JAG GAV MIN FLICKVÄN SMISK!

Jag är en 34 årig man som vill berätta en alldeles sann händelse och om vad smisk kom att betyda för ett förhållande jag hade.

Det här hände för fyra år sedan. Jag har varit lite av en Don Juan och många kvinnor/tjejer har kommit och gått och antagligen har jag något som attraherar tjejer för många gånger har jag gått hem med den vackraste prinsessan.

Nu hade jag träffat en riktig tiopoängare. Hon hette Lena och var en väldigt söt blondin (väldigt svenskt utseende) Ljust gult hår som hon ofta hade i två mycket flickaktiga flätor. Tjocka mycket sexiga och pussvänliga läppar och runda perfekta former om en fyllig sexig stjärt och små fasta runda bröst. I övrigt var hon ganska smal. Hon var instruktör för spinning och var dessutom väldigt vältränad trots sitt lilla prinsessutseende som smälte alla män omkring henne. Hon var väldigt charmig.

Vi hade hamnat i min säng redan första kvällen efter en fest med gemensamma vänner på långt håll. På något sätt var det en drömkvinna att ligga med. Just därför hände mig något som drabbar dom flesta män åtminstone en gång i livet. Jag fick inte upp den! Jag var så tänd på henne att det låste sig och jag hade återkommande perioder av impotens den första tiden med Lena. Det hade aldrig hänt mig för och jag kände mig ganska värdelös minst sagt.

I början var hon förstående även om hon var minst lika hungrig som jag. Men efter ett tag kunde hon fälla kommentarer om problemet som var ganska elaka. Det värsta var att jag tog åt mig så problemet ökade snarare med ännu mer prestation. Många gånger bad hon om ursäkt efteråt mycket skuldmedvetet.

Hur som helst drog vi iväg på semester på sommaren till södra Sverige och hyrde ett litet hus. Men vi försökte snare låtsas om som om problemet inte fanns och det gick inte. Det värsta var att Lena innan resan hade sagt något nedlåtande igen och det låg som en tagg hos mig och som väldigt mycket skuld hos henne.

En eftermiddag när vi var ute och gick på stranden brast det och Lena började gråta.
- Vad gör vi här egentligen det känns som om jag ändå har förstört allting med mina dumma kommentarer! brast hon ut genom tårar.

Jag försökte trösta henne men det gjorde allt bara ännu svårare.

-Det vore bättre om du inte var så himla snäll. Om du blev riktigt arg på mig istället och gav mig smisk eller en örfil! fortsatte hon nästan snyftande.

Jag svarade inte men orden ringde i mina öron. Ge henne smisk? Jag visste inte varför denna tanke eller detta tankefrö inte ville släppa taget om mig och jag började genast bli upphetsad av tanken. Hon gick mycket ledsen före mig på stranden på väg hem och jag kunde inte ta ögonen ifrån hennes runda stjärt iklädda ett par vita tighta shorts under den nakna solbrända magen. Menade hon allvar med sitt förslag att ge henne smisk på stjärten? Det började röra sig i byxorna på mig och jag kände ett efterlängtat växande vid min gylf och ju mer jag tänkte på det där vi gick i molande tystnad växte min kuk och jag hade ett ordentligt stånd som jag mer än gärna skulle vilja köra upp bakifrån på den söta blondinen framför mig och jag visste ju hur hon längtade efter det!

När vi kom in i huset hade jag bestämt mig, även om det skulle innebära att hon skulle rusa därifrån efteråt och avsky mig som pesten för all framtid. Jag satte mig på sängen och bad den ledsna flickan komma fram till mig. Hon lydde och väntade sig väl att jag skulle börja smeka henne.
Så började jag knäppa upp hennes vita shorts och hon hjälpte lydigt till föga anande vad jag tänkte göra.Jag drog ner dom helt utefter dom solbrända sexiga benen och hon lyfte på fötterna en efter en tills hon var ur dom. Så stog hon där i bara trosor överdel över brösten och så tog jag ett mycket manligt initiativ som jag borde gjort för länge sen med denna unga flicka. Jag tog tag i hennes arm hårt och drog ner henne med min överlägsna styrka lätt som en fjäder över mitt knä. Jag sade fortfarande inte ett ord och det konstiga var att hon inte ens protesterade. Inte ens när jag började dra ner hennes vita bomullstrosor ner till knävecken och det var alldeles uppenbart vad jag ämnade göra.

Hon satte fingertopparna i golvet och lät flätorna hänga ner och så låg hon lydigt stilla och väntade som om denna bestraffning jag var i färd med att ge henne var en alldeles naturlig och nödvändig sak hon måste stå ut med.

Så började jag smiska hennes vita runda fylliga stjärt först långsamt som om jag nogrrant valde vilken skinka min handflata skulle landa på.

Klatsch klatsch klatsch.

Lena snyftade till vid varje dask och andades ryckvis som en snyftning för varje klatsch som föll.

Klatsch klatsch

Jag började öka både takten och kraften för jag hade bestämt mig för att detta skulle vara en riktig bestraffning utan pardon även om hon skulle packa och dra efteråt.. Jag hade ett jättestånd som gnagde mot kalsonger och jeans men fortsatte smiska henne som i trans nästan och hennes vita skinkor var inte längre vita utan började få kraftiga röda rodnader. Jag var noga med att hela Lenas stjärt skulle bli ordentligt röd. Jag var 100% man igen och hon 100% undergiven kvinna. Det kändes så naturligt att jag gav henne smäll.

Lenas snyftande hade övergått till jämmer och gråt och hon fick ur sig:
snälla snälla jag ska vara snäll jag lovar snälla inte mera smisk snälla!
Jag tror att jag höll på i tio minuter. Sen lät jag henne resa på sig på skakiga ben och hon stod mycket generad och skamsen framför mig och med båda händerna gned hon sig om sina nakna tomatröda skinkor.
- Vad mycket smisk du gav mig snyftade hon.
-Tycker du inte att du har förtjänat det? frågade jag.
- Jo jag har väl det snyftade hon lika generad och fortfarande med båda händerna om rumpan.
Sen satte hon sig på knäna och sökte sig till min gylf. Jag var jättekåt och lättad att hon inte bara drog och kallade mig för en pervers sadist. Istället fick hon fram min jättestake och nu var det hon som hjälpte mig få av mig mina byxor. Sen omslöt hennes fylliga läppar om min kuk och hon sög girigt. Hon hade fortfarande inte sett mig i ansiktet efter agan och jag antog att hon skämdes. Hon sög och tog med båda händerna om min kuk för att ibland låta den ena fortsätta gnida sig om rumpan som måste ha svidigt ganska rejält.

Jag ville inte komma i hennes mun även om jag hade njutit av att se henne svälja min efterlängtade sats. Med ett lätt grepp lyfte jag upp henne på mina muskulösa byggararmar och satte henne gränsle över mig.

Jag trängde in i henne nästan omedelbart och hon stönade vällustigt av denna " påsättning". Så började vi knulla försiktigt medan vi kysstes och vara läppar var omslutna av varandra. Jag kände över hennes mycket glödheta skinkor som fått så mycket stryk och till slut kom vi i varandra i en härlig orgasm.
Efteråt låg hon som en liten flicka på min överarm och lekte lite med min kuk som äntligen gett henne det hon längtat efter.
Så började jag fråga henne lite om smisk.

- Har du fått smisk förut? frågade jag
- Inte av en man, bara av mamma sa hon generad över frågan.
Jag frågade vidare om detta och hon berättade:
- Mamma var ganska sträng, eller hon var väl tvungen. Hon tyckte att smisk på stjärten var det enda som hjälpte på mig.
- På sätt och vis kunde jag vara för djävlig när jag bodde hemma. När jag var tretton och mina föräldrar skildes blev mamma mycket strängare. Förut kunde jag väl få lite dask i baken ibland men då började mamma ge mig ordentligt med smisk på bara stjärten, precis som du gjorde. Över knät och så.
- Hur kändes det? frågade jag.
- det gjorde jätteont förstås det gör jätteont att få smisk, men värst är förnedringen speciellt när jag blev äldre. Jag hatade smisk. Fast samtidigt visste jag att jag förtjänat det. Mamma var inte orättvis även om hon var hård med när jag skulle vara hemma på kvällar och när det gäller killar och så.
- Fick du det ofta?
-Det hände då och då ibland oftare ibland med långt emellan.
- Hur gammal var du sista gången?
- Jag skulle fylla 20 när jag fick smisk för sista gången för att jag ljugit om en resa. Det var jättepinsamt! Men jag visste att det var smisk på stjärten som gällde så länge jag bodde hemma. Jag var tvungen att lyda mammas regler.

Medan hon berättade växte min kuk på nytt. Hon märkte det och frågade:
- Blir du upphetsad av att höra min mamma brukade ge mig smisk när jag gjort dumheter?

Jag svarade inte utan la mig över henne och trängde in i hennes våta sköte med ny brutal kraft.

Att jag började aga Lena gav oss relationen åter. Hon sa själv att hon kände att hon behövde smisk ibland nu när hon inte bor hos mamma längre.

Ett gott tips!
Ge tjejerna lite smisk killar!

NyareÄldre