Första gången jag fick smisk som vuxen


När jag var i 20 års åldern skulle jag, Camilla och våra pojkvänner till Burma på långresa. En av killarna hade ett journalistiskt uppdrag och vi var alla mycket medvetna och intresserade av andra kulturer.

Då vi var där fick vi information om en speciell man som skulle vara inspirerande att träffa. Han var "vänster" levde alternativt i djungeln och hade massor med intressanta tankar om etnologi och alternativa levnadssätt i enlighet med naturen
.
På vägen dit besökte vi ett vattenfall som var rätt känt. Bara min pojkvän hängde med mig och Camilla dit. Längst ned vid vattenfallet fanns lugnt vatten som såg mycket badvänligt ut. Jag och Camilla kände för att bada men vi hade ju inga baddräkter med oss, men vi tänkte att vi kunde bada med kläderna på som många gör i Indien. Min kille avrådde oss från det men innan vi bestämde för att göra det i alla fall hade han gett sig av på egen tur för att fotografera apor.
Hursomhelst så gjorde vi det. Badade alltså.

När vi hoppat i det härliga vattnet märkte vi att det bara var män där i vattnet. Män. Män. Många män.

Och där var vi, två snygga blonda svenskor med blöta genomskinliga tyg runt våra kroppar, och vi var alldeles för oerfarna för att fatta vad vi gjorde. Männen började ropa på oss, närma sig oss i vattnet, och få oss att simma åt olika håll ifrån varandra med män i bakvattnet. det började kännas obehagligt. några män försökte sätta blommor i håret på Camilla medan hon simmade och vi kände att nu börjar det bli farligt när de började tafsa.

Jag försökte ropa på min kille (det var i och för sig rätt irriterat mellan oss då men det är en annan historia) men han var någon annanstans och fotade apor och märkte inte uppståndelsen kring oss. Precis då jag kände att min man skulle finnas där för att beskydda mig!!

Till slut lyckades vi ta oss upp från vattnet och uppför bergen, från tafsande händer på bröst och rumpa, och äntligen dök pojkvännen upp som stoppade det värsta.

Vi sa till några vakter och sen blåstes det i visselpipor och några av pojkarna/männen som trakasserade oss försattes med handfängsel och in i piketbilar och det blev obehagligt på ett annat sätt. Vi fick höra rykten om att oskyldiga dödats av polisen för att ha anklagats för att antasta kvinnliga turister. Så från att ha varit offer, kände vi oss nästan som förövare. Vi följde med till stationen inte helt säkra på att vi kunde identifiera männen och ville bara ha en ursäkt och sedan en försäkran att männen skulle sättas på fri fot. (dom blev slagna med käppar)

När vi efter denna mardrömsdag äntligen kom "hem" till vårt slitna hotellrum, jag och pojkvännen, hände något jag aldrig kunnat drömma om.
Min kille tyckte att jag och Camilla burit oss otroligt ansvarslöst åt och dessutom att vi bara struntat i hans råd. (det hade varit en grej under en längre tid)
Och så sa han att jag borde ha smisk!

Jag, chockad över hans kvinnoförnedrande  ordval kontrade med att det var för jävligt att man inte kunde få bada som tjej och att jag faktiskt inte visste något om den kulturen här.

Men egentligen var min vrede borta för länge sedan,  hade jag dåligt samvete. Så hände något otroligt.
Jag som äntligen var i tryggt förvar, hos min egen man, fick SMISK! Av min egen man!
Han tog mig med precis så mycket kraft han behövde och la mig, nyduschad och med bara linne över min nakna kropp, tvärs över hans knä där han satt på sängkanten. drog upp linnet och gav mig SMISK på stjärten!

Min reaktion var chock till en början, sen höga protester men samtidigt kände jag, som alltid kämpat för självständighet och kvinnliga rättigheter, att jag förtjänade det!

Han bara fortsatte att smiska mig en jättelång stund fast att jag jämrade mig och höll på.

Det är svårt att beskriva vad som hände men det var något nytt som plötsligt fanns mellan oss som inte hade med våra personligheter att göra utan mera med att han var MAN och jag var KVINNA. Hans Kvinna.

Jag fick smisk, inte som nu ska vi leka kinky, utan som UPPFOSTRAN och jag gav liksom efter lydigt över hans knä och tog emot aga med tårarna rinnande. Det höll på en bra stund. Han tröstade mig en stund efteråt, våra läppar möttes i försonande kyssar (hur kunde jag bara förlåta honom) och jag förundrades över hur det kunde svida i skinkorna med sådan hetta.

 


Sen la han mig på sängen. Jag höll mig om min otroligt röda rumpa medan han klädde av sig. Han var inte direkt opåverkad av att ha gett sin flickvän smisk. Han hade ett präktigt stånd som hoppade ur kalsongerna!

Sen tog han mig direkt utan förspel, (behövdes inte för min del heller så det var inte bara en känsla av smärta och förnedring från min sida).

Vi pratade inte om det de närmaste dagarna. men jag tänkte på det som hänt varje dag. Höll mig ofta tätt vid hans sida, höll i hand som gett mig det där oförglömliga smisket, vi älskade mer än på mycket länge, och jag förundrades av hur jag fungerade och reagerade på att han faktiskt bara tog sig fräckheten att ge mig smisk på stjärten. 

Och jag undrade om han berättade det för Camillas kille. Om Camilla rent av också fick smisk den där dagen. Men jag har aldrig vågat fråga. När jag försiktigt klädda på mig trosor shorts över min röda rumpa morgonen efter, undrade jag när han hade bestämt sig för att ge mig smisk. Om han funderat på det länge eller om det var ett plötsligt infall. Tänk om han hade pratat om det med Camillas kille. De var ju tillsammans med varandra en stund på vägen hem. Tänk om de pratat om att vi  båda borde ha smäll när vi kommer till hotellet? Jag sneglade på Camillas runda söta rumpa under klänningen. Det gick ju inte att se under det tyget och hon var nästan överdrivet trevlig och glad som jag var, kanske för att inte avslöja att man timmar innan snyftat och gråtit som en liten flicka när man fått smisk?

Och jag lärde mig en läxa den där dagen, men det hade jag gjort även utan smisk.

     SIT   christina


Tillbaka