UTBYTESSTUDENTEN

När jag var 16 år var jag utbytesstudent i USA. Jag bodde i en familj bestående av en 40-årig kvinna, hennes man och deras 16-åriga dotter. Fadern var oftast frånvarande p g a mycket resande i sitt arbete. Ibland var han borta i flera månader.

När fadern väl var hemma, stängde föräldraparet långa stunder in sig i sängkammaren och jag förstod att de hade ett ganska eldigt sexliv när han var hemma.

Kvinnan, med andra ord min amerikanska mamma, var lång och mörk och mycket vacker. Dottern var också mörk med långt hår och väldigt söt. Hennes kropp var, liksom min, på väg att växa från tonårsflicka till ung kvinna och vi hade antagligen båda ganska stark attraktionskraft på män och pojkar i alla åldrar. Jag hade alltid fått höra att jag var söt och för Jodi, som flickan hette, måste det ha varit likadant.

Nu hade jag kommit till en familj där både modern med sin kyla och vackra hållning och min jämnåriga "syster" i familjen attraherade mig. Jodi som flickan hette, gick oftast omkring i slitna tajta jeans eller tights, som var lika vanligt i USA då, som nu i Sverige. Jag tyckte om att, så ofta jag kunde, titta på hennes runda stjärt eller hennes små, fasta bröst i smyg. De tajta jeansen gjorde inte behagen sämre. Jag försökte ofta se till att jag hade möjlighet att titta på när Jodi bytte om och jag tror inte hon märkte något.

De senaste åren hade jag mer och mer börjat känna större intresse för andra flickor, även om jag inte riktigt ville erkänna det.

Det jag nu ska berätta om denna familj, började jag ana redan efter några veckor. Jag förstod att Jodi var mycket strängt hållen av sin mor och jag var naturligtvis tvungen att dela hennes tider. Jag hade sedan länge sluppit detta hemma hos mina egna föräldrar. Det löjligaste av allt var att vi hade läggtider precis som barnungar. Vardagar skulle vi vara i säng senast halv elva och om det var någon film man ville se eller göra någonting annat, fick man be om lov att stanna uppe längre. Jag hade nog inte stannat länge i denna familj om det inte varit dels för min förälskelse i Jodi, och dels för mitt växande intresse för modern.

En dag var jag tidigt hemma från skolan p g a en inställd studieresa med en grupp andra svenskar. Jag måste ha slumrat till på mitt rum när jag plötsligt hörde röster nere från hallen. Det var modern, som grälade på Jodi. Jag smög fram till dörren i mitt rum på övervåningen och kikade ned i hallen. De visste antagligen inte att jag var hemma. Jag förstod att flickan hade fått en anmärkning från skolan för skolk. Jodi stirrade ned i golvet, vädjade och lovade att aldrig mer skolka från skolan.

I nästa ögonblick tog modern flickan hårt i armen och ledde henne fram till en stor karmstol. Under flickans protester satte hon sig på den, lade henne över sitt knä och drog ner hennes svarta tights och trosor. Så började hon daska henne i stjärten. Flickan skrek inte, snarare snyftade och jämrade sig.

Jag stod som paralyserad under hela denna bestraffning och det märkliga var att jag blev upphetsad. Där låg min älskade Jodi hjälplös och fick smisk på bara stjärten av sin vackra mor medan jag började smeka mig själv av upphetsning. Jag stirrade på Jodis nakna och allt rödare bak, som dallrade lätt av varje slag från moderns obevekliga handflata. Hon måste ha givit henne minst femtio-sextio kraftiga daskar innan Jodi med tårar i ögonen fick resa på sig och dra upp sina trosor och tights. Hon blev tillsagd att gå upp till sitt rum och stanna där resten av dagen. Jag gick in på mitt rum och stängde dörren och tänkte på det som hänt. Bilden av den stränga mamman och den söta dottern, som får smisk var som fastnitad på näthinnan. Det är den fortfarande. Jag började onanera kring detta minne och det har jag fortsatt med.

Jag pratade inte med Jodi om att jag var där och såg alltsammans. Jag ville väl inte genera henne. Men en dag kunde jag inte låta bli att fråga när vi började prata om barnuppfostran i USA och Sverige. "Får du smisk ibland om du gjort något dumt?" Hon tittade på mig och frågade: "Hurså? Får du? Av dina föräldrar?" "Ja" ljög jag. "Det händer" svarade hon då, ryckte på axlarna och gick.

Så började jag fantisera om att själv få smisk av modern. Jag satte igång med att bryta mot de flesta regler och tider. Det dröjde ganska lång tid innan jag fick mer och mer irriterande tillsägelser och till slut utskällningar. Jag började under hur långt jag var tvungen att gå.

Så en dag när både Jodi och modern var borta hos morföräldrarna över helgen, hade jag olovligen en liten fest i huset. De flesta gick sent och jag slarvade medvetet med städningen. När modern kom hem blev jag inkallad till hennes sängkammare. Hon hade åtsittande jeans och vit T-shirt och jag minns att jag tyckte att hon var vacker. Jag stängde dörren. Mitt hjärta bultade och jag började så smått ångra in medvetna provokation, som nu hade pågått i över en månad. Samtidigt var jag väldigt spänd på att kanske äntligen få smisk av denna vackra kvinna. Hon bad mig komma fram till henne där hon satt. Jag gick fram på darrande ben. Så frågade hon: "Vet du vad det engelska ordet 'spanking' betyder?" (Mitt hjärta slog en frivolt och jag var nära att kissa på mig.) Jag ljög och skakade på huvudet. "Det är vad flickor i den här familjen kan få när de varit olydiga."

Och så var det dags.

Hon tog ett stadigt tag om min arm och lade mig över sitt knä. Jag gjorde inget motstånd och kände hur jag fick kalla kårar när hon drog ner mina tajta cykelbyxor och trosor och blottade min stjärt. Hon utförde denna "uppläggning" för bestraffning mjukt och vant och jag undrade hur ofta Jodi fick smisk. Så låg jag över hennes knä och stirrade i golvet och hörde henne säga: "Och jag vill inte höra att du skriker. Då förlänger du bara bestraffningen." Jag skulle just göra mig beredd att bita ihop när första slaget föll. Jag skrek till och stjärten flög upp av smärtan. Då gav hon mig ett trettiotal skoningslöst hårda daskar, som jag till slut när smärtan blev för outhärdlig, försökte undkomma genom att vrida på stjärten, som en ål. Sen fick jag resa mig och dra upp mina byxor. Då sa hon, nu i en nästan vänlig ton: "Nu vet du vad som händer om du är olydig i fortsättningen. Nu kan du gå upp på ditt rum och tänka över dina dumheter tills jag ropar på dig när det är dags att äta."

Jag lade mig på magen i min säng. Den stickande svedan i skinkorna och den förnedrande skamkänslan gjorde mig upphetsad på något underligt sätt. Jag hade verkligen varit en olydig flicka, som förtjänat smäll och jag skämdes verkligen. Jag gned mig över de varma skinkorna och tänkte på modern. I minnet låg jag över hennes knä och sköte och skavde mot hennes jeanstyg. Jag hade just börjat smeka mig själv när modern ropade att jag skulle komma ner och äta.

Jag gick motvilligt och skamset ner och satte mig försiktigt på min ömma bak. Jodi var redan där. Hon måste ha förstått att jag fått smisk. Hon kunde inte ha undgått att höra mina kvävda skrik och det klatschande ljudet. Vi pratade inte mycket under måltiden. Modern och Jodi pratade en del om helgen som varit. Själv satt jag och skämdes och ville bara få tillstånd att gå ifrån bordet så fort som möjligt. Jodi tittade då och då forskande på mig och jag undrade om hon tyckte att det var rätt åt mig.

När vi ätit blev jag nästan lättad över att bli beordrad i säng. Visserligen hade jag bestämt möte med en kompis, men nu kändes det inte som något ytterligare straff att få gå och lägga mig. Jag ville bara vara för mig själv och tänka på det som hänt. När jag satte på mig mitt nattlinne såg jag i spegeln att mina skinkor fortfarande var röda. Det gjorde mig upphetsad. Jag lade mig i sängen och onanerad, flera gånger.

Under detta år blev jag, tillsammans med Jodi, för det mesta behandlad som en barnunge. Att alltid be om lov för att gå på bio, åka iväg på utflykter, stanna uppe sent eller gå på fest och alltid fanns det där: det ständigt överhängande hotet om bestraffning, som alltid var detsamma: smisk på bara stjärten över moderns knä.

Under detta år fick jag smäll på stjärten av modern ytterligare tre gånger.

NyareÄldre