JULAFTON

Det var julaftons morgon. Hon väckte honom genom att försiktigt knacka på sovrumsdörren, när hon fick ett barskt "kom in" till svar öppnade hon först dörren och tog upp frukostbrickan från stolen intill dörren innan hon steg in. Väl inne i rummet såg hon sin härskare i ögonen och neg djupt, hon var som vanligt klädd likt en Brittisk maid. Hon serverade honom brickan som med tanke på dagens datum inte innehöll morgontidningen.

Medan han åt sin frukost stod hon väntandes bredvid sängen, redo att lyda minsta blinkning. Han åt under tystnad och när han avslutat frukosten nickade han åt henne att plocka undan. När hon var på väg ut ur rummet hejdade han henne genom att börja tala, hon frös fast i dörröppningen när hon hörde hans ord.
-Som du vet så var julafton förr i tiden den dagen då husets härskare belönade den delen av tjänstefolket som tjänat gott under året och bestraffade de som misskött sig.
-Jag ägnade kvällen igår åt att titta igenom din bestraffningsbok och den läsningen gjorde klart att du misskött dig ett stort antal gånger hittills i år, visste du tillexempel att du mottagit inte mindre än femhundra rapp med rottingen och att du ett hundratal gånger befunnit dig över mitt knä medan jag läxat upp dig med handen?
-Nnej.. härskare.. Hon insåg snabbt att det inte vankades några mjuka paket den här julen.
-Här är får du den julklapp du förtjänar sade han och placerade ett kuvert på frukostbrickan innan han klev in i badrummet.

På skakiga ben tog hon sig ned för trappan till undervåningen, hon gissade att hon hade ungefär femton minuter på sig att göra i ordning i köket och ta del av innehållet i kuvertet. Vad hade han nu hittat på, tankarna snurrade i huvudet på henne medan hon snabbt klarade av köksbestyren. När hon var klar satte hon sig vid bordet och öppnade med darriga fingrar kuvertet. När hon läst brevet blev hon alldeles kall av förskräckelse samtidigt som en blandad känsla av sexuell upphetsning och skam spred sig inom henne. Inledningsvis hade han skrivit några rader om hur ledsen han var att behöva beröva henne julglädjen på detta sätt men konstaterade också att hon bara hade sig själv att skylla. Efter detta kom själva "julklappen" :

Bestraffnings schema

09.00-09.45 skamvrån
09.45-10.00 smisk med handen (över knät)
10.00-10.45 skamvrån
10.45-11.00 smisk med egenplockat björkris(över knät)
11.00-11.55 skamvrån
11.55-12.00 sex rapp med rottingen utanpå ett par tillfälliga trosor(böjd över stolsrygg)
12.00-12.45 skamvrån
12.45-13.00 smisk med handen(över knät)
13.00-13.45 tillverkning av nytt björkris
13.45-14.00 smisk med björkriset(över knät)
14.00-14.45 skamvrån
14.45-15.00 tolv rapp med rottingen (böjd över stolsrygg)
15.00-16.00 skamvrån
16.00-17.00 rast
17.00 Gemensam middag förutsatt att all bestraffning tagits oklanderligt

Vid all tid i skamvrån liksom vid samtliga bestraffningar skall du vara fullständigt naken om ej annat särskilt angivits.

När hon läst brevet och kommit över den värsta chocken var klockan 08.12 och hon konstaterade att hon hade fyrtioåtta minuter på sig att plocka och binda sitt första ris. Hon drog snabbt på sig en kappa och ett par skor och klev ut i vinterkylan. På somrarna brukade hon få gå ut naken när hon plockade sitt ris, och hon visste att han njöt särskilt de gånger då han använt handen för att ge hennes stjärt en rödaktig lysande kulört innan hon skickades ut. Tomten var stor och hon visste tack vare all "träning" mycket väl var det fanns björkar med lämpligt ris. Det tog henne inte många minuter att kapa till tillräckligt många kvistar för att det skulle räcka till ett rejält bestraffningsredskap.

Väl inne igen tog hon en stol med högt rakt ryggstöd utan armstöd och placerade den mitt på golvet i det rum där sessionen skulle äga rum, sedan placerade hon riset och rottingen som hon hämtat ur skåpet där alla disciplinhjälpmedel normalt förvarades på skrivbordet. Hon både fruktade och älskade rottingen, det fanns inget hon kände till som kunde orsaka en sådan otrolig smärta men samtidigt inte heller något som kunde få henne att känna sig så underlägsen och sexuellt upphetsad som denna nästan meterlånga och ganska grova rottingkäpp i klassiskt Brittisk stil. Det sista hon hämtade var ett par vita bomullstrosor som skulle användas vid första smakprovet av rottingen.

När allt var i ordning klädde hon av sig och hängde in sin mundering i garderoben. Fem minuter i nio hade hon tagit plats i skamvrån, fötterna var väl särade och händerna vilade på huvudet. Det var den vanliga rutinen, hon visste mycket väl att hon absolut inte fick röra stjärten under en bestraffning, om någon av hennes händer försökte massera eller på annat sätt lindra smärtan så skulle allting bara bli värre.

Punktligt klev han in i rummet och satte sig på stolen. Stämningen var laddad och de hörde båda varandras intensiva andetag när han beordrade henne att ta plats över knät. Nuförtiden visste hon precis hur hon skulle lägga sig för att han skulle vara nöjd, i början av deras förhållande hade hon försökt lägga sig lite "smart" för att han inte skulle få så fria rörelser när han smiskade henne. Dessa försök hade dock varit meningslösa eftersom han aldrig gav sig innan hon låg med en maximalt putande och lättillgänglig bakdel. Hon var så van vid bestraffning att hon räknade med att ganska problemfritt klara av denna första punkt på schemat. Det var först efter någon minut som hon överhuvudtaget upplevde daskarna som smärtsamma. Han slog sakta, kanske ett slag var tredje sekund, men varje gång handen träffade gjorde den det med en tydlig bestämdhet. Det fanns en klocka i rummet som hon kunde få en skymt av om hon vred huvudet kraftigt åt höger och när hon faktiskt tyckte att värmen i hennes rumpa talade för att det borde ha gått en kvart tittade hon på klockan:09.11. Det var alltså fyra minuter kvar vilket innebar att hon fick anstränga sig kraftigt för att inte tappa behärskningen och börja gråta, ett sammanbrott så här tidigt skulle han inte gilla. När de femton minuterna gått och hon åter befann sig i skamvrån brände det rejält i stjärten och hon förstod att han njöt av att se hennes mörkröda stjärt.

Hon var vältränad och det innebar ännu så länge inte något problem att stå still i väntan på nästa omgång. Nu började en oroande känsla komma, skulle hon klara av hela schemat, hon ville ju så gärna att han skulle bli stolt över henne och hon misstänkte att hon nog ändå skulle få någon "julklapp" om hon skötte sig. Riset var betydligt tuffare än handen och när femton minuters scwischande var till ända rann tårarna i strida strömmar nerför hennes rosiga kinder. Innan hon åter fick ta plats i skamvrån beordrade han henne att ta hand om riset och de kvistar som lossnat eller brutits av och låg spridda på golvet. Nu börjar allvaret tänkte hon när hon inväntade dagens första omgång med rottingen, hela det här passet i skamvrån blev en plåga, stjärten värkte och brände och det som skulle komma skulle verkligen inte bli lindrigare.

När det var dags kom han fram till henne och hjälpte henne att kliva i trosorna. Dessa bomullstrosor täckte visserligen hela stjärten men tjockleken brukade bara innebära att de lindrade smärtan minimalt. När hon väl tagit plats bakom stolen, böjt sig framåt och placerat händerna på sitsen förväntade hon sig att han skulle ta rottingen och sikta in sig på hennes skinkor, men istället försvann han ut ur rummet. När hon efter någon minut hörde honom komma tillbaka var hon mycket intresserad av vad som skulle hända, och hon blev mycket förvånad när hon hörde ljudet av en blomspruta och kände hur hennes trosbeklädda och heta bakdel svalkades av tunna vattenstrålar. Plötsligt förstod hon, han hade någon gång berättat om hur man förr i tiden bestraffat kvinnor i Kina. Anledningen till vattnet var inte att minska smärtan utan precis tvärt om, smärtan ökade om skinnet var blött och bästa sättet att blöta en rumpa är naturligtvis genom ett par blöta underbyxor. Förutom denna effekt så såg dessutom detta extra skinn till att minska märkena efter käppen.

När hon var genomblöt bytte han sprutan mot rottingen och hon kände den välbekanta känslan när han nuddade hennes stjärt med rottingen för att på så sätt försäkra sig om en perfekt träff. SSCWASCH!!! med en enorm viljeansträngning lyckades hon behålla sin position trots att smärtan var enorm. Skillnaden med dessa blöta trosor var markant.
SSCWOOSCH!!! den här gången skrek hon rakt ut och var tvungen att stampa med ena foten i golvet för att över huvudtaget lyckas stå kvar. Han gjorde sig ingen brådska mellan rappen utan lät henne stå där med sin värkande ända i vädret och jämra sig. Hon förstod inte hur hon klarat det men till sist var de sex rappen över och hon hade lyckats stanna i sin position under hela bestraffningen. Hennes händer höll på att åka ner till skinkorna men han tog tag i hennes handleder och förde dem till hennes huvud innan han hjälpte henne av med trosorna som plötsligt börjat svalka skönt. Hennes tårar rann nu långt ner längs hennes båda bröst och hon hulkade de första tio minuterna i skamvrån.

Som vanligt hade bestraffningen börjat väcka den enorma kåthet inom henne som hon enbart kände när hon blev behandlad av sin härskare. Denna kåthet var anledningen till att hon befann sig i den här situationen och det var också den anledningen som gjorde att hon faktiskt trodde att hon skulle klara av eftermiddagen. När hon åter låg över hans knä upplevde hon till en början inte hans hand som smärtsam utan som en befrielse jämfört med vad hon genomlidit trekvart tidigare. Eftermiddagen blev precis så smärtsam som hon föreställt sig i sina dagdrömmar i skamvrån, men när det tolfte rappet av rottingen träffat hennes färgglada skinkor och hon vrålat ut sin smärta för full hals så insåg hon plötsligt att det var över, hon hade klarat av bestraffningsdagen. Smärtan fanns förstås fortfarande kvar men kåtheten, stoltheten och lättnaden upplevdes nu som starkare och hennes gråt blev mer och mer triumferande. När hon efter att ha duschat och gjort sig i ordning mötte honom i matsalen såg hon att han placerat en kudde på hennes stol och när han stolt kramade om henne förstod hon att hon lite senare skulle få den julklapp hon önskade sig allra mest.

NyareÄldre