Gran Canaria

Ett par dagar efter att vi anlänt till Kanarieöarna fick Magnus nog. Jag hade inte gjort annat än att sura sedan vi kom dit. Jag tyckte inte om stället, tyckte inte om lägenheten på hotellet, sängen var hård och det var kallt på nätterna. Det var inte mycket jag fann positivt trots att solen strålade utanför, och stranden låg inbjudande ett par hundra meter därifrån.

Nu satt vi på vår inglasade balkong och såg ut över hotellområdet, över baren, och de solbadande turisterna vid polen.

- Ska vi gå ner dit och sola lite? frågade Magnus.

Jag muttrade och surade till svar något om att jag inte ville ligga där bland alla dumma turister.

Plötsligt träffade en örfil över mitt ännu vinterbleka ansikte. Jag förstod att jag gått för långt och bad genast om ursäkt, men det var försent.

- Nu har du tjurat sen vi kom hit! sa Magnus med djup och bestämd röst. Här tar jag med dig på semester utan att det kostar dig ett öre, så har du mage att sitta och sura. Din otacksamma lilla…

Därefter reste han sig och gick in i lägenheten. Jag fruktade genast att han skulle hämta sitt nya fynd. Första dagen hade han nämligen hittat en liten skärbräda med handtag i kökslådan - skrämmande lik en klassisk smiskpaddel. Och mycket riktig kom han nu ut med träredskapet i handen och beordrade mig att böja mig över det vita balkongbordet.

Magnus drog upp min klänning, trosorna fick jag ta av mig.

- Puta ordentligt nu. sa han. Du ska få femtio slag med brädan, så kanske du lär dig att vara lite tacksam. Be om att få ditt smisk nu!
Snälla Magnus, kan jag få mitt smisk nu? bad jag och hoppades innerligt att ingen runt omkring skulle höra. Jag trodde inte att någon kunde se in på balkongen, men det var inte uteslutet.
- Du förstår väl att det är för din egen skull jag måste bestraffa dig nu. Du måste lära dig att vara ödmjuk och uppföra dig. Det passar sig inte att kvinnor surar och gnäller.

- Ja, Magnus…Aaauu! Det första slaget sved överraskande mycket. Jag förstod att smisket skulle bli mycket svårt att ta utan att skrika. Och jag som var livrädd att alla turisterna därnere skulle höra!
Efter ett tjugotal rapp kunde jag dock inte hålla mig längre. Mina "aj" blev till skrik och snyftningar. Jag undrar vad alla tyskar, danskar m.fl. trodde pågick där uppe på vår balkong. Kanske förstod de…

Efter fyrtio slag grät jag och bad om ursäkt. Min rumpa var minst lika röd som skammen på mina kinder. Jag skämdes och det sved och värkte rejält.

- Magnus, snälla Magnus sluta, snyft…jag ska vara snäll och ödmjuk i fortsättningen…
- Nu är det bara tio rapp kvar! sa Magnus och tvingade ner mig över bordet igen.

Klatsch - Klatsch - Klatsch - tio gånger till träffade brädan min nakna och ömmande stjärt. När det var över grät jag och masserade de heta skinkorna.

Magnus tog över och strök med fingrarna bakifrån över min mus. Jag märkte hur våt jag var.

- Är du tacksam och ödmjuk nu då? undrade Magnus. Kom då och sätt dig på min kuk.

Magnus satt i ena stolen och klappade inbjudande på sitt knä. Mig behövde han inte bjuda in, jag kunde knappt vänta på att få känna honom i mig. Jag satte mig på hans kuk med ryggen mot hans bröst. Då kom han åt att smeka min mus och mina bröst samtidigt som han knullade mig.

Plötsligt avbröt Magnus och bad mig att blunda. Jag vågade inte göra något annat än att sluta mina ögon och vänta. Sittandes där på hans kuk, kände jag en stickande hård smärta i mina bröstvårtor. Jag öppnade ögonen och såg att han använt tvättklämmorna som vi hade till våra badkläder. Pinan var nästan outhärdlig i mina känsliga bröstvårtor. Jag bönade och bad att han skulle ta bort dem igen.

Med ett ryck slet han bort klämmorna från mina bröst! Mina tårar sprutade rakt ut och jag for upp, in i badrummet. Av smärtan att döma trodde jag minst att bröstvårtorna hade lossnat. De såg emellertid ut som vanligt förutom ett par små röda strimmor på varje vårta. Magnus kommer efter mig för att trösta och krama. Jag borrade in mitt ansikte mot hans bröst, blötte ner honom med mina tårar. Han strök mig ömt över mina kinder mig och ledde mig till sängen.

Istället för att lägga sig där med mig tog han fram sin livrem. Det kunde bara betyda ännu mer smisk. Jag fick lägga mig på magen över ett par kuddar. På så vis kom min stjärt upp mycket högt och min mus blottades helt.

- Nu kommer du att få femton rapp med remmen eftersom du sprang iväg när jag satte på dig, sa Magnus i samma ögonblick som remmen ven över min stjärt. Rappen på låren och stjärten träffade mycket hårt och lämnade kvar breda röda ränder. Rappen över min mus var mer försiktiga. Magnus ville inte skada mig och även ett löst slag med remmen är tillräckligt för att de känsliga blygdläpparna ska svullna och ömma.
Vid det här laget var jag så upphetsad att jag inte gjorde särskilt mycket motstånd. Jag gnällde och stönade men försökte att vara duktig, puta och ligga still.

Magnus tyckte också att jag varit duktig, han smekte mig och tröstade mig där jag låg helt utlämnad. Han smekte mig över musen, låren, hela stjärten och stjärthålet.

- Får vi se om du kan vara en lika duktig flicka när jag tar dig stjärten. Först blev jag rädd, men slappnade av lite när han började att smörja in mitt stjärthål med massageoljan som stod på sängbordet. Jag njöt när hans fingrar gled in, ut och gjorde plats för kuken. När hans kuk sedan bytte plats med fingrarna var min stjärt uppvärmd och mottaglig. Trots det var det inte utan smärta han trängde in en bit inuti mig. Det stramade och hettade lite i analöppningen och när han började stöta gjorde det ganska ont.


Efter en kort stund hade stjärten vant sig vid den stora lemmen och det började bli ordentligt skönt. Jag stönade dovt, vred mig av upphetsning. Snart måste jag be Magnus om att få smeka min mus. Men där nere var det så vått att fingrarna bara gled undan när jag försökte att gnida klitoris. Det gjorde mig frustrerad och jag började smeka och gnida klittan frenetiskt. Efter inte så lång stund gick det i alla fall, då skrek jag rakt ut utan att bry mig om om så varenda tysk, dansk och irländare i världen kunde höra mig. Jag kände hur stjärtmusklerna drog sig samman runt Magnus kuk som fortsatte att stöta ut och in lite snabbare nu, och ganska snart kom han också.

- Nu hoppas jag att du är glad och lydig resten av semestern, Caroline. Annars blir jag tvungen att straffa dig igen. varnade Magnus mig.

De följande två veckorna lyckades jag ändå inte hålla brädan och livremmen borta helt, men surade det gjorde jag i alla fall inte mer den gången. Att sura är något Magnus jobbat hårt på att ta ur mig och faktiskt lyckats nästan helt med.

Det har fordrats många bestraffningar och agor för att lära mig det, men idag kan jag konstatera att det gett gott resultat och gjort mig till en ödmjuk och hövlig ung kvinna.

NyareÄldre