigt ned på sengen og trak dine trusser af. Af frygt for at du skulle begynde at stritte imod fik jeg hurtig mit tøj af og lagde mig oven på dig. Jeg kunne slet ikke vente og trængte hurtig op i dig. Du protesterede ikke og alt skete alt for hurtigt. Jeg nåede slet ikke at nyde det hele i fulde drag, før jeg kom. Alligevel var det skelsættende. Vi var nu kærester og jeg kunne fremover slappe mere af og tage den med ro.

Det blev en dejlig tid. Min daglige arbejdsglæde steg ved tanken om at vi skulle være sammen i weekenden. Vi gik ud og spiste, vi dansede og hyggede os og elskede både i sengen og udenfor.

Du lærte mig elskovskunsten og da du tog mit lem i munden og suttede på det, var det for mig grænse overskridende. Når du stod så yndig ved køkkenbordet optaget af madlavning kunne jeg blive helt jaloux på din koncentration om maden, og finde på at løfte din kjole op eller trække dine bukser ned så din vidunderlige bagdel kom til syne. Du kunne protestere lidt, men det gjorde mig bare mere vild og snart var jeg på vej ind i dig. Det var vidunderligt. Jeg gav mig god tid, maden kunne vente og synet af mit lem som langsomt gled ind og ud af din revne nød jeg i fulde drag..

Du nød det også og begyndte at stønne samtidig med, at det blev svære for dig at holde bagdelen i ro. Dine safter strømmede til, og der kom små lyde når jeg gled ind og ud.. Samtidig begyndte det hele at glinse på grund af dine safter. Du bøjede dig endnu længere ned for at få mig højere op og min vildskab steg. Nu kunne jeg ikke mere gøre det langsomt, men måtte støde hårdt til for at få den helt op i dig. Du stønnede og gispede og når jeg mærkede at jeg snart ville komme, greb jeg endnu fastere om dine hofter og pressede mig helt op i dig. Så mærkede jeg hvordan jeg kom og hvordan sæden sprøjtede op i dig i store ryk. Da skreg du og rystede i din orgasme. Vi stod et stykke tid helt forenet og mærkede hvordan roen bredte sig i vore kroppe, og når jeg trak mig ud af dig løb safterne ned på indersiden på dine lår, og du fik travlt med at få fat i noget køkkenrulle og humpe ud på toilettet.

Jeg var total lykkelig og efterfølgende når vi sad i stearinlysets skær og spiste din dejlige mad, takkede jeg Gud for at han havde skabt dig.

Sex er noget, der bliver bedre når man først kender hinanden og ikke er alt for genert.

Når vi lå i sengen forenet og jeg bøjede dine ben helt tilbage for at kunne komme så langt op i dig som muligt så jeg ind i dine vidunderlige blå øjne. Min længsel efter dig fik mig til at støde hårdt uden hensyn til om det gjorde ondt på dig. Du gispede og stønnede, men det tog jeg mig ikke af og så kom dine orgasmer ofte flere i træk før jeg fik min.

Når jeg under vor forening så ind i dine blå øjne var det var som om vore øjne flød sammen i en ren sjælelig symbiose.

Bagefter fortalte du mig, at du altid på mine øjne kunne se hvor jeg var. Først var øjnene bløde og kærlige, men så blev de mere hårde og krævende indtil de atter efter orgasmen blev blide og følsomme. Du elskede at se ind i mine øjne, og følge forløbet når jeg elskede med dig.

Jeg elskede dig og anbragte dig på min egen piedestal. Du var for mig som faldet direkte ned fra Vorherre.

Jeg købte blomster og gaver og kunne slet ikke få nok af dig. Vi dannede par og talte om at flytte sammen.


Opdragelse


Så kom der langsomt en ændring. Jeg ved ikke om det var fordi du følte dig for sikker på mig eller det bare var den banale magtkamp der begyndte. Du var ikke så opmærksom mere og hvis der var noget du var utilfreds med sagde du det ikke, men lod som om du ikke så eller hørte mig. Du virkede også noget afvisende, når jeg havde lyst til dig. Det var svært at miste din opmærksomhed. Rent galt gik det, da vi var til en fest hos en af dine veninder.

Vi skulle sove der, for det lå lidt langt væk, og der var ingen grund til at køre bil, når vi havde fået noget at drikke. Jeg ved ikke hvad jeg havde sagt eller gjort forkert eller du bare var i dårligt humør, men du sagde ikke ret meget under køreturen. Da vi ankom fik vi vores værelse og klædte om til middagen. Vi fik dejlig mad, og du fik venindens mand som bordherre. Ham flirtede du skamløst med, og da vi senere skulle danse så du slet ikke til min side, men dansede tæt med din bordherre og de andre mænd. Jeg blev godt gal i hovedet, men kunne ikke få kontakt med dig. Aftenen gik, vi fik noget at drikke og på et tidspunkt var du væk. Jeg troede du var forsvundet med din venindes mand, og gav mig til at lede efter jer uden held.

Til sidst gav jeg op og gik ind på værelset hvor vi skulle sove. Til min overraskelse lå du på sengen. Du havde taget kjolen af og lå på maven i undertøj og blundede. Jeg klædte mig af, medens jeg bebrejdede dig din opførsel og tilføjede, at du vist trængte til en endefuld.

Du sagde ikke noget, men da jeg var færdig med mine udgydelser svarede du ”så giv mig da en”.

Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over og jeg tænkte, at når du ligefrem bad om en så skulle du få kærligheden at føle. Jeg lagde mig i sengen tog fat i dine trusser og trak dem ned.

Så løftede jeg hånden, og gav mig til at klaske på dine baller først den ene, og så den anden. Du sagde ikke noget og jeg lagde alle kræfterne i så det sved i min egen hånd, hver gang den ramte din ende. Du sagde stadig ingenting og forsøgte heller ikke at undvige eller dække din ende med hånden.

Jeg kunne se på den farve mine klask fremkaldte, at du måtte kunne mærke det. Til sidst mente jeg du havde fået nok, og samtidig sved det så meget i min egen hånd, at jeg ikke havde lyst til at fortsætte.

Jeg var også blevet ophidset ved synet af din dejlige ende og ved lyden af de høje klask, så jeg trak dine trusser helt af og krøb op på dig, for at få den ind bagfra. Til min overraskelse opdagede jeg, at du var blevet våd af, at få smæk. Jeg var stadig lidt vred, men det havde hjulpet mig at give dig en velfortjent endefuld, og nu da jeg nemt gled op i dig tænkte jeg kun på mig selv, og gav dig den hårdt bagfra. Det varede ikke længe, før jeg fik min udløsning . Så gled jeg ud og lagde mig tilbage og faldt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg, da du kom ud fra badeværelset. Du viste mig din dejlige numse, hvor der sad tydeligt aftryk af min hånd. Du spurgte nervøst, om jeg troede nogen havde hørt, at du havde fået en røvfuld, og jeg lovede ikke at sige noget ved morgenbordet, hvis nogen spurgte til nattens lyde fra vort værelse. Der kom ingen spørgsmål og efter morgenmaden kørte vi hjem.

I den følgende tid var du sød og føjelig og jeg begyndte at spekulere på, om ikke smæk var den rette medicin for dig, når du blev for vanskelig. Du bestyrkede mig i min tro, idet du en dag fortalte mig, at du havde blaffet hjem og chaufføren havde været meget interesseret i dig og til sidst spurgt om han ikke måtte invitere dig ud. Du havde svaret, at det turde du ikke for din mand for hvis han opdagede det fik du smæk. Chaufføren var blevet chokeret og havde spurgt om din mand slog dig, men du sagde nej, jeg får kun en røvfuld.

Den aften tog jeg beslutningen. Det skulle være slut med sure miner og tåbelige diskussioner.

Var du urimelig, skulle jeg fremover vise dig hvem der havde bukserne på, og hvem der skulle have dem af . Jeg ville klare sagen på gammeldags maner med en endefuld.

Det var som om, du kunne mærke min beslutning. Du kom hen og gav mig et knus og sagde at du elskede mig. I den følgende tid var du rigtig sød og jeg købte en smuk diamant ring med indskrift til dig. Vi var nu forlovet og talte om at blive gift.

Jeg var total lykkelig og begærede dig voldsomt. Det var som om al min vitalitet måtte op i dig. Du beklagede dig over at du var øm og næsten ikke kunne komme op om morgenen når vi i weekenden var sammen. Det skyldtes at jeg havde været oppe i dig 2 eller 3 gange i løbet af natten og ind imellem kunne jeg heller ikke holder fingrene fra dig om dagen. Du strittede imod men jeg ville op og selv om du beklagede dig glemte du det når jeg var oppe i dig og min rytme gjorde dig ligeså liderlig som mig. Du stønnede og skreg og kunne få flere orgasmer, især når jeg tog dig for anden eller tredje gang, fordi jeg så kunne holde mig længere oppe i dig inden jeg fik. Jeg nød at se dig vride og krympe dig medens du skreg ”åh nej ikke mere skat nu får jeg igen” medens mit stive lem godt glinsende af al din saft gled ind og ud i rytmiske bevægelser. Lå jeg oven på dig holdt jeg om din dejlige bagdel og bukkede dine ben helt tilbage så jeg rigtig kunne nyde at komme dybt op i dig ramme bunden i nogle heftige stød medens du klamrede dig til mig skreg og borede neglene ind i min ryg medens du på trods af protesterne fik min rytme op i dig. Når jeg fik udløsning kunne vi begge mærke hvordan sæden sprøjtede op i dig og vi så hinanden i øjnene og det var som om vore sjæle flød sammen.

Jeg ville giftes og have børn medens vi stadig nød hinanden og følte den seksuelle tiltrækning.

Du blev præsenteret for min familie og jeg for din. Dagen blev fastsat og forberedelserne startede.

Min mor og dig kunne ikke så godt sammen og du beklagede dig over hendes behandling af dig.

Jeg fortalte dig at min mor var gammel og at du ikke skulle tage dig så meget af hvad hun sagde men blot opføre dig pænt når i var sammen og jeg skulle nok selv besøge hende ind imellem så du slap for at gå med. Men som jeg pointerede de få gange du var sammen med hende forventede jeg en ordentlig opførsel uanset om min mor var lidt urimelig.

En dag da vi besøgte hende gik det rent galt. Du var næsvis og fræk slog med nakken og gjorde min mor ked af det.

På vejen hjem tav vi begge men jeg tror vi begge vidste hvad der skulle ske.

Vel hjemme i stuen krævede jeg at du ringede eller skrev til min mor at du var ked af din opførsel og at dit temperament var løbet af med dig. Hånligt afslog du og jeg greb dig derefter i armen og trak dig hen til en stol som jeg satte mig på medens jeg knappede dine bukser op og trak lynlåsen ned. Hvad gør du råbte du, men inden du fik svar lå du over mine knæ, og jeg var i gang med at trække bukser og trusser ned. Giver en uartig pige en endefuld svarede jeg og startede så med at smække dine vidunderlige baller. Jeg fordelte slagene så først fik den ene så den anden nogle ordentlige klaps af hånden. Det sved i min hånd men jeg holdt ud og gav dig tror jeg 30 til 40 klaps. Så holdt jeg inde for at give dig lejlighed til at fortryde din opførsel og spurgte om du nu var kommet på bedre tanker og klar til at ringe eller skrive. Ingen svar. Jeg begyndte at blive nervøs for min myndighed for jeg havde jo regnet med at du nu overgav dig. Så fortsatte jeg med håndklaps endnu et stykke tid men opdagede at der ved siden af stolen lå en klædebørste på et bord.

Da du efter endnu en pause ikke have lyst til at svare greb jeg klædebørsten for at skåne min hånd.

Jeg sørgede for at du så jeg havde taget klædebørsten og spurgte dig endnu en gang om du havde skiftet mening eller om du skulle have af klædebørsten. Du svarede stadig ikke og så tog jeg fat med klædebørsten. Det var noget der kunne mærkes, slagene sved og din numse begyndte at vride sig under behandlingen samtidig med at hænderne kom frem for at prøve at afbøde slagene. Jeg greb dig hårdt om håndledet og holdt det fast på ryggen medens jeg lagde ekstra kræfter i klædebørsten. Du begyndte at græde og jeg holdt en lille pause for igen at spørge dig om du nu havde skiftet mening, men da du ikke prompte svarede fortsatte jeg med fornyet kraft. Dine baller havde nu skiftet farve fra rød til mørkerød og pludselig skreg du, ”jeg skal nok sige undskyld”.

Så lagde jeg børsten tilbage og tilføjede at det var godt du var kommet til fornuft og at det også havde gjort ondt på mig at være nød til at give dig en så hård lærestreg, men nu vidste du, hvad der fremover ventede dig hvis du ikke i tide tog mod fornuft.

Så lagde jeg hånden på dine baller og kunne mærke hvor gloende de var efter min behandling.

Jeg masserede dem lidt for at fordele varmen og under mine kærtegn begyndte du igen at rotere med enden, medens du stønnede højtlydt. Jeg lod en finger glide ned mellem ballerne og igen følte jeg til min forbavselse at du var pjaskvåd. Jeg lod fingeren lege lidt mere og du kunne slet ikke holde dig i ro over mine knæ. Du begyndte at stønne et eller andet. Jeg bøjede mig ned for at høre hvad det var og blev klar over at du hele tiden stønnede de to ord ”knep mig”. Jeg følte mig meget mandig fordi jeg havde knækket din trods og nu var jeg også blevet godt stiv hvad jeg tror du kunne føle medens du lå over knæene. Jeg rejste dig op så dig ind i øjnene og spurgte om du var klar til at blive kneppet. Du blev genert slog øjnene ned, men nikkede svagt med hovedet. Så gav jeg dig besked på at gå ind i soveværelset og bukke dig ned over sengen. Jeg ville så komme og tage dig bagfra. Du humpede op i bukserne gned lidt på din ende og forsvandt ind i soveværelset.

Jeg lod dig vente en rum tid så tog jeg mine bukser og underbukser af og gik ind i soveværelset. Du stod som befalet lydigt bukket over sengen medens din ene hånd stadig gnubbede på den røde og ømme røv. Jeg gik hen bag ved dig fjernede hånden og lod dig mærke mit lem mellem benene. Jeg kærtegnede din røde ende og så førte jeg den ene hånd frem foran for at finde din revne medens jeg med den anden greb om pikken og ledte den til revnen. Jeg holdt hovedet op mod revnen og lod det så lige glide indenfor. Virkningen udeblev ikke du stønnede kraftigt og pressede rumpen tilbage for ligesom at få den højere op, men jeg trak mig tilbage og hovedet blev lige indenfor. Åh gud hvor jeg nød min magt over dig, men snart kunne jeg ikke klare den mere, men måtte gribe dig fast om hofterne for at støde til så den kunne ryge helt i bund. Mine kugler klaskede mod dig da den røg helt ind.

De næste stød var så voldsomme at du faldt forover, men jeg holdt fast i dig og blev inden i dig så vi begge faldt ned på sengen. Resten af samlejet foregik med dig liggende på maven med rumpen i vejret og det varede ikke længe før jeg sprøjtede og du gispede i din orgasme. Mærkeligt nok fik du kun en, men efterfølgende lå vi helt stille med mig inden i dig og følte hvordan alle drifter svandt og blev afløst af en vidunderlig slaphedsfølelse. Jeg forskrækkede dig da jeg højlydt udbrød ”Å gud lad mig dø nu”, men det jeg mente var blot at jeg var så lykkelig at jeg ikke orkede igen at vågne op til daglige trivialiteter.

Vi faldt i søvn og næste dag skrev du et sødt brev til min mor medens numsen stadig var godt rød dog havde varmen fortaget sig. Du truede med at fortælle hende at du havde fået smæk for din opførsel og at hendes søn var et uhyre, men efter bekendtskabet med klædebørsten havde du ikke mod til igen at være provokerende så hurtig efter den omgang.


Bryllup


Så kom den store dag hvor du var dronningen. For første gang græd jeg offentligt da du kom op af gulvet i din hvide kjole. Du var aldeles bedårende og dine øjne funklede blå som aldrig før. Vi svarede begge ja og gik sammen ud af kirken. Det var så rørende og højtideligt at jeg følte en direkte forbindelse til himlen. Efter festen kastede de ris efter os og vi kørte hjem til vort fælles hjem. Vi havde aftalt at du ikke brugte nogen prævention efter vi var blevet gift fordi vi gerne ville have børn medens vi stadig begærede hinanden. Da jeg klædte dig af derhjemme havde du det yndigste lyserøde undertøj på med strømpeholder, blondetrusser og blonde BH. Jeg der før ægteskabet havde været seksuelt krævende kunne slet ikke finde mit begær denne aften. Vi kyssede og krammede hinanden medens jeg langsomt pillede dit undertøj af.

Til sidst forenede vi os stille og roligt og faldt i søvn.

Da jeg vågnede skinnede solen ind i værelset. Du lå på maven og sov. Forsigtig løftede jeg dynen og så beundrede på din dejlige hals og velformede ryg der gik over i din dejlige pariser bagdel og velformede ben. Jeg kyssede dig blidt i nakken og du vågnede og drejede dig rundt og kyssede mig. Jeg så ind i dine blå øjne der funklede som diamanter og fik igen den fornemmelse at jeg var så lykkelig så nu ville jeg gerne dø. Men jeg fortalte dig det ikke for jeg ville ikke gøre dig urolig.

I stedet stod jeg op og lavede kaffe og serverede den på sengen for dig.

Jeg havde en morgengave til dig. Et sølvsmykke til armen formet som to stykker tovværk der var bundet sammen i et råbåndsknob. Du havde også noget til mig to manchet knapper i sølv formet som to sjækler. Vi kyssede hinanden og jeg kærtegnede din krop. Så stod du op og gik ud på toilettet. Da du kom ud overraskede du mig igen. Du havde den kjole på som du havde da vi traf hinanden. Du havde solgt den i en second hand butik, men nu havde du igen været nede og finde den. Du viste at jeg elskede den kjole og det gjorde mig så rørt at du havde gjort dig sådan en umage for igen at finde den kjole som jeg elskede. Jeg havde tårer i øjnene da jeg kyssede dig. Vi skulle til frokost hos min mor og jeg mindede dig om at opføre dig ordentlig. Du lo kyssede mig og forsikrede mig om at du nok skulle passe på. Jeg vil da ikke risikere at få smæk på min bryllupsdag føjede du leende til.

Du opførte dig eksemplarisk og vi havde en dejlig dag sammen med min mor, der da hun kyssede mig farvel hviskede i mit øre, at hun nok havde haft godt af at blive gift, for nu vidste hun hvor hendes plads var og det havde gjort hende meget mere venlig og sød.

Næste dag skulle vi på bryllupsrejse til din mor men undervejs skulle vi overnatte på en kro du havde læst om i et dameblad. Da vi skulle i seng sørgede du for at klæde dig af så jeg kunne nyde dig og se det yndige undertøj du havde på inden under kjolen. Rosa hofteholder og små rosa

G-strengs trusser der rigtigt fremhævede din skønne bagdel. Jeg nød det virkelig men følte mig alt for lykkelig til at blive ophidset. Du kyssede mig og lagde dig ind til mig medens du spurgte om ægteskabet havde taget vildskaben af mig. Jeg svarede at jeg følte stor ømhed for dig og denne ømhed havde ligesom afløst den begærlige sextrang, men da du snoede dig ind under mig fik jeg alligevel rejsning og stille og roligt gled jeg op i dig. Vi lå forenet og faldt i søvn sammen.

Næste morgen gjorde vi klar til afgang. Det var dejligt vejr og du havde en kort ruskinds nederdel på. Du så pragtfuld ud. Du elskede tøj og havde en fantastisk god smag. Jeg var stolt af at jeg var din mand. Vi kørte tværs over Sjælland og på færgen stod vi ved rælingen og kiggede ud over vandet. Jeg stod bag ved dig og holdt om dig medens jeg pressede min krop op imod dig så jeg rigtig kunne mærke dine former og især den frække struttende pariserbagdel. Du nød det men kunne ikke lide da jeg lod hænderne glide ind under din korte nederdel. Du var bange for at nogen skulle se det. Da vi var kørt fra færgen fandt jeg en parkeringsplads hvor jeg holdt ind og her fik jeg lov til at gramse på dig inden under nederdelen. Åh hvor var det dejlig. Du lynede også mine bukser ned og fik min stådreng listet ud af bukserne og så bøjede du dig ned og suttede på ham.

Jeg kunne slet ikke holde mig i ro og pludselig sprøjtede jeg sæd ind i munden på dig. Jeg var frygtelig flov, men du slugte sæden og så smilende op på mig medens du spurgte om det havde hjulpet lidt på trykket. Jeg fik også travlt med at tørre op på bukserne af det der var røget udenfor.

Så fortsatte vi køreturen. Da vi nåede ned til stedet opdagede jeg at det ikke var en helt almindelig kro du havde udset dig. Det var et gourmet sted og vores værelse eller rettere suite var i spansk stil i to etager med pejs og badeværelse i stuen og soveværelse med kæmpe dobbeltseng på første sal.

Da vi havde stillet vores kuffert skyndte jeg mig nervøst at undersøge døren for at finde prisen på denne luksus. Da jeg så den kunne jeg ikke lade være med at smile. Du havde sans for det bedste og heldigvis havde jeg taget mit kreditkort med for så mange kontanter gik jeg ikke rundt med.

Vi spadserede en lille tur inden aftensmaden og så på omgivelserne der var utrolig flotte. Neden for vor suite gik vandet ind til kroen og her stod også en lille ovn hvor de røg fisk.

Efter spadsereturen tog vi bad og klædte om til middagen. Vi nåede også at hvile os en times tid.

Middagen var superb. Du sad der overfor mig i din yndige bluse og korte ruskindsnederdel. Ringen glimtede på din finger i stearin lysets skær og jeg følte rigtig hvor stort et smykke du var. Jeg havde i min bryllupstale kaldt dig et smykke og nu følte jeg rigtig hvor sandt det var. Da middagen var forbi fik vi kaffe i en af de tilstødende saloner. Du kyssede mig på halsen og fortalte mig at jeg var den dejligste mand på jorden. Du havde kendt flere før mig og glad spurgte jeg dig hvorfor er jeg den bedste. Svaret faldt prompte. ”Fordi du ikke finder dig i hvad som helst. De andre jeg har kendt kunne slet ikke klare når jeg blev hysterisk. De flygtede og der stod jeg alene med al min uforløste vrede. Det er bedre at få smæk selv om det gør ondt for det gør endnu mere ondt når de flygter og jeg står ensom tilbage”. Pludselig forstod jeg til fulde kvindens trang til tryghed. Det gjorde ikke noget at man skændtes, det gjorde ikke noget hun fik smæk bare hun viste og følte at man ikke flygtede eller svigtede hende. Jeg havde jo selv i begyndelse haft svært ved at forstå hendes svingninger og haft lyst til at flygte indtil hun faldt til ro. Nu indså jeg hvor forkert det var og hvor sikker en mand måtte være på sig selv for at beholde sin kvindes beundring.

Forsigtig spurgte jeg hende om hvorfor jeg skulle gribe til klædebørsten for at få hende til at undskylde overfor min mor. Fordi jeg er stædig svarede hun og ikke ønsker en mand skal bestemme over mig. Men ubevidst ønsker jeg at blive overvundet og da du slog med børsten blev smerten så intens at jeg måtte opgive min stædighed.

Hun kyssede mig igen på halsen og vi rejste os op og gik udenfor for at se på månen der var aftagende og spejlede sig i vandet. Du vi kom ind i stuen stod der en flaske champagne og to glas.

Jeg trak champagnen op og hældte op i glassene. Vi drak ud medens vi så hinanden i øjnene.

Pludselig fik jeg en stor længsel efter hende. Jeg tog hendes glas og stillede det på bordet. Så drejede jeg hende rundt og pressede hende nedover sofa ryggen og krængede hendes nederdel op og tog fat i trusserne. Hov stop lige og lad mig tage nederdelen af for den har skam været dyr sagde hun og rejste sig op. Hun tog nederdelen af og lagde den pænt over en stol. Jeg tror hun var meget øm over den nederdel. Så gik hun hen til sofaen, bøjede sig igen ned over ryggen og mumlede skælmsk ”så må du godt”. Den lille udsættelse havde taget den første vildskab af mig og nu nød jeg rigtig den pragtfulde numse der strittede lige op til mig. Forsigtig tog jeg igen fat i hendes trusser og trak dem meget meget langsomt ned. Jeg trak dem helt ned til gulvet og hun trådte ud af dem og spredte benene lidt så jeg kunne se mit mål. Langsomt for rigtig at nyde det lod jeg mine egne bukser falde og trådte også ud af dem så jeg var helt fri for deres snerren omkring benene. Så gik jeg med oprejst lanse hen mod hendes bagdel greb om hofterne og håbede den selv ville finde vej. Efter et par forsøg måtte jeg hjælpe den på plads så hovedet kunne komme indenfor.

Jeg stod lidt og kørte frem og tilbage og nød at se virkningen på hende. Jeg trak den helt ud og ind af åbningen nogle gange og det udløste heftig stønnen samtidig med at hun pressede bagdelen tilbage for ligesom ikke at miste mig. Så måtte jeg ind og drev den i bund. Helt oppe gav jeg yderligere nogle kraftige stød inden jeg kørte den helt ud igen. Virkningen udeblev ikke. Hun borede sine hænder ned i sofa sædet medens hun udstødte små skrig. Jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde at det ophidsede mig kraftigt og gav anledning til flere vilde bundstød. Hun fik sin første orgasme og jeg kunne nu koncentrerer mig om min egen. Jeg blev vildere og vildere og hun skreg åh nej ikke mere jeg kan ikke mere, men kort efter kom hun igen og umiddelbart efter gik sprøjten på mig. Da hun mærkede sprøjten fik hun igen. Jeg rystede over hele kroppen og på mit slatne lem var hovedet blevet så følsomt at jeg meget forsigtig måtte trække det ud af hende.

Jeg tørrede saften fra revnen og lårene af med mine underbukser og hun rejste sig langsomt og faldt ned på en stol. Jeg hentede et håndklæde på badeværelset og vi satte os sammen i sofaen kyssede og drak resten af champagnen. Så gik vi op i den store spanske dobbeltseng og sov sødeligt.

Næste morgen vågnede jeg ved at hun kyssede mig på halsen og krøb ind til mig. Hun fortalte at hun om natten havde drømt at min sæd var blevet oppe i hende og at hun nu var gravid.

Jeg ved ikke om jeg troede på det men tænkte at så ville jeg når barnet kom altid tænke på at hun bad om lov til at lægge sin nederdel pænt på en stol før hun gik i position til barnet.

Næste dag kørte vi ned til hendes mor der boede sydpå. Undervejs stoppede vi op ved en mark fyldt med tulipaner. Hun plukkede en masse på en fremmed mands mark og tog sig ikke at mine protester om at det nok ikke var lovligt. Hun fyldte bilen og jeg var glad for at ingen opdagede hendes hærgen. Hun havde sin elskede ruskinds nederdel på og den klædte hende godt. Da hun bukkede sig og plukkede tulipanerne var det svært at holde fingrene væk fra hendes parisernumse der blev fuld synlig under den korte nederdel.

Hun gav sin mor tulipanerne og de fik begge travlt med at sætte dem i vaser. Så gik vi tur i skoven og da vi kom tilbage havde hendes mor lavet dejlig mad. Vi fik lov til at sove på samme værelse nu da vi var blevet gift og jeg tænkte på dengang vi sov i hvert sit og hun så kom listende ind til mig når hun troede hendes mor sov. Vi faldt i søvn med armene omkring hinanden og sov sødeligt.

Næste morgen blev hun sendt til bageren for at hente morgenbrød og hendes mor underholdt mig imens og fortalte at jeg skulle huske at være lidt bestemt over for hendes datter for det havde hun godt af. Jeg lovede at gøre mit bedste. Vi var der også hele næste dag og tog på udflugter i den skønne omegn.

Så gik det atter hjemad til dagligdagen som mand og kone.

NyareÄldre